• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
4. gün:70.6
5. gün:70.2
6. gün:69.9
:((( dün yaptığım diyet sonucu.sadece 300 gr.ama tam diyet yapamadım dün.elmam bitmişti. öğleyin dersanede iki tabak kuru fasulye pilav ve yarıma yakın ekmek yemiştim :) .bu 300 gr da sadece akşam yemeği yemediğim için vermişim.bugün de diyet yapamadım.borular patlamıştı su yoktu dersanede.ben de aldığım suyu elimi yıkamak için kullandım içemedim lavaboya gitmemek için.bol bol yemek yedim onun yerine.ama elmalarımı aldım yarın diyete devam.neyse 60lı rakamı gördüm en azından.

tuğçe merhaba senden rica etsem şöle bi özet geçrmisin bu elma diyetiyle ilgili deneyimin hakkında okuduklrımdan kafam karıştı 20 kg bi vermişsin sanırım ama bu diyetlemi kaç kg ile başldın sonra dieti aralıklı yaptığını yazmışsın hepmi böle yaptın ve aralarda baya yedinmi yoksa normal yemekmii kontrollümü beslendin çünkü 3 er gün aralarda yemek yiiyp tekrar kg almadan devam etmen harika senden cevap bekliyorum arkadaşım MAŞALLAH diyelimde nazara gelmeyesin

slm kızlarrrrr bende bugun başlıyorum elma yemeye zaten çok severım su an 66 kgyım malesef hedef 55 gazamız mubarek oolaa bacılar:))))

Son düzenleme:
tatlım bende senin gii meraktan sırf fotoları görücem diye bütün sayfaları 3 günde tek tek okumuştum ve sonuçç hüsrann seksy evet foto koymuş ama meğer kendi fotosu değilmiş koyduklarıı başak birne ait zayıflama sitelrinde gördüğü i fotoyu kopyalamış rezil olup giitmiş anlıycağın ama bu diyetle çok kg verenler var ama ilk 2 hafat etkşili daha sonra vücut alışıyo vermiyoo 2 hafta yapıp başka diete geçin

evet canım ya sonra bende okudum o sayfaları devamını meğer kendisi değilmiş neyse ama gerçekden çok güzel kilo verenler var.
bende 2 hafta yapmayı düşünüyorum ve bugün 3. günüm çok iyi gidiyor devamı gelir umarım zayıflarım bende :)
peki sen yapıyormusun bu diyeti canım?

slm kızlarrrrr bende bugun başlıyorum elma yemeye zaten çok severım su an 66 kgyım malesef hedef 55 gazamız mubarek oolaa bacılar:))))

hayırlı uğurlu olsun canım bende pazartesş başladım ve 3. günüm gayet iyi gidiyor şuan tartılmıyorum 2 haftanın snunda tartılıcam umarım çok güzl sonuçlar alırım:) bu arada yakın kilolardayız senin boyun kaç peki?

tuğçe merhaba senden rica etsem şöle bi özet geçrmisin bu elma diyetiyle ilgili deneyimin hakkında okuduklrımdan kafam karıştı 20 kg bi vermişsin sanırım ama bu diyetlemi kaç kg ile başldın sonra dieti aralıklı yaptığını yazmışsın hepmi böle yaptın ve aralarda baya yedinmi yoksa normal yemekmii kontrollümü beslendin çünkü 3 er gün aralarda yemek yiiyp tekrar kg almadan devam etmen harika senden cevap bekliyorum arkadaşım MAŞALLAH diyelimde nazara gelmeyesin

slm.ben elma diyetini geçen yıl yapmıştım.o zaman 88.6 idim.sonra bir sitede bu diyeti okudum.iki gün falan yaptım.86.4 oldum.sonra bu siteden takip etmedim diyeti.yemek tariflerinin olduğu bir siteden lahana çorbası diyeti sayfasında kızlarla burdaki gibi birlikte diyete başladık.ben lahana diyetini yapamıyordum ama o sayfadan elma diyeti yapıyordum.maksat birileriyle birrlikte diyet yapmak.ben iki gün diyet yaptım üç gün ara verdim.üç gün yaptım bir hafta ara verdim.yani kafama göre takıldım.hafta sonları hiç diyet yapmadım.öyle öyle 68lere indik.hatta orda şule diye bir arkadaş lahana diyetiyle bile kilo veremiyordu.elma diyetini söyledim o 6 günde 4 kilo verdi.ben tam olarak şöyle yapıyordum diyeti:
sabah haşlanmış yumurta salatalık domates peynir zeytin hepsinden yedim.bazen beyaz bazen tam buğday ekmeğiyle.hatta akşam yemeklerini bile içimde kalmasın diye sabah sabah yediğim oluyordu.makarna,tatlı,türlü :)))).yani sabah kahvaltısını özgürce yapıyordum.ama ondan sonra tüm gün yeşil elma,3 litre su,3 fincan kayısılı form çayı içiyordum.günlük 1.400-1200 arası veriyordum.çünkü parktaki aletlerle de spor yapıyordum 1 saat.şimdi ise yoğun çalıştığım için esnek yapıyorum diyeti.bana günlük 300 -400 gr yetiyor.

bugün diyet yapıyorum güya.ama sabah kahvaltı dışında öğle de 2 tabak çorba iki dilim börek yedim.saat beş gibi de 1 dilim peynirli pide yedim.yarına veremezsem hiç şaşmam.ama akşam yemeği yemeyeceğim.

şimdi diyeceksiniz 68lere indin nasıl tekrar 73lere çıktın.acaba bu diytte verdiklerini geri mi alıyorsun diye.hayır ben gerçekten de bu diyetle verdiğim kiloları bir yıl boyunca almadım.sadece son iki aydır aşırı yemeye başladım bu yüzden .yani pisboğazlığım yüzünden aldım.gece kalkıp bir tabak baklava yiyordum yaa.sabahları işe giderken 12 tane poğaça alıp hepsini öğlene kadar yediğim oluyordu (öğle yemeği hariç).bir öğünde bir ekmek bile yemek yiyordum.yani tamamen benimle ilgliydi bu geri aldığım kilolar.başka biri olsa inanın 10 kilodan fazla alırdı.elma diyetinde verdiğin zaman çok ama çok zor geri alıyorsun.ve yağdan gidiyor.tartımda görüyordum kas oranım değişmemiş yağ oranım çok düşmüş su oranım yükselmişti.

şimdi diyeceksiniz 68lere indin nasıl tekrar 73lere çıktın.acaba bu diytte verdiklerini geri mi alıyorsun diye.hayır ben gerçekten de bu diyetle verdiğim kiloları bir yıl boyunca almadım.sadece son iki aydır aşırı yemeye başladım bu yüzden .yani pisboğazlığım yüzünden aldım.gece kalkıp bir tabak baklava yiyordum yaa.sabahları işe giderken 12 tane poğaça alıp hepsini öğlene kadar yediğim oluyordu (öğle yemeği hariç).bir öğünde bir ekmek bile yemek yiyordum.yani tamamen benimle ilgliydi bu geri aldığım kilolar.başka biri olsa inanın 10 kilodan fazla alırdı.elma diyetinde verdiğin zaman çok ama çok zor geri alıyorsun.ve yağdan gidiyor.tartımda görüyordum kas oranım değişmemiş yağ oranım çok düşmüş su oranım yükselmişti.

arkadaşım cevap yazdığın için teşekkürler şunu diyebilirmki senin iştahın aynı ben yemekte 1 çiftli ekmek yemen 3 kişinin poğçalrını tek başına bitirmen bu yemeye zayıfım bile demen yanı benim cümlelerim bi ara şaşırdım pisboğazlıyımı okuyunca yine benim kelimelerim neyse lafın özü 3.takımdayım 93 kg başldım şuan 87 yim bende yarın başlıycam elma dietine bende yaptım geçmişte bu dieti ama elmadan başka hiç bişey yemediğim için elmadan bıkmamda çabuk oldu 2 haftada 5 kg falan vermiştim 5 ay hiç elma göresim gelmedi okadar bıktım yani ama şşaırıyorum ne yalan çok kaçamaklı bi şekilde yinede kg vermişsinn hap falanmı kulandın yağ yakıcı yoksa bide şöyle bi tespitim var bu diet 2 hafta verdiyio sonra vücut alıştığı için verdirmiyor bence am sanırım sen ara ara bozup yaptığın için düzenli vermişsin yediğin elmalar şu ekşi acı olan golden elmalardanmı onlarda çok zor yeniyo canım ekşi bükşü

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,ben de yeni abone oldum.pazartesi elma diyetine başlıycam inşallah.73.5 kiloyum.1 kilo elma yaklaşık kaç tane elma yapıyor ,en son kaç gibi elma yemeyi bırakmak gerekiyor acaba

tuğçe seni takip ediyorum ama cevap vermedin anladığım kadarıyla sen zaten doğum yapmış emziren bi bayansın o yüzden birazda kilo vermendeki keramet emzirmeyle verdiğin kaloride bakalım bizde senin giib hızlı verebilcekmiyiz
bende bugün başlıyorum
başlangıç kilom 86,600 her sabah tartılıcam bakalım merak ediyorum baya

parsemir arkadaşım geçmişi okursan sorularına cevap albilirisn

sanırım 5 elma 1 kg yapar küçükleri ama
yeşil çay bol su içicen sabah 2 dilim ekmekel kahvaltı az elma yersen daha çok zayıflarım diye düşünme çok sık yiiyp metabolizmanı canlandır

tuğçe seni takip ediyorum ama cevap vermedin anladığım kadarıyla sen zaten doğum yapmış emziren bi bayansın o yüzden birazda kilo vermendeki keramet emzirmeyle verdiğin kaloride bakalım bizde senin giib hızlı verebilcekmiyiz
bende bugün başlıyorum
başlangıç kilom 86,600 her sabah tartılıcam bakalım merak ediyorum baya

parsemir arkadaşım geçmişi okursan sorularına cevap albilirisn

sanırım 5 elma 1 kg yapar küçükleri ama
yeşil çay bol su içicen sabah 2 dilim ekmekel kahvaltı az elma yersen daha çok zayıflarım diye düşünme çok sık yiiyp metabolizmanı canlandır

merhabalar.canım pc bozuldu kendi kendine kapandı bu yüzden cvp veremedim.az önce eşim halletti.mobilden de faturayı yatırmayı unuttuğum için net kesikti.inşallah yarın açılacak.ben emzirmeyi bıraktım çoktandır.evet geçen yıl emzirirken diyet yaptım.o zamanlar kaçamak yapmama rağmen 1.400 falan veriyordum.ama antibiyotiklerden dolayı emzirmeyi bıraktım çoktandır.benim metabolizmam çok hızlıdır normalde.ama son günlerde az kilo veriyorum.heralde regl olamadığım içindir.benim önceki dğumumda da ilk yıl hep düzensizleşiyor snradan düzeliyor.regl olamadığım için de kilo vermem yavaşlıyor.iki gündür de diyet yapmadım.burayla irtibatı kopardım yaa gevşedim hemen.ama yarın başlayacağım.kendime söz verdim.az önce de kebapçıdan geldim de kendimi çok suçlu hissediyorum :((( malum adanalıyık.ama söz yarın diyete devam buradan yazışırız.ok canım.iyi geceler görüşürüz

Kızlar bırı bana yardım etsın o kadar mutsuzum kı bır ay kaldı dugunume ve ben hala kılo alıyorum moralım bozuldukca da yıyorum 7 kılom var fazladan geınlıgmn ıcınde cok kotu hıssedyorm kendımı ne yapıcam bu deyete baslamak ıstedım hep bıraktım bır hafta sonra gelınlık provama gıdıcem ama ıstemıyorum her yerımden yag fıskırıyo gıbı cunku hıc bu kadar olmamıstım en yakın arkadaslarım tıg gıbı benım dugunume mukemmel olucaklar ben ıse obez gıbı gorunucem:(

Kızlar bırı bana yardım etsın o kadar mutsuzum kı bır ay kaldı dugunume ve ben hala kılo alıyorum moralım bozuldukca da yıyorum 7 kılom var fazladan geınlıgmn ıcınde cok kotu hıssedyorm kendımı ne yapıcam bu deyete baslamak ıstedım hep bıraktım bır hafta sonra gelınlık provama gıdıcem ama ıstemıyorum her yerımden yag fıskırıyo gıbı cunku hıc bu kadar olmamıstım en yakın arkadaslarım tıg gıbı benım dugunume mukemmel olucaklar ben ıse obez gıbı gorunucem:(

arkadaşım buyur gel aramıza.bak düğünün de varmış.yarın başlayalım diyete.ben artık normal su içmiyorum.dili yakmayacak şekilde sıcak su içiyorum.dün diyet yapmadığım halde bütün gün sıcak su içtim.300 gr vermişim.69.3 oldum.çok ağır ilerliyor diyetim yaa.geçen hafta doğru düzgün yapamadım.umarım bu hafta da öyle olmaz

arkadaslar bende aranıza katılabılır mıyım yarın baslıcam da kılom 68 boyum 1.72 ama gobek kısmım cok yaglı ya ne yapsam bıtmıyor hedefım 60 olmak yaza kadar butun gun elma mı yıcem kızlar ne yapıcm boyle tek basıma olmyor ama sızle destek alıp sonunu getırcem ınsallah evet ben basardım demek ıstıyorum artık :43::43:

Insallah yapalım bıseyler yapalım artık yanı cok moralım bozuluyo yarın ınsallah baslıycm ben de ama patates dıyetı de varmıs ne yapıcam bılmıyorum

Hanımlar elmalrımı aldım yarın başlıyoruz demiiiiiiiiiiiiii evet diyenler isimlerini yazsın liste tutalım

Arkadaslar merhaba uzunca bir suredir diyet arastiriyordum burda yazilanlari gorunce elma diyetini denemek istedim. Pazartesi yani 11 martta elma diyetine basladim ilk etapta normal sari elma diye bildigimuzden yedim arada diger elmalarin yanisira. Sonra eksi yesil elmalardan yedim cok sık cay icerdim zaten yesil cay icmek de sorun olmadi gunde en fazla yedi elma yiyebildim. Bes ya da alti kupa yesil cay ictim.normal baskul vardi onda hergun bir kilo vermis gorunuyordu. Yani bes gunde dort kilo.sonra elektronik gostergeli baskul aldim. Onda ise biraz daha az vermis gorunuyirdum. Ama sorun degil toplamda 3.2 kilo verdim 6 gunde.kacamak yaptim mi dersek carsamba ve persembe geceleri sut ictim bir de cuma gunu aksam yogurt salatalik ve azcik da kepek ekmek yedim. Aslindasutu yogurt mayaladigim icin kalan sutu ictim. Yogurt vs ise ilceden merkeze gittigim icin yolda midem bulandi su icerken kotu oldugum icin yedim. Bir de gunde uc ila dort litre su ictim. Pazartesi cumartesi arasi alti gunde 3.2kilo verdim. Bugun biraktim yani ara verdim yarin sabah tekrar devam edecegim. Bu arada sadece bir gun haric yarim saat kondisyon bisikletine bindim. Ayrica bu hafta regl oldugum icin az kilo verdim diye dusunuyorum. Pazartesiden itibaren tekrar devm edecegim. Boy:1.75
Kilo:89 baslangic kilom
Yas:31
Bir hafta boyunca durumumu acikca yazdm cunku burda cogu kisi diyete basladigini yazmis ama devamini getirmemiz duzenli olarak yani. Ben her hafta pazar gunu yazip bilgilendirecegim. Diyet yapan ya da yapmak isteyenlere moral olmasi dilegiyle..

Hanımlar elmalrımı aldım yarın başlıyoruz demiiiiiiiiiiiiii evet diyenler isimlerini yazsın liste tutalım

beni yazın.yarın sabah kahvaltı.sonra tüm gün 1 kilo elma.2-3 litre sıcağa yakın ılık su.3 fincan da form çayı.inşallah yaparım.buraya yazınca veya kaçamak yapacakken burdaki yazıları okuyunca vazgeçiyorum diyete devam ediyorum.yarın öyle yapacam.şunun şurasında iki hafta var.dayanırsam kalan 9 kilom da gider.yok dayanmazsam sürüne sürüne devam ederim kilolarımla.bugün çarşıdaydım çok güzel kıyafetler vardı ama kilolu olunca öyle güzel durmuyor.hırs ettim.yazın kenarlardan yağlarım fışkırmayacak inşallah.

Arkadaslar merhaba uzunca bir suredir diyet arastiriyordum burda yazilanlari gorunce elma diyetini denemek istedim. Pazartesi yani 11 martta elma diyetine basladim ilk etapta normal sari elma diye bildigimuzden yedim arada diger elmalarin yanisira. Sonra eksi yesil elmalardan yedim cok sık cay icerdim zaten yesil cay icmek de sorun olmadi gunde en fazla yedi elma yiyebildim. Bes ya da alti kupa yesil cay ictim.normal baskul vardi onda hergun bir kilo vermis gorunuyordu. Yani bes gunde dort kilo.sonra elektronik gostergeli baskul aldim. Onda ise biraz daha az vermis gorunuyirdum. Ama sorun degil toplamda 3.2 kilo verdim 6 gunde.kacamak yaptim mi dersek carsamba ve persembe geceleri sut ictim bir de cuma gunu aksam yogurt salatalik ve azcik da kepek ekmek yedim. Aslindasutu yogurt mayaladigim icin kalan sutu ictim. Yogurt vs ise ilceden merkeze gittigim icin yolda midem bulandi su icerken kotu oldugum icin yedim. Bir de gunde uc ila dort litre su ictim. Pazartesi cumartesi arasi alti gunde 3.2kilo verdim. Bugun biraktim yani ara verdim yarin sabah tekrar devam edecegim. Bu arada sadece bir gun haric yarim saat kondisyon bisikletine bindim. Ayrica bu hafta regl oldugum icin az kilo verdim diye dusunuyorum. Pazartesiden itibaren tekrar devm edecegim. Boy:1.75
Kilo:89 baslangic kilom
Yas:31
Bir hafta boyunca durumumu acikca yazdm cunku burda cogu kisi diyete basladigini yazmis ama devamini getirmemiz duzenli olarak yani. Ben her hafta pazar gunu yazip bilgilendirecegim. Diyet yapan ya da yapmak isteyenlere moral olmasi dilegiyle..

aramıza hoşgeldin.yarın başlıyoruz.inşallah.

gıgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
benimle beraber 5 kişiyiz.başka başlayan varsa kendinizi ekleyerek yazın arkadaşlar.hadi gazamız mübarek olsun.

Back
X