• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bende burda paylaşılanları okudum ve elma çok sevdiğimden başlamaya karar verdim..74 kiloyum boyum 1.62ve 58kilo olmak istiyorum yaza kadar..yalnız evliyim eşime yemekler tatlılar yapmak zorundayım nası sürdürebilirim bu diyeti uzun süre yardımcı olurmusunuz..2 yıl içinde 16 kilo aldım çok sinir bozucu:14:

haydiii kızlar bende 15 dk önce elma diyetini okudum koşa koşa markete gittim elmalarımı aldım geldim bana da yardım edin ben 170 boy 75 kiloyum hedef kilom öncelikle 65 inşallah elma diyeti işe yarar... zayıflamadan hamile kalmak istemiyorumm

hoşgeldiniz şekerler... ne kadar kalabalık olursak, o kadar azimli oluruz die düşünüyorum... iyiki geldiniz..

benim mide küçülmüş iyice...bu akşam kendime izin vereyim biraz makarna yiyeyim dedim...1 tabak yiyemedim...yarısını zor bitirdim...bi de üstüne midem bulandı...alışmışım ya full elma ile günü geçirmeye...eşim de bu sabah bana''sen ciddi ciddi zayıfladın''dedi...mutlu oluyorum böyle tepkiler alınca:54:...pazartesiyi iple çekiyorum kilomu öğrenip sizlerle paylaşmak için...:16::16::16:

hoşbulduk canımm bende aynı fikirdeyim herkes sonuçlarını yazsın daha çok azimli olalımm

salı günü başladım canım, 3. günüm bitti, ama hiç tartılmadım.. pazar günü toplu bi sonuç görmek istedim.. aslında her sabah direniyorum tartıya çıkmamak içinde neyse :1:

benim mide küçülmüş iyice...bu akşam kendime izin vereyim biraz makarna yiyeyim dedim...1 tabak yiyemedim...yarısını zor bitirdim...bi de üstüne midem bulandı...alışmışım ya full elma ile günü geçirmeye...eşim de bu sabah bana''sen ciddi ciddi zayıfladın''dedi...mutlu oluyorum böyle tepkiler alınca:54:...pazartesiyi iple çekiyorum kilomu öğrenip sizlerle paylaşmak için...:16::16::16:

:nazar::nazar::nazar:

en son ne zmn tartılmıştın canım, yani pazartesi kaç gün olmuş olacak ? valla bende merak ediyorum, kim ne kadar verecek.. kızlar 15 marta 80 olmam lazım ya, off, razıyım elma elma elma yemeye, yeter ki olayım yaa :43::43::43:

:nazar::nazar::nazar:

en son ne zmn tartılmıştın canım, yani pazartesi kaç gün olmuş olacak ? valla bende merak ediyorum, kim ne kadar verecek.. kızlar 15 marta 80 olmam lazım ya, off, razıyım elma elma elma yemeye, yeter ki olayım yaa :43::43::43:

tatlım ben daha hiç tartılmadım...pazar gün 2.haftam dolmuş olcak...ben de merak ediyorum kaç kilo verdiğimi ama ilk hafta adet olduğum için şişkinlik vardı...o yüzden tartılmadım yanıltmasın beni,moralim bozulmasın diye....pazartesi tartılıcam inş....:54:

tatlım ben daha hiç tartılmadım...pazar gün 2.haftam dolmuş olcak...ben de merak ediyorum kaç kilo verdiğimi ama ilk hafta adet olduğum için şişkinlik vardı...o yüzden tartılmadım yanıltmasın beni,moralim bozulmasın diye....pazartesi tartılıcam inş....:54:

yani 15 günlük sonucunu öğrenmiş olacağız.. ay heyecanlandım bak şimdi :1:

kızlar bende diyet yapıyorum ama sadece az yemeye karar vermiştim e yemeğe de ağzım değince duramıyorum elma deyince bi bakayım dedim yeşil elmayı da çook severim :56: acaba dedim yapsam mı faydasını görüyor musunuz benim kilom da gayet fazla verebilir miyim sizce ? birde metabolizmanız yavaşlamıyor mu ?

kizlar bende sizinle beraberim, 61le basladim suan 59 oldum :), ben elma diyeti yapmiyorum ama 15 martta amacim 36 beden olabilmek! yes we can!

bende yarın başlıyorum kızlar bugün markete çıkmaya vaktim olmadı..yarından itibaren diyetle ilgili neler oluyo paylaşırım sizinle..cidden çok heyecanlı inşallah iyi gider kalıcı veririm kiloları:21: mart 15 e kadar 1 ay içinde 74ten 65 lere düşsem varya oooo kim tutar beni tam gaz devam ederim bu diyete inşallah :36:

eklemeyi unutmuşum düzenli spor yapmayıda seviyorum evde kendi halimde benim sıkıntım çok yemek yemek sanırım..haftada 3-4 gün leslie ile yürüyorum..umarım diyet yaparken sporla daha iyi bi hale girer vücudum :18:

bende yarın başlıyorum kızlar bugün markete çıkmaya vaktim olmadı..yarından itibaren diyetle ilgili neler oluyo paylaşırım sizinle..cidden çok heyecanlı inşallah iyi gider kalıcı veririm kiloları:21: mart 15 e kadar 1 ay içinde 74ten 65 lere düşsem varya oooo kim tutar beni tam gaz devam ederim bu diyete inşallah :36:

eklemeyi unutmuşum düzenli spor yapmayıda seviyorum evde kendi halimde benim sıkıntım çok yemek yemek sanırım..haftada 3-4 gün leslie ile yürüyorum..umarım diyet yaparken sporla daha iyi bi hale girer vücudum :18:

çok ama çok rahatlıkla verirsin canım.. emin ol 65 in altına bile inersin 1 ayda...

Kızlar pazar günü isveç diyetim bitiyor ertesi gün elma diyetine başlamayı düşünüyorum dedikleri kadar kilo verdiriyor mu? mesela siz ne kadar verdiniz?

Kızlar pazar günü isveç diyetim bitiyor ertesi gün elma diyetine başlamayı düşünüyorum dedikleri kadar kilo verdiriyor mu? mesela siz ne kadar verdiniz?

canım ben salı başladım, salı-çar-perş 3. günüm bitti işte ama hiç tartılmadım daha... toplu halde göreyim die..

bi arkadaşımız 3. günün sonunda 4.1 kg verdi...

mrba kızlar uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum fakat yeni üye oldum..:))elma diyetine başlamak istiyorum ama başlayamıyorum yol arkadaşı arıyorum..:))

Back
X