Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim ben yeşil elma yiyemiyorum offf napsam ki :44::44:
hoşbulduk canımm bende aynı fikirdeyim herkes sonuçlarını yazsın daha çok azimli olalımmhoşgeldiniz şekerler... ne kadar kalabalık olursak, o kadar azimli oluruz die düşünüyorum... iyiki geldiniz..
hoşbulduk canımm bende aynı fikirdeyim herkes sonuçlarını yazsın daha çok azimli olalımm
benim mide küçülmüş iyice...bu akşam kendime izin vereyim biraz makarna yiyeyim dedim...1 tabak yiyemedim...yarısını zor bitirdim...bi de üstüne midem bulandı...alışmışım ya full elma ile günü geçirmeye...eşim de bu sabah bana''sen ciddi ciddi zayıfladın''dedi...mutlu oluyorum böyle tepkiler alınca...pazartesiyi iple çekiyorum kilomu öğrenip sizlerle paylaşmak için...
![]()
en son ne zmn tartılmıştın canım, yani pazartesi kaç gün olmuş olacak ? valla bende merak ediyorum, kim ne kadar verecek.. kızlar 15 marta 80 olmam lazım ya, off, razıyım elma elma elma yemeye, yeter ki olayım yaa![]()
tatlım ben daha hiç tartılmadım...pazar gün 2.haftam dolmuş olcak...ben de merak ediyorum kaç kilo verdiğimi ama ilk hafta adet olduğum için şişkinlik vardı...o yüzden tartılmadım yanıltmasın beni,moralim bozulmasın diye....pazartesi tartılıcam inş....![]()
bende yarın başlıyorum kızlar bugün markete çıkmaya vaktim olmadı..yarından itibaren diyetle ilgili neler oluyo paylaşırım sizinle..cidden çok heyecanlı inşallah iyi gider kalıcı veririm kilolarımart 15 e kadar 1 ay içinde 74ten 65 lere düşsem varya oooo kim tutar beni tam gaz devam ederim bu diyete inşallah
![]()
eklemeyi unutmuşum düzenli spor yapmayıda seviyorum evde kendi halimde benim sıkıntım çok yemek yemek sanırım..haftada 3-4 gün leslie ile yürüyorum..umarım diyet yaparken sporla daha iyi bi hale girer vücudum :18:
Kızlar pazar günü isveç diyetim bitiyor ertesi gün elma diyetine başlamayı düşünüyorum dedikleri kadar kilo verdiriyor mu? mesela siz ne kadar verdiniz?