• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

mrba kızlar uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum fakat yeni üye oldum..:))elma diyetine başlamak istiyorum ama başlayamıyorum yol arkadaşı arıyorum..:))

hepimiz yol arkadaşıyız canım sana.. bende 15 gün baslayacağım baslayacağım die gezdim, başlayamıyordum bi türlü.. ama baslayınca devamı geliyo...
kaç kilosun bu arada?

hepimiz yol arkadaşıyız canım sana.. bende 15 gün baslayacağım baslayacağım die gezdim, başlayamıyordum bi türlü.. ama baslayınca devamı geliyo...
kaç kilosun bu arada?

aynen bebğim bi türlü başlayamıyorum bende..:( ve artık şişman olmaktan fazlasıyla sıkıldım..:) 65 kiloyum botyum kısa çok tombik grünüyorum..:d

Kızlar ben de yarın baslıyorum bırbırımıze neler oldugunu mutlaka yazalım on gun ıcınde mutlaka kılo vermem gerekıyo pskolojm bozuldu artk:) hep beraber yapalım ve mutlaka buraya yazalım sonucu yarın bısmıllah dyp baslayalım

kızlar ilk sayfaları ben baya bi okumuştum, 500-600 lere kadar.. 10 gündegerçekten iyi rakamlar verebilirsiniz.. sadece kaamak yapmayın, tam olarak uyun diyete...

Cok merak edıyorum verebılecekmıyız artık sabredıp devam edelım ınsallah cok guzl olur sonucu ama pekı bıraktıktan sonra kılomuzu nasıl korucaz bu konuda bılgısı olan varsa yzabılır mı? Yarın baslıyck olan arkadaslar hep yazalım bırbırımzden destek alalım vermek zorundayız su fazlalıkları bı kıza kılo hıc yakısmıyo :|

Cok merak edıyorum verebılecekmıyız artık sabredıp devam edelım ınsallah cok guzl olur sonucu ama pekı bıraktıktan sonra kılomuzu nasıl korucaz bu konuda bılgısı olan varsa yzabılır mı? Yarın baslıyck olan arkadaslar hep yazalım bırbırımzden destek alalım vermek zorundayız su fazlalıkları bı kıza kılo hıc yakısmıyo :|

ben bu diyeti 3 yıl önce 3 gün uyulamaıştım, detoks niyetine yapmıştım yani, 3 kilo vermiştim ve verdiğim kiloyu o dönem geri almamıştım...

yediğinden fazlasını yakarsan her türlü kilo almazsın canım merak etme.. dikkatli beslenirsin bi süre, kilon oturur...

kızlaarrr şimdi bu diyete pazartesi yada yapacak olanlar kimler bakıyorum kalabalıklaşmısız bu çok güzel birbirimize destek olup vericez inşallah benim şöle bi 17 vermem lazım ben 15 de razıyım ama vericem yaniii :)

kızlaarrr şimdi bu diyete pazartesi yada yapacak olanlar kimler bakıyorum kalabalıklaşmısız bu çok güzel birbirimize destek olup vericez inşallah benim şöle bi 17 vermem lazım ben 15 de razıyım ama vericem yaniii :)

bende o kadar vermek istiyorum da, bunun için bir ayım var sadece, bir ayda olur mu onu düşünüyorum:1:
ve şimdi kalkıp tartılmaya gidiyorum, beklemeyeceğim pazar sabahını... umarım hayırlı sonuç alırım..

bu elma diyeti benim bünyeme hep aynı davranıyo galiba :1:
3 günde 3 kilo vermişim yine :1:
itiraf ediyorum daha fazla bekliyordum, neyse artıkınn sükür tabi buna daa...

3 günde 3 kilo süper yaaa kız harikasın sen yaaa:)

tşk ederim canım, bursagüzeli die bir arkadaşımız var burda (nick ini yanlış hatırlıyo oalbilirim ama böyle bişi :1:) o da 3 günde 4,1 kg verdi :nazar:

93.4 üm.. 3.4 e bile razıyım ya.. tam 1 ayım var, insallah 10 kilo verebilirim...

tşk ederim canım, bursagüzeli die bir arkadaşımız var burda (nick ini yanlış hatırlıyo oalbilirim ama böyle bişi :1:) o da 3 günde 4,1 kg verdi :nazar:

93.4 üm.. 3.4 e bile razıyım ya.. tam 1 ayım var, insallah 10 kilo verebilirim...

ya kız ben bunları duydukça acayip aşka geliyorum ya ee sen peki ne kadar yapmayı düşünüyorsun bu elma diyetini 1 ay mı ?

ya kız ben bunları duydukça acayip aşka geliyorum ya ee sen peki ne kadar yapmayı düşünüyorsun bu elma diyetini 1 ay mı ?

evet canım, 16 marta kadar yapmayı düşünüyorum.. 16-17 sinde sevgilimle olacağım, yerim yani bildiğin :1: ama 15 martta dah,l olmak üzere elma diyeti yapacağım.. yanlız arada mola vere vere işte, bazen mecbur kalıyorsun dışarıda yemeye.. mesela pazar günü brunch var, perşembe günü ailecek akşam yemeğine çıkılacak gibi gibi.. bu iki gün uygulayamadığım gibi baska günlerde olacaktır arada,ara vermem gerekecek mecburen bi gün bi gün ama devam edeceğim yine de ben o günler dısında...

canım peki sen evdemisin çalışıyormusun ben çalışıyorum ve tüm gün oturarak çalışıyorum demek istediğim bunun yanında spor yapıcakmısın vucut şekle girsin diye eğer düşünüyorsan nasıl bi spor yapıcaksın aslında urada topik vardır ama tam anlıyamadım ya son olarakda bu kilo çizelgesi nasıl oluyor ya ben yeni üye oldumda canım yani yeni yeni giriyorum bir çok şeyini bilmiyorum :)

Back
X