bugün tartıldım yine, 74.2 olmuşum
ama bugün bir bozasım var niyeyse
canıım çoook simit istiyor![]()
yani 3 günde 4,1 kg etti

benimde 3. günüm bugüm, pazar sabah tartılacağım,çok merak ediyorum da tutuyorum kendimi, toplu göreyim diye...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün tartıldım yine, 74.2 olmuşum
ama bugün bir bozasım var niyeyse
canıım çoook simit istiyor![]()
kıyafetlerinden hissediyor musun peki
benim gayet dar olan bir pantolonum bugün rahatça oldu, tabii öyle çok çook değil, daha kilo vermek lazım ama bu da çok güzel
ben bugün çok zorlandım, ama dayandım, bozmadım
bekliyorum senin güzel sonuçlarını da![]()
olsun bir kaç aralarda bişi olmaz diyelim biz :) ama sonra kesinlikle bırakmak yok tamam mı hiç fire vermeden devam edicez inşallahh:) bu arada 3 bursalı olarakdan yenicez kiloları)))
gecen sene kaç kilo ile basladın, ne kadar sürede kaç kilo verdin ?
birde haslanmış yumurta yiyormusun sabah...
ihdd yemezsin yemezsin merak etme canım yemiceksin yanii ben şimdi tam olarak pazartesi başlıcam sen tam olarak ne zaman başlıcan bakalım :)
ihdd kusura bakma canım ben 2 gündür nete giremiyorum. ben geçen sene yaptığımda 64 kiloyla başladım 2 hafta geçmemişti bile 58 i görmüştüm. öncesinde de isveç diyeti yapmıştım biraz vermştim ama ikisinin arasında bikaç gün dinlenmiştim :) şimdi 62 kiloyla başladım ilk gün ve dün pek iyi gitmedi bugun tam olarak başladım. 1 haftada 3 kilo vermeyi hedefliyorum. elmanın da ekşisi makbuldur. bi de sabah hem kaynamış yumurta hem peynir yenecek. çünkü yeşil elma bir karbonhidrat kaynagı proteini sadece sabahki yumurta ve peynirden alabiliyoruz... son sayfayı okumadım daha neler yaptınız bakıcam şimdi hemen![]()
mrb sukroz sende yapıyormusun elma diyetini aslına bakarsan benim düşüncemde 2 hafta kadar elma diyetini yapıcam sonra isveç yapmayı düşünüyorum ki metobalzmam harektlensin zaten şu anda yediklerime dikkat ediyorum bunların sonunda inşallah istediğim kiloya ulaşırsam yeme alışkanlıklarımı tekrardan gözden geçiricem bakalım hayırlısı allahım yardım etsin bize istediğimiz kilolara ulaşalım kzılar :)