• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kıyafetlerinden hissediyor musun peki
benim gayet dar olan bir pantolonum bugün rahatça oldu, tabii öyle çok çook değil, daha kilo vermek lazım ama bu da çok güzel:37:
ben bugün çok zorlandım, ama dayandım, bozmadım:52:
bekliyorum senin güzel sonuçlarını da:34:

kıyafetlerinden hissediyor musun peki
benim gayet dar olan bir pantolonum bugün rahatça oldu, tabii öyle çok çook değil, daha kilo vermek lazım ama bu da çok güzel:37:
ben bugün çok zorlandım, ama dayandım, bozmadım:52:
bekliyorum senin güzel sonuçlarını da:34:

yok ya hiç anlamıyorum... neden acaba:43: çok kilolu olduğum için belki de fark edilmiyo hemen..

ya ben tam anlamıyla uygulamak istiyorum ama hep bişiler oluyo.. mesela pazar katılmak zorunda olduğpum bruch var demiştim.. sonra carsamba kardeşimin doğumgünü, perşembe günü ist. dan gelecek, ailecek akşam yemeğine çıkılacak, siz gidin ben elma yicem desem de olmaz ki.. sonuç olarak parça parça uygulamak zorunda kalacağım, canım sıkılıyo biraz acıkcası..

ama uygulayamayacağım günler dısında, tam olarak uyguluyorum.. 1 saat yürüyüş + 15 dk bisiklet, 3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay... işte ara vermesem bi gün bi gün, çok çok daha güzel olacak, canım sıkılıyo bu duruma.

merhabalar kızlar bende bir kaç gündür araştırıyorum diyet ile ilgili bazı şeyleri. ilk başta isveç diyeti yapmayı düşünüyordum sonra tesadüfen elma diyeti sayfasında buldum kendimi epeyde bi sayfa okudum ve gerçekden inanamadım ve tabiside hemen uygulamaya karar verdim :) benimde hedefimde 48 kilo olmak var şuanki kilom tam 65 :( iki üç sene önceki hallerimi mumla arıyorum o zamanlar 49 50 kilolarındaydım ve şuan berbat durumdayım boyum ise 1.55 yani kızlar anlıyacağınız ben tam bir top görünümündeyim şuan ve bu durumdan çok rahatsızım. hedefime ulaşmam lazım çünkü mart ayı ortasında söz kesiilecek ve benim sözümde ben bir top olarak bulunmak istemiyorum o zmana kadar kesinlikle vermem lazım kilolarımı çok kararlıyım ve çok inanıyorum vereceğime buraya yazdım çünkü birilkde yanında senin gibi arkadaşlarının olması bilmek beni tetikliyor umarım bana bu yolumda arkadaş olursunuz.
Bu arada pazartesi başlıyorum ben diyetime..

boy:1.55
şimdiki kg:65 kg
hedef:48 kg

okuduğumda şuanda bu diyeti yapan ihdd ve gülaybursa var. ihdd ile ortak yönlerimiz var bende mart 15 e kadar vermem gerekiyor o yüzden böyle bi arkadaşın olması güzel yanımda..gülaybursa kız bende bursalıyım :D umarım hep birlikde veririz şu kilolarımızı ki vericezde zaten hadi bakalım kızlar ben buradayım ve kesinlikle yapacagım hadi bakim gazm mübarek olsun diyelim:)))))))

canımm hoşgeldin aramıza.. bu arada bende 25 yasındayım ve bursalı değilim ama 13 yıldır bursada yasıyorum :1::1:

canım benim, burdan iletişimde olalım, neler yapıyoruz, ne kadar kilo veriyoruz, paylaşımda bulunalım.. valla 15 marta kadar zayıflamam lazım ya.. tabi 96 dan 66 ya düşecek halim yok da, bi 80 olsamm fena olmaz yani :1: ama işte okumuşsundur sende, arada bazı günler uygulayamacağım, şimdiden ona üzülüyorumm :1:

olsun bir kaç aralarda bişi olmaz diyelim biz :) ama sonra kesinlikle bırakmak yok tamam mı hiç fire vermeden devam edicez inşallahh:) bu arada 3 bursalı olarakdan yenicez kiloları :D)))

olsun bir kaç aralarda bişi olmaz diyelim biz :) ama sonra kesinlikle bırakmak yok tamam mı hiç fire vermeden devam edicez inşallahh:) bu arada 3 bursalı olarakdan yenicez kiloları :D)))

evet.. yediğim günün ertesi sıfırdan tekrar elma diyetine baslayacağım.. bahane etmiyorum aslai gerçekten zorunda olmasam katılacağım şeyler değilde.. inşallah bu ikisiyle kalır, daha fazla yemem gerekmez :1::1:

gecen sene kaç kilo ile basladın, ne kadar sürede kaç kilo verdin ?

birde haslanmış yumurta yiyormusun sabah...

ihdd kusura bakma canım ben 2 gündür nete giremiyorum. ben geçen sene yaptığımda 64 kiloyla başladım 2 hafta geçmemişti bile 58 i görmüştüm. öncesinde de isveç diyeti yapmıştım biraz vermştim ama ikisinin arasında bikaç gün dinlenmiştim :) şimdi 62 kiloyla başladım ilk gün ve dün pek iyi gitmedi bugun tam olarak başladım. 1 haftada 3 kilo vermeyi hedefliyorum. elmanın da ekşisi makbuldur. bi de sabah hem kaynamış yumurta hem peynir yenecek. çünkü yeşil elma bir karbonhidrat kaynagı proteini sadece sabahki yumurta ve peynirden alabiliyoruz... son sayfayı okumadım daha neler yaptınız bakıcam şimdi hemen :D

ihdd yemezsin yemezsin merak etme canım yemiceksin yanii ben şimdi tam olarak pazartesi başlıcam sen tam olarak ne zaman başlıcan bakalım :)

mrb sukroz sende yapıyormusun elma diyetini aslına bakarsan benim düşüncemde 2 hafta kadar elma diyetini yapıcam sonra isveç yapmayı düşünüyorum ki metobalzmam harektlensin zaten şu anda yediklerime dikkat ediyorum bunların sonunda inşallah istediğim kiloya ulaşırsam yeme alışkanlıklarımı tekrardan gözden geçiricem bakalım hayırlısı allahım yardım etsin bize istediğimiz kilolara ulaşalım kzılar :)

ihdd yemezsin yemezsin merak etme canım yemiceksin yanii ben şimdi tam olarak pazartesi başlıcam sen tam olarak ne zaman başlıcan bakalım :)

canım ben salı günü tam olarak başladım.. bugün 3. günüm.. ama pazar günü brunch var,katılmak zorundayım.. sonra pazartesi yine kesin olarak baslayacağım, perşmebe akşamı da yemek var, ona da katılmak zorundaym...

yani 5 gün tam olarak uygulayacağım + 1 gün mola + 3 gün tam uygulayacağım + 1 gün mola+ birdaha tam olarak baslaacağım ama iş artık mola olmaz...

ihdd kusura bakma canım ben 2 gündür nete giremiyorum. ben geçen sene yaptığımda 64 kiloyla başladım 2 hafta geçmemişti bile 58 i görmüştüm. öncesinde de isveç diyeti yapmıştım biraz vermştim ama ikisinin arasında bikaç gün dinlenmiştim :) şimdi 62 kiloyla başladım ilk gün ve dün pek iyi gitmedi bugun tam olarak başladım. 1 haftada 3 kilo vermeyi hedefliyorum. elmanın da ekşisi makbuldur. bi de sabah hem kaynamış yumurta hem peynir yenecek. çünkü yeşil elma bir karbonhidrat kaynagı proteini sadece sabahki yumurta ve peynirden alabiliyoruz... son sayfayı okumadım daha neler yaptınız bakıcam şimdi hemen :D

önemli diil canımda ben 3 gündür yapıyorum hiç yumurta yemedim.. ilk sayfada en fazla iki gün yumurta yensin diyordu çünkü...
ama sen hergün yiyorsun demek.. iyide kilo vermişsin cnm ya, 2 haftada 6 kilo.. ve bana göre kilon çok az, bende verebilirim inşallah..

mrb sukroz sende yapıyormusun elma diyetini aslına bakarsan benim düşüncemde 2 hafta kadar elma diyetini yapıcam sonra isveç yapmayı düşünüyorum ki metobalzmam harektlensin zaten şu anda yediklerime dikkat ediyorum bunların sonunda inşallah istediğim kiloya ulaşırsam yeme alışkanlıklarımı tekrardan gözden geçiricem bakalım hayırlısı allahım yardım etsin bize istediğimiz kilolara ulaşalım kzılar :)

valla ben isveçten hiç memnun kalmadım yaa bu kez yine yaparım yaparım diye başladım da bi yerden snra gitmiyo kardeş. en iyi diyet elma diyeti. bi de bahar gelseydi de yeşil ekşi elmalar çıksaydı tam olucaktı da bi süre daha elma aramakla geçicek zamanım. :) kilo verenler yazsın yaa iyi oluyo birbirimizden haberdar gitmek. ben de yazıcam bundan sonra hergün

kızlar hepinizi tebrik ediyorum :46: bir sorum olcaktı yeşil elma olması şart mı sarı veya kırmızı elma olsa olmazmı ?:26::26: bende ona göre başlıycam

Back
X