• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Thaliacim sporu surekli yapsan sancilarin olmaz. ben iki aya yakin yapiyorum. ve inanirmisin adet oldugumu anlamiyorum bile

tatlım ben hiç durmuyorum ki...evde sürekli hareket halindeyim...birde hergün 1 saat yürüyorum...bu taa ilk adet olduğum zamandan beri bööyle ağrır durur...:19:

merhaba arkadaslar

ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim

ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti

1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi

ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim

sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine

ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar

gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc

bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:

sormak istediğim su ben çok kararsız kaldım elma diyetimi isveç diyetimi sizce bilgiii lütfen

sormak istediğim su ben çok kararsız kaldım elma diyetimi isveç diyetimi sizce bilgiii lütfen
isveç diyetini yapan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem çünkü sağlık problemi çekiliyor ve onca zorlanmaya ragmen verilen kilolar çok cabuk geri alınıyor elma diyeti ni yapmadım ama yapmayı düşünüyorum

elma diyeti, elma diyeti diyip duran ama bi türlü baslayamayan ben, dün sabah başlama kararı aldım ama ne bas ağrısı ne bas ağrısı, akşam yemek yedim mecburen, bizimkilerle kavga edecektik yoksaki... Dün sabah 97.8 idim.. Bu sabah 96.4 tüm.. Ama akşam yemekten sonra hiç bişi yemedim.. Bugünde en bastan sıfırdan elma diyetine basladım, çok da güzel uyguladım, ne bas ağrısı ne bişi.. bakalım neler olacak.. çok merak ediyorum..

ben geçen hafta isveç diyeti yaptım 61 e kadar düştüm ama geri çıktı hemen yaa ben o diyeti sevmiyorum. elma diyeti en sevdiğim diyet. ona başlıcam geçen sene baya kilo vermiştim .. yazarım kilo verdikçe.. yarın sabah tartılarak başlıcam

ben de yeniden aranızdayım arkadaşlar. gecen hafta 71.8 le basladım elma diyetine ama sonra tabi elma diyeti olmaktan cıktı:) elma yemekten bıkkınlık geliyor ben de bir öğün elma diğer öğün normal yemek seklinde yaptım, biraz da yürüyüş şimdi 70.3 çıktım bu sabah. simdi biraz daha dikkat edip sadece elma yemeye calısıcam öğle ve aksam. :56:

ben geçen hafta isveç diyeti yaptım 61 e kadar düştüm ama geri çıktı hemen yaa ben o diyeti sevmiyorum. elma diyeti en sevdiğim diyet. ona başlıcam geçen sene baya kilo vermiştim .. yazarım kilo verdikçe.. yarın sabah tartılarak başlıcam

gecen sene kaç kilo ile basladın, ne kadar sürede kaç kilo verdin ?

birde haslanmış yumurta yiyormusun sabah...

tekrar merhaba herkese
p.tesiden sonra yazamadım bir daha
, ama diyete devam. 78.3 ile başlamıştım, bu sabah tartıldım... 75.0 kgyum:21:
bir keç kere tartıldım, hep aynı, hep aynı:nazar:
muhtemelen hepsi yağ değil tabii ki su ve ödem
ama olsun süper motive ediyor:46:
ben çok zorlandım dün, bırakmayı düşündüm, amam bugün tartıyı gördüm ya artık hayatta bırakmam:52:

tam bir hafta oldu diyete başlayalı,2 kilo vermişim... :))

günde 3-4 elmadan fazla yiyemedim,3-4 bardak da yeşil çay içtim..

yemekten de pek kısabildiğim söylenemez :26:

Son düzenleme:
valla bende pazartesiyi saymıyorum, çünkü normal bi gün gibi oldu akşam yeek yiyince...

Dün uyguladım, bugün 2. günüm.. sabah tartılmak istedim ama vazgeçtim, tıoplu göreyim die..

pazar günü brunch var, mecburen ara vereceğim.. pazartesi sıfırdan devam edeceğim, katılmak zorunda olmasamm, hiç bırakmazdım aslında da... neyse artık yapacak bişey yok.. kesin kilo alırım pazar günü :43:

12 Eylül : 96.4 tüm...
17 Eylül : ?

5 günde bakalım kaç kilo vereceğim... çok merak ediyorum... çok fazla merak ediyorum hemde :1:

tekrar merhaba herkese
p.tesiden sonra yazamadım bir daha
, ama diyete devam. 78.3 ile başlamıştım, bu sabah tartıldım... 75.0 kgyum:21:
bir keç kere tartıldım, hep aynı, hep aynı:nazar:
muhtemelen hepsi yağ değil tabii ki su ve ödem
ama olsun süper motive ediyor:46:
ben çok zorlandım dün, bırakmayı düşündüm, amam bugün tartıyı gördüm ya artık hayatta bırakmam:52:

78.3 ilee başladım derken, pazartesi mi basladın ? 2 gündemi verdin 3,3 kiloyu ?

spor yapıyo musun birde? bide son, daha önce uygulamış mıydın ?

78.3 ilee başladım derken, pazartesi mi basladın ? 2 gündemi verdin 3,3 kiloyu ?

spor yapıyo musun birde? bide son, daha önce uygulamış mıydın ?

evet canım 2 günde verdim, amam dediğim gibi benden giden ödemde olabilir
olsun ben çoook mutlu oldum:37:
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği yedim, 2 dilim kaşar, 2 de zeytin
sonra yeşil çay içtim amam tüm gün içtiğim yeşil çay bundan ibaret, başka hiç içemedim
ama bugün ikinci bardağımı da içtim:1:
yalnız elmalar sıkıntılı
ben kamuda çalışıyorum, devamlı vatandaşın geldiği görüşmeler yaptığım bir işim var
bırakıp elma yemeye gidemedim, onların karşısında da olmaz
günde 2-3 elmayla kapattım
ama suyu çok bol içtim, 3 ltden falan fazla
bir de acıktıkça, şekersiz kahve içtim, günde 3 fincan galiba
bu kadar
spor falan yapamadım
ama 2 tane canavarım var, onlar akşam eve gidince spor yerine geçiyorlar bence:ssz:

evet canım 2 günde verdim, amam dediğim gibi benden giden ödemde olabilir
olsun ben çoook mutlu oldum:37:
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği yedim, 2 dilim kaşar, 2 de zeytin
sonra yeşil çay içtim amam tüm gün içtiğim yeşil çay bundan ibaret, başka hiç içemedim
ama bugün ikinci bardağımı da içtim:1:
yalnız elmalar sıkıntılı
ben kamuda çalışıyorum, devamlı vatandaşın geldiği görüşmeler yaptığım bir işim var
bırakıp elma yemeye gidemedim, onların karşısında da olmaz
günde 2-3 elmayla kapattım
ama suyu çok bol içtim, 3 ltden falan fazla
bir de acıktıkça, şekersiz kahve içtim, günde 3 fincan galiba
bu kadar
spor falan yapamadım
ama 2 tane canavarım var, onlar akşam eve gidince spor yerine geçiyorlar bence:ssz:

anladım canım.. senden rica edicem burdan uzak kalma ne olur, seni takip edeyim :1:

ya bende 16-17 martta erkek arkadaşımla bulusacağım, bayadır görüşmüyoruz, karsısına böyle çıkmak istemiyorum.. o yüzden ister su verdirsin ister ya, umrumda değil açıkcası ne verdiğim...
2 gündür spora gidiyorum, 1 saat yürüyorum + 15 dk da bisiklete biniyorum... kahvaltı + elma- yeşil çay seklinde gidiyorum.. dün 3,5 lt su içtim, inş bugünde bi o kadar içerim.. Pazar günü dediğim gibi aravereceğim ama onun dısında mecbur kalmadığım sürece 15 marta kadar devam edeceğim.. daha bir ay var,çok merak ediyorum sonuç ne olacak...

tamamdır, birbirimizi gaza getirelim, ben şimdilik 10 gün yapmayı planlıyorum
çünkü çok zorlanıyorum, işte değilde evde, perişan oluyorum açlıktan:37:
çocukların da enerjisi maşallah bitmiyor ki:nazar:
hedefim 65:37:
hadi inşallah bakalım

bir de birşey soracağım
bu kk da yeni mesaj yazılmış mı diye hep f5 mi yapmak gerekiyor
mesaj yazıldığında sayfanın aktığı bir ayar falan var mı

tamamdır, birbirimizi gaza getirelim, ben şimdilik 10 gün yapmayı planlıyorum
çünkü çok zorlanıyorum, işte değilde evde, perişan oluyorum açlıktan:37:
çocukların da enerjisi maşallah bitmiyor ki:nazar:
hedefim 65:37:
hadi inşallah bakalım
senin yolun kısa tabiii, 10 gün sık dişini hedefine yaklaşacağına inanıyorum.. basta hep şüpheyle yklaştım ama dün bi oturdum bilg. basına kaç sayfa okudum kim bilir, öyle güzel kilolar vermişlerki kızlar... bizde veririz, bizim neyimiz eksik.. 1 ay sonra bi 80 olsam... ahh ahh daha ne isterim..Marta girince sporuda arttırırım inş biraz.. Bakalım ne kadar zayıflayabileceğim bende..
bir de birşey soracağım
bu kk da yeni mesaj yazılmış mı diye hep f5 mi yapmak gerekiyor
mesaj yazıldığında sayfanın aktığı bir ayar falan var mı

valla bende yeniyim 2009 da üye olmuşum ama hiç girmemişimm :1: bende f5 yapıyorum hep :1:

senin yolun kısa tabiii, 10 gün sık dişini hedefine yaklaşacağına inanıyorum.. basta hep şüpheyle yklaştım ama dün bi oturdum bilg. basına kaç sayfa okudum kim bilir, öyle güzel kilolar vermişlerki kızlar... bizde veririz, bizim neyimiz eksik.. 1 ay sonra bi 80 olsam... ahh ahh daha ne isterim..Marta girince sporuda arttırırım inş biraz.. Bakalım ne kadar zayıflayabileceğim bende..

valla bende yeniyim 2009 da üye olmuşum ama hiç girmemişimm :1: bende f5 yapıyorum hep :1:

doğru söylüyorsun tabii neyimiz eksik
biraz hırs azim, irade
gerisi gelir
inşallah sende ben de başarıcaz

Back
X