• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kıssslarrr nasıl gidiyo elma diyetiniz???valla benim kaçamaklar oluyo ama tamamen bırakmaktansa kaçamaklı diyet yapmak daha mantıklı...sıkıntıya girmemek için kasmıyorum kendimi anlayacağınız :1: ama alıştım sayılır...bağırsaklarım düzenli çalışmaya başladı...her sabah büyüğüme çıkabiliyorum söylemesi ayıp:1: ve kendimi diyet öncesine nazaran daha hafif hissediyorum...adet öncesi şişliğim var onun için bu hafta sonu tartılmayacağım...2 hafta sonra tartılıp sonuçları sizinle de paylaşırım:40:

tatlım aramıza hoşgeldin...pazartesi başlayanlar var...sen de bizi birkaç gün geriden takip edersin...başlangıç kilonu ve hedef kilonu belirle...

kızlar bende ilk sayfadan itibaren okuyorum bu ayın sonunda sözüm var :( en fazla 68 i görmüştüm ama suan 76 kg dayim moralim cok bozuk kıyafet almak da bile zorlandım
Bugün başladım diyete, bakalım nasıl gidecek irademe sahip çıkmalıyım benimle aynı durumda olanlar var mı acep :(

kızlar bende ilk sayfadan itibaren okuyorum bu ayın sonunda sözüm var :( en fazla 68 i görmüştüm ama suan 76 kg dayim moralim cok bozuk kıyafet almak da bile zorlandım
Bugün başladım diyete, bakalım nasıl gidecek irademe sahip çıkmalıyım benimle aynı durumda olanlar var mı acep :(

tatlım canını hiç sıkma benim de senden aşağı kalır yanım yok...78 kilo ile başladım bende ve 65ekadar düşmeyi planlıyorum...yeterki azimli ol biz senin yanındayız...

tatlım canını hiç sıkma benim de senden aşağı kalır yanım yok...78 kilo ile başladım bende ve 65ekadar düşmeyi planlıyorum...yeterki azimli ol biz senin yanındayız...

evet az önce markete gittim 1.5 kilo yeşil elma aldım yarın için.. Bide ben nobetli çalışıyorum nasıl yapıcam bilmem ama azimliyim..bu sefer kilo vericem hatta gittim baskül aldım :) 76.300 le başlıyorum.

uyumadan önce konuyu okumaya öyle bir daldım ki vakit akıp gitmiş. pazartesi başlamayı düşünüyorum umarım yapabilirim

ben bu gün nöbette olduğum için arkadaşlarım abur cubur yerken bende azcık yedim kendimi suçlu hissettim ama 20 saat uykusuzum :( off off iş yerinde diyeti yapamıyorum.. ama yine de sonuç alırım inşallah...

Tesekkur ederim thalia. ben dedigim gun basladim.basladigimda 64.4 idim. bugu ucuncu gunum. Ben hic zorlanmiyorum. cunku gecn hafta lahana diyeti yapmistim. o yuzden bu daha iyi geliyor bana. hedef llk once 60 ama ana hedef 55. ben sporda yapiyorum. leslie. jillian. Aksamlarida callanetics yapmak istiyorum. Hadi hepimize kolay gelsin. fit olalim hep beraber

Tesekkur ederim thalia. ben dedigim gun basladim.basladigimda 64.4 idim. bugu ucuncu gunum. Ben hic zorlanmiyorum. cunku gecn hafta lahana diyeti yapmistim. o yuzden bu daha iyi geliyor bana. hedef llk once 60 ama ana hedef 55. ben sporda yapiyorum. leslie. jillian. Aksamlarida callanetics yapmak istiyorum. Hadi hepimize kolay gelsin. fit olalim hep beraber

inşallah böyle devam ederiz canım...:16:....ben bugün biraz kaçırdım diyeti..sabah 2 ufak bazlama yedim:30:ama üstüne hemen bir bardak elma sirkeli ballı su içtim diyeti etkilemesin diye...:17:bugün adet oldum o yüzden tartılmadım...aslında bugün 1 haftam doluyor...yarın sabah tartılabilirim ama tartılmayacağım çünkü vücudumda hala ödem var...ama kaynanam geldi bu sabah kahvaltıya....bir haftadır görmüyordu beni...sen zayıflamışsın biraz dedi:52::52::52: o yüzden çok mutluyum:21::21::21:

Ayy thaliacim bozma noluur. Vercez kilolarimizi. hemen farkediliyor walla. banada diolar kuculmussun sen die. Cantama doldurdum elmalari. ders aralarinda hep yicem walla. Kahvaltiyida arabada yqparim artik.

günaydın kızlar
ben de geldim aranıza, bugün başladım:21:
78 kiloyum hedef , en önce 70
sonra becerebilirsem 65:ssz:
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği yedim, 2 dilim kaşar peyniri, 2 tane de siyah zeytin.
yarım saat önce yeşil çayımı da içtim, şimdi de ilk elmamı yiyorum:1:

günaydın kızlar
ben de geldim aranıza, bugün başladım:21:
78 kiloyum hedef , en önce 70
sonra becerebilirsem 65:ssz:
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği yedim, 2 dilim kaşar peyniri, 2 tane de siyah zeytin.
yarım saat önce yeşil çayımı da içtim, şimdi de ilk elmamı yiyorum:1:

hoşgeldin canım....elma diyeti süper bişey....gözle görülür fark var bende...hem de o kadar kaçamak yaptığım halde...:1: ama bırakmak yokkk yola devammm......:8: ben callanectics e başlayacağım ama bu haftayı da atlatayım ondan sonra...dün sabah adet oldum ve bugün ağrıdan geberiyorum:2: muhtemelen bu hafta sancılı geçecek....

Hosgeldi gulaybursa. sakin bozma ilk gun biraz sikintilu oluyo ama alisiyosun. Benim dorduncu gunum dun cok sarsti beni. acliktan uyuyqmadim walla. uce geliyodu sizmisim artk.ama yemedim bisey. bugun ders anlatirken resmen uyuyacaktim tahtada. Ama ogrencilerim bile dedi hocam cok zayiflamissiniz diye. nadil mutlu oldum sormayin walla. sakin pes etme

kızlar benim ilk günüm iyiydi de, ikinci günün sonunda feci bir karın ağrısı oldu :( ben de dün rejimi bozdum. Normal yemek yedim bir de aşure canım cekti onu da yedm :( offf nasıl kilo vericez bilmiyorum..

Yemiyamu canim. bozmasaydin keske. bende ucuncu gun sonunda oyle oldum. Karin agrisindan uyuyamadim ama bozmadim. lanet olasi kilolar kolay aliniyoda zor veriliyor. arkadaslarim hastalanirsin dediler yapma dediler ama yapiyorum walla inatla

Benim kilom çoook fazla her zaman olduğu gibi napıcam napıcam nasıl kilo vericem diye dolaşırken elma diyetine başladım. ben 9aralıkta 116.2 kiloyla başladım bu diyete bugün 112.5'im. 3 günde 3.7 kg verdim. günde en az 3-4 lt su içtim yeşilçayı içmeyi unutuyorum bazen :/ bazen 4 bazen 5 elmayla da bitiriyorum günü. hergün buraya verdiğim kiloları yazacağım böylelikle de diyetime sadık kalıcaam:) birbirimize destek olalım arkadaşlarr:) boyumda 1.65 bu arada

Back
X