• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

4 Şubat Pazartesi : 96,7 kg ile bslıyorum bu diyete.. allah sonumu hayır etsin.. bol bol kilo veriririm inşallah.. 15 marta kadar bu diyeti uygulayacağım arada tek bir gün bozacağım sadece yani inşallah.. umarım 83 falan olurum..

Merhaba herkese ben de denemek istiyorum elma diyetini. Sabah aç karnına 69.50kg dım. Elmaya da bayılırım ayrıca :) Umarım işe yarar! :56:

Ben sabah yağsız süt ve kellogs special K yedim bir kase. Birkaç tane de gün kurusu. 1 lt su ve bitki çayı bir de şekersiz kahve içtim. Bundan sonra tüm gün 1 kg yeşil elma ve yeşil çay di mi? Başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Sabah çok mu yemişim :(

Ben sabah yağsız süt ve kellogs special K yedim bir kase. Birkaç tane de gün kurusu. 1 lt su ve bitki çayı bir de şekersiz kahve içtim. Bundan sonra tüm gün 1 kg yeşil elma ve yeşil çay di mi? Başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Sabah çok mu yemişim :(

Kahvaltin super guzel olmus.Bundan sonra elmayla gununu tamamlayacaksin.Hadi basarilar bende bugun basladim bakalim.Kolay gelsin.

ilk günümü bitirmiş bulunmaktayım kızlar...normal sabah kahvaltımı yaptım yumurta peynir,1 dilim kepek ekmeği falan...2.5 lt su içtim...her 2 saatte bir elma yedim...ama akşam ufak bir kaçamağım oldu birkaç kaşık pilav aldım...bir de az biraz yoğurt yedim...ilk gün için fena bir menü değil herhalde:44:bence diyetin ilk haftası alışmak babında ufak kaçamaklar bir problem yaratmaz:52:...bu arada gerçekten uygulaması çok da kolay bir diyet değil çünkü benim bugün nevrim döndü:17:

dün tam anlamıyla bir elma diyeti olmadı:( 200 gr daha verdim ama dün spor da yapamadım, yoğun bir gündü benim için. şimdi kahvaltımı ettim yeşil çayımı içtim artık bugün kaçamak yapmamalıyım, diyetin kuralına uymam lazım. :30:

başlangıç- cumartesi- 71.800
salı- 71

selam
başlayanlar burada paylaşımda bulunuyor sanırım. geçtiğimiz aylarda 64 ü görmüş diyetle 55,7 lere inmiştim. tabi yemekten kısmayan bir insan olduğum için 57,00 kg yum en son :)

ne zamandır elma diyeti aklımda bugün aldım gazı yarın başlayayım buna. hedef 14 şubat olsun :D hedef 53 olsun ama 54 e de razıyım :)

2 gündür misafir üstüne misafir.. bakhanesi yok tabiki bu işin ama ikiside yıllardır evimize gelmeyen insanlardı.. mecburen koyverdim kendimi.. ama yarından itibaren ölmek var dönmek yok diyip başlıyorum...

15 mart sabahı 83 ü tartıda görmek istiyorum, umarım verebilirim 14 kiloyu bu elma diyeti ile.. yoksa kafamı duvarlara vuracağım... allahım ne olur olsun ya, ne olur....

valla ne yalan söyleyeyim kızlar 2şer 3er kaşık yemeklerde yiyorum ben...bu ilk haftayı alışma haftası ilan ettim...ufak kaçamaklara yer veriyorum...yoksa çok sıkıntıya giriyorum..bir parça da olsa nefsinizi köreltmek amaçlı siz de ufak kaçamaklar yapın derim ben...ben azından bu ilk hafta için...ve bol su içmeyi ihmal etmeyin...bence bu da çok önemli....ha gayret...inşallah bu 14 şubata herkes biraz olsun fit girer... :34:

merhaba arkadaslar! ben bugün katiliyorum araniza! bu kilo cizgisini nasil olusturdunuz acaba? yarin cok önemli bir sinavim var, ondan sonra bende baslicam! Herkesin Allah yardimcisi olsun!

ihdd sen önceden yaptin mi elma diyetini canim?

ben 2-3yıl önce sadece 3 gün yapmıştım canım, bayramda aldığım kloları vermek için, 3 günde 3 kilo vermiştim ve geri de almamıştım.. ahh ahh o zmanlar daha zayıftım..

ya sexybebek 1 ayda 18 kilo verdi diyo yazıyo ilk sayfalarda, sonra internette diğer sitelerde ema diyeti ile 1 ayda 29 kilo verdiler falan yazıyo... ama ne kadar doğru bilemiyorum ki ?

ben 97 kilo falan çıkarım sabah tartılacağım 15 marta bi 80 olsammmm ahh ahh, daha ne isterim... 1 ay var.. 1 ayda bende versem bi 18 kilo... valla hazine bulsam o kadar mutlu olamam heralde...

Yapicaz güzelim insallah moralimizi yüksek tutmaya calisalim ben kendimi tutup tartiya 5 gün cikmamayi düsünüyorum :)) baska bir sayfada erkek arkadasininda kilo vermeni istedigini yazmissin canim ayni sorun bende de var :(

kilo vermemi istiyo onda sorun yokta sorun su ki elimden geleni yapmıyorum die kızıyor.. Eski erkek arkadaşım askerdeyken gelince sasırsın die diyet yapmıştım, 91 den 68 e kadar düşmüştüm.. onu bildiğinden onun iin elinden geleni yaptın, benim için hiçbişey yapmıyorsun diyor...

sen 61 kilosun ve erkek arkadaşın zayıflamanı istiyor.. anammmm, ben benimkine hiç bişi demeyeyim o zmn :1: demiyorum ya zaten neyse.. allahım bi ayda kaç kilo verilir ki bu diyetle, gerekten çok merak ediyorum... gerçekten verişlermidir acaba su kadar kilo verdik diyenler..

ben de başlayım diyorum ama bu elmalar illa yeşil mi olacak???

malum mevsim,yeşil elma aldım kumlu kumlu çıktı.. benim için elma şöyle kütür kütür olacak ki yiyesim gelsin:)

Son düzenleme:
Back
X