Herhalde kimse yok. ben kendi kendine yapayim bari.
tatlım aramıza hoşgeldin...pazartesi başlayanlar var...sen de bizi birkaç gün geriden takip edersin...başlangıç kilonu ve hedef kilonu belirle...
kızlar bende ilk sayfadan itibaren okuyorum bu ayın sonunda sözüm varen fazla 68 i görmüştüm ama suan 76 kg dayim moralim cok bozuk kıyafet almak da bile zorlandım
Bugün başladım diyete, bakalım nasıl gidecek irademe sahip çıkmalıyım benimle aynı durumda olanlar var mı acep
tatlım canını hiç sıkma benim de senden aşağı kalır yanım yok...78 kilo ile başladım bende ve 65ekadar düşmeyi planlıyorum...yeterki azimli ol biz senin yanındayız...
Tesekkur ederim thalia. ben dedigim gun basladim.basladigimda 64.4 idim. bugu ucuncu gunum. Ben hic zorlanmiyorum. cunku gecn hafta lahana diyeti yapmistim. o yuzden bu daha iyi geliyor bana. hedef llk once 60 ama ana hedef 55. ben sporda yapiyorum. leslie. jillian. Aksamlarida callanetics yapmak istiyorum. Hadi hepimize kolay gelsin. fit olalim hep beraber
günaydın kızlar
ben de geldim aranıza, bugün başladım
78 kiloyum hedef , en önce 70
sonra becerebilirsem 65
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği yedim, 2 dilim kaşar peyniri, 2 tane de siyah zeytin.
yarım saat önce yeşil çayımı da içtim, şimdi de ilk elmamı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?