arkadaşlr iftarda ne yiyeceğiz???
sexy seni tebrik ediyorum, umarım bende senin gibi verebilirim kiolları , resimlerini masaüstüne klasörledim,arada açıp bakıyorum.
:1shok::1shok::1shok::1shok: dikkat etmemiştimmm tebrikleeerr:lepi:selam kızlar...nasılız bakalım şöyle bir geçmişi okuyayım ben..
aaaaaaaaa sexybebek helal olsun kız 66 olmuşsun maşallah aşkitommm.......
canım 11 günde 9 kilo verdim ve hedefimi değiştirdim 60 diyordum ama 55 olmak istiyorum
şuan en fazla anneme inat bu kiloları vermek istiyorum ki bida kiloluyum diye laf sokmasın senağlama
kılo veren arakadaslarımı tebrık edıyorum cok guzel kılolar vermıssınızzz:hooray:
sexy canım ben ramazan diyetine başlıyorum ama sebze yemegı yıyemıyoruz normalde dımı..ben 1 dılım ekmek yerıne aksam sebze yemegınden 1 tabak yıyım dıyorum ne dersın
ay canim kiyamam sana kendine inan olurmu en kisa zamanda basaracaksin inaniyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah kolaylik versin opuyorumnanaktan
canım 11 günde 9 kilo verdim ve hedefimi değiştirdim 60 diyordum ama 55 olmak istiyorum
şuan en fazla anneme inat bu kiloları vermek istiyorum ki bida kiloluyum diye laf sokmasın senağlama
offfffffffffff silamm nerdesin yaaa bebisimmm bak ben cok fenayimm deli oldum yaaaa
selam kızlar...nasılız bakalım şöyle bir geçmişi okuyayım ben..
aaaaaaaaa sexybebek helal olsun kız 66 olmuşsun maşallah aşkitommm.......
CANIM HAFTAYA SENDE 75 FALAN OLURSUN VE RAMAZANDAN SONRA YOLUN SONUNA GELMIS OLACAN VALLA AZ KALDI AMA SENDE YAVAS YAVAS SPORA BASLA CANIM CUNKU IY KILO VERDIN :1hug:
Merhaba kızlar..
bu elma diyeti beni acayip derecede heyecanlandırdı.. Başka bir foruma üyeyim ve orada sizler gibi çok değerli insanlar tanıyorum.. Sevdiğim arkadaşlarım var.. Bu elma diyeti konusunda konuştuk bugün ve ben sexybebek den bahsettim konuyu başlatan ve bize bu imkanı sunan kendisi çünkü.. Teşekkür ederim kendi adıma..
Zararlı olabileceğinden endişe eden arkadaşlarımız oldu.. Siz ne kadar kilo verdiniz bilmiyorum ama herhangi bir yan etki yaşadınız mı.. Sağlık problemi filan.. Cevaplandırırsanız çok memnun olurum.. opuyorumnanaktan
canım benimŞeniz inşallah haftaya 75 olurum ..:Saruboceq:
zaten yavaş yavaş yürüyüş yapayım diyodum iftardan sonra.veya sabah.