Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saka mu bu 3 gunde 5 kilo:))neler yapiyorsun anlatir misin
Öncelikle şunu belirteyim. Bu son 10 kiloyu 1,5 ay önce aldım. İkincisi kilom azımsanacak kadar az değil. Üçüncüsü ben elmaları 1.gün 1kg - 2.gün 1,5 kg- 3.gün 2 kilo elma yiyorum. Sizin gibi bir kahvaltı yapmıyorum. 1 fincan kahve ile 2 adet haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapıyorum. Sonra elma paso elma :))
Anladim cnm yarindan tezi yok bi de ole deniyim bakiimmm:)))
Zor hakikaten zor bir diet. Daha öncedende denemiştim bu dieti ama şuam da sizinde yapmaya çalıştığınız gibi yapmış ve 3. Günde bırakıp verdiğim kilodanda fazlasını almıştım. Tavsiyem ya sağlam konsantre olun yada norml birşey yapın çünkü, bu diyete harfiyen uyuduğunda o büyük kilolar verilebiliyor. Aksine kendinize uyarladığınızda o kadar kilo veremeyip
Birde o kadar açlık yaşayınca şevkiniz kırılıp diyeti bırakıyorsunuz. Ve 3 verdiyseniz 5 alıyorsunuz ve uzun süre değil elma yemek manavda bile göz göze gelmemeye çalışıyorsunuz :) salı günü 1 haftam oluyor vermiş olduğum kiloyu salı günümü cuma günümü öğrenmek istersiniz :)
Ben oglen bir kase yogurt yedim kizlar ama elma yiyemiuorum bir tane yiyebildim bugun.gitmio biktim heralde( 4 tane daha yiyebilsem iyi olacak.
Canim masallah neredeyse 2,5 kilo vermissin cok guzel gidiyorsun.ben de pazartesi sabahi tartilacagim.insallah biraz verebilmisimdir bende
teşekkürler.... aaa ben tartılmadan duramaaam.... tartıya sarılıp yatçam nerdeyse yatarken kalkarken wc öncesi sonraki su içtim çık aaaaaaaaa ben tartı manyağaa oldum valla :)))) sen pek sabırlısıın....
Zor hakikaten zor bir diet. Daha öncedende denemiştim bu dieti ama şuam da sizinde yapmaya çalıştığınız gibi yapmış ve 3. Günde bırakıp verdiğim kilodanda fazlasını almıştım. Tavsiyem ya sağlam konsantre olun yada norml birşey yapın çünkü, bu diyete harfiyen uyuduğunda o büyük kilolar verilebiliyor. Aksine kendinize uyarladığınızda o kadar kilo veremeyip
Birde o kadar açlık yaşayınca şevkiniz kırılıp diyeti bırakıyorsunuz. Ve 3 verdiyseniz 5 alıyorsunuz ve uzun süre değil elma yemek manavda bile göz göze gelmemeye çalışıyorsunuz :) salı günü 1 haftam oluyor vermiş olduğum kiloyu salı günümü cuma günümü öğrenmek istersiniz :)
Ufff dogru soluosun bi de insan bole uyarlamaya baslayinca onu da yiyim bunu da yiyim oluyorsen kilonu verene kadar mi yapicaksin yoksa 10 gun falan mi yapicaksin? Yarin sabah ben tartilicam bakalim 61.2 ile baslamistim 6.gunum olacak yarin. Sen de salidan saliya tartil istersen
Kız ne 10 günü ben 95 kiloyum. 10 gün az olmaz mıgidebildiğim yere kadar gidicem. 2-3 ayımı rahat alır :))
Sabah tartildim 59.4 bu kadar acliga 5 gunde 1.8 kilonapalim bu hafta da yapicam 57yi bir gorsem ohhh dicem ya!
ben bu gün biraz rotayı şaşırdımgaliba(
09:00 sabah
3 parça kare bitter
1 şekersiz tadelle -- diyabetikler için çıkmış deneme amaçlı aldım ravak gibi tadı var... diyabetikleri şeker komasına sokmak için herhalde
1 b form çayı
ara yok
13:00 öğlen
3 parça minik haşlama tavuk baget
1 b yeşil çay....
15:00 ara
1 elma
1 b yeşil çay
17:00 ara
1 avuç ceviz içi
1 b yeşil çay
19:00 akşam