• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selam; ben de bugun sabah 1 sandvic ekmeginin icine beyaz peynir koydum 5 zeytin 2 catal cilek receli 1 bardak 7 otlu cay ictim.receli yemeseydim iyiydi ama cok cok az yedim sadece 2 tane cilek suyundan hic yemedim.kizimla uyumusuz simdi kalktik elmayla devam edicem.tarti gununu sabirsizlikla bekliyorum.

Heyy millet nerdesiniz ufff cok aciktim yine. bir atlatsam su haftayi gerisi kolay da cok acikiyorum yaaa.siz neler yapiosunuz?acikmamanin bir sirri var mi?

Heyy millet nerdesiniz ufff cok aciktim yine. bir atlatsam su haftayi gerisi kolay da cok acikiyorum yaaa.siz neler yapiosunuz?acikmamanin bir sirri var mi?

elmanın yanında ufak bir parça peynir mucizevi şekilde tok durmamı sağlıyor.... ben bu diyeti daha öncede yapmıştım çok acıkıyordum ama 4 kilo vermiştim... sonra geri aldım tabi :)

elmanın yanında ufak bir parça peynir mucizevi şekilde tok durmamı sağlıyor.... ben bu diyeti daha öncede yapmıştım çok acıkıyordum ama 4 kilo vermiştim... sonra geri aldım tabi :)

Bende meyveli yogurt yedim 2 tane su an acaip tokum yemesem ii olurdu ama yapcak bsy yok baska seylere saldircagima iyi oldu.peyniri de deneyecegim tesekkurler cnm

Ohhh atlattim cok sukur esim simdi uyudu:))3 elma ve 2 bardak 7 otlu cay ve 1 lt su ictim sadece:))darisi yarina...gidecek kilolar insallah

olay olay aferim sana kocaman alkış benim bu gün bir dilim kek yeme gafletim olsu ama yine devam :) bu sefer ceza olarak haftasonu normal beslenme yok elmaya devam edeceğim bakalım umarım güzel sonuçlar alırız:)

Selamlaar,

ayyy dökülüyorum.... dün çok halsiz kaldım... malum günlerde diyet hiiiç çekilmiyo...

bu gün bir parça tavuk eklicem menüme....

sabah
1 elma
1 parça peynir
1 b form çayı

ara
bir avuç ceviz içi
1 b yeşil çay

öğlen
1 parça haşlama tavuk göğsü
1 b yeşil çay

ara
5 finduk
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay...

ayy bu günde çok fenayım.... yatıp uyumak istiyoruum...

Merhaba kizlar ancak yazabiliyorum sabah kahvaltimi ettim 9 gibi simdide 1 elma ve 7 otlu cay iciyorum.bugun 4.gunum ilk defa bu kadar gun tartilmadim pazartesi gelsin de tartilalim yahuuu:))

Selam kızlar, bende dün elma diyetine başladım. Ama listeyi biraz değiştirdim. Buğün ikinci günüm kilo vermeye ise tartının üzerinde kendimi 102,2 kg gördüğümde verdim. Boy 1.68 :)

Ohh sukur olsun bugunde bitti.cok az yemek yedim bugun kahvalti ardindan 2 fincan 7 otlu cay 2 yesil elma aksam da tatli krizi yuzunden 2 kutu meyveli activia,bol bol su...hafta bitmek uzere.herkese iyi geceler

Kizlar ya bi de diorumki10 gun bole yaptiktan sonra azcik bsyler eklesek mi listeye metabolizma durmasin.bana fikir verir misiniz?

zeynepciğim seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben tam uyamıyorum mesela günlük muhakkakk bir bardak süt var mesela benim menümde akşam sabah ne vakit içersen ya da kahvene katarsın o sana kalmış ama karbonhidrat yok mesela bunun dışında ekstra 3 kuru kayısı var gece yedikten sonra suyla yolluyorum ki bağırsaklar işleme gecede devam etsin 10 günden sonra tekrarlama bir süre sonra abartmadan devam et normal beslenmene kilo almayacağını metabolizmana da bişeyciklerin olmayacağına inanıyorum canım :D

Selam kızlar, bende dün elma diyetine başladım. Ama listeyi biraz değiştirdim. Buğün ikinci günüm kilo vermeye ise tartının üzerinde kendimi 102,2 kg gördüğümde verdim. Boy 1.68 :)

ohhh hoşgeldin yeşim kolay gelsin arkadaşım 2li rakaamlara bir kaç günde inersin o vakit hadi iyi haftalar diliyorum sanada

zeynepciğim seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben tam uyamıyorum mesela günlük muhakkakk bir bardak süt var mesela benim menümde akşam sabah ne vakit içersen ya da kahvene katarsın o sana kalmış ama karbonhidrat yok mesela bunun dışında ekstra 3 kuru kayısı var gece yedikten sonra suyla yolluyorum ki bağırsaklar işleme gecede devam etsin 10 günden sonra tekrarlama bir süre sonra abartmadan devam et normal beslenmene kilo almayacağını metabolizmana da bişeyciklerin olmayacağına inanıyorum canım :D

Anladim cnm ben de aylarca bu sekilde beslenemeyecegimi dusunuyorum.o yuzden 10 gun bu sekil gidicem ondan sonra yavas yavas protein katicam diyete.sabH zaten kahvLti ediyorum oglen kofte yogurt aksam elma yapicam mesela.bi 10 gunde oyle devam ettikten sonra aksam yemeklerine salata eklicem.bakalim vucut ne cevap verecek.ben bugun gobegimin indigini farkediyorum sanki

Hayırlı cumalar beybiler,

Efenim kilom 67.2 olarak bu cumaya erdik çok şükür... detoks bana iyi geldi....

benim menümde cevizde var....peynirde var.... haşlanmış tavukta var...

Hayırlı cumalar beybiler,

Efenim kilom 67.2 olarak bu cumaya erdik çok şükür... detoks bana iyi geldi....

benim menümde cevizde var....peynirde var.... haşlanmış tavukta var...

Canim masallah neredeyse 2,5 kilo vermissin cok guzel gidiyorsun.ben de pazartesi sabahi tartilacagim.insallah biraz verebilmisimdir bende

Bu arada kızlar belirteyim. Tok karnına 102,2 aç karnına 100 kilo idim. İdim diyorum çünkü bu sabah tartıda ikili rakamları gördüm. Yani 3 günde 5 kilo verdim ve 95 :)) beni izlemeye devam 1 haftam dolduğunda 90 kilo olucam (inşallah)

Bu arada kızlar belirteyim. Tok karnına 102,2 aç karnına 100 kilo idim. İdim diyorum çünkü bu sabah tartıda ikili rakamları gördüm. Yani 3 günde 5 kilo verdim ve 95 :)) beni izlemeye devam 1 haftam dolduğunda 90 kilo olucam (inşallah)

Saka mu bu 3 gunde 5 kilo:))neler yapiyorsun anlatir misin

Back
X