• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar ne zamandir takip ediyorum dun uye oldum ve nihayet bugun bende basladim.bayram oncesi bir deneme yaptim 3 gunde 1.2 kilo verdim tabii bayramda geri aldim:( beni de araniza alir misiniz? Kahvaltimi yaptim 1 dilim beyaz ekmek biraz kasar peyniri ve 7 otlu cay ictim. Haftalik mi tartilacagiz?

slm bayanlar yeni katildim araniza,bende yarin kismetse basliyorum sabah tartilacagim bakalim bir haftada neler olacak basarabilecekmiyim yoksa yarimmi birakacagim sevgiyle kalin iyi geceler...

bırakma hep beraber deneyelim bakalım bir hafta canım :D

evet tamam basliyoruz zaten ilk basta bir bucuk kilo verdim ve daha onu ne yediysem simdiye kadar hic almadim ayni kilomdayim hala insallah bu haftada kilolarim gider spor hertürlü yapacagiz artik baska caresi yok ben bu sabah tartildim hala69 kiloyum sen nekadarsin canim

bende canım başladım birazdan yürüyüşümü yapacağım kahve içilmemesi gerekiyor ama ben kahvesiz yapamıyorum maalesef ondan içtim :(kilo konusuna gelince senin çok az kalmış maşallah benim çok var 96 kiloyum bugün tartıldım haydi bakalım haftasonuna kadar ne olacak :Dyazışalım yaptıklarımızı.

günaydin evet bu sabah tartildim 96,5(((((((((((((( ve simdi kahvaltimi yapacagim bir dilim ekmek leicht kasar peynirli yarim salatalik bir sivri biber ve dereotu esliginde allah yardimcim olsun benim ve sizlerin guzel bir gun dilerim

afiyet olsun canım üzülme seninle aynı kilodayız ben daha önce denedim bu diyeti ben troid hastası olduğum halde işe yaradı pes etmeden biraz devam edelim hep beraber sanada güzel günler canım.

Merhaba kizlar ne zamandir takip ediyorum dun uye oldum ve nihayet bugun bende basladim.bayram oncesi bir deneme yaptim 3 gunde 1.2 kilo verdim tabii bayramda geri aldim:( beni de araniza alir misiniz? Kahvaltimi yaptim 1 dilim beyaz ekmek biraz kasar peyniri ve 7 otlu cay ictim. Haftalik mi tartilacagiz?

hoşgeldim zeyneyse olsun bayram sonrası hepimiz toplanmaya çalışıyoruz sende pes etme hafta sonuna kadar yapalım pazara kadar tartılmayacağım ben

Hosbuldum cnm:) ben de dayanabilirsem tartilmayacagim bu sabah 61.2 ciktim.ama suan cok acim 2 elma yedim hic doymadim insallah bozmam yaa.zayif hatunlarin resimlerine bakiorum netten gaza geliyim diye:)

günaydin evet bu sabah tartildim 96,5(((((((((((((( ve simdi kahvaltimi yapacagim bir dilim ekmek leicht kasar peynirli yarim salatalik bir sivri biber ve dereotu esliginde allah yardimcim olsun benim ve sizlerin guzel bir gun dilerim

bende canım başladım birazdan yürüyüşümü yapacağım kahve içilmemesi gerekiyor ama ben kahvesiz yapamıyorum maalesef ondan içtim :(kilo konusuna gelince senin çok az kalmış maşallah benim çok var 96 kiloyum bugün tartıldım haydi bakalım haftasonuna kadar ne olacak :dyazışalım yaptıklarımızı.

selam kızlar sonunda gelebıldım of bugün ısler bıtmedı gıttı ünıversıte ıslerıyle ugrasıyorum yarında gıdecegım daha bıtmedı bır türlü bugün dogru düzgün elma yıyemedım ac gezdım dıyebılırım dıyetı bozmamak ıcınde ama bu sefer gıdecek kılolar ınanıyorum

ıstanbullu kasar peynırlı ekmek yerıne beyaz peynırlı ıkı dılım kepeklı ekmekle yada tam bugdaylı ekmekle tost yap yanınada bol salatalık domates ye yesıllıkde süper oluyor ben bazen acı bıber yıyorum tursuluk lanlardan ınanın metobolızmayı süper calıstırıyor tek sorunum benım tuvalet fazla cıkamıyorum onuda cıcek tozu dıye bır bıtkı tozu var aktardan almıstım onu ıcıyorum rahatlatıyor ayrıca hergün dokuzu bır yerde cayımı ıcıyorum oda hıc kılo aldırmıyor bayram boyunca önüme ne gelırse yedım ve hıc kılo almamısım bu ıkı haftadır yaptıgım dıyetınde etkısıdır kesın az bısey yedımmı doyuyorum hemen mıde kücüödü sankııı dahada yapacagım ben kılo olarak cok problem yok bende ama bölgesel kalca ve göbek var bende ve onları hıc ıstemıyorum

eflalcım yürüyebılmen ne güzel burda kar yagdı ve yürünecek gıbı degıl hava cok sogukk hafta sonuna kadar bende tartılmayacagım bakalım ne olcak görecez:52:

hosbuldum cnm:) ben de dayanabilirsem tartilmayacagim bu sabah 61.2 ciktim.ama suan cok acim 2 elma yedim hic doymadim insallah bozmam yaa.zayif hatunlarin resimlerine bakiorum netten gaza geliyim diye:)

zeynepse hosgeldın canım aramıza kılon cok yokmus yanı bıze göree nerene vermek ıstıyon kı anlamadım ama olsun daha güzel görüne bılmek ıcın bır kılo bıle fazlamız olmasın degılmı sakın bozma acıktıgını düsünmede bunlarla doyuyorum de ve dedıgım gıbı dılımleyerek yeee bır tabakda baya göz doyurucu oluyorr dene bence

zeynepse hosgeldın canım aramıza kılon cok yokmus yanı bıze göree nerene vermek ıstıyon kı anlamadım ama olsun daha güzel görüne bılmek ıcın bır kılo bıle fazlamız olmasın degılmı sakın bozma acıktıgını düsünmede bunlarla doyuyorum de ve dedıgım gıbı dılımleyerek yeee bır tabakda baya göz doyurucu oluyorr dene bence

Merhaba canim soyledigin gibi yaptim dilimleyip yiyorum.aslinda cok kililu sayilmam ama evlenmeden once 52 kiloydum 59 la hamile kaldim 77 ile dogum yaptim kizim artik 16 aylik tum fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum 55 olsam yeter.

Selam bayanlarr bende elma ile zayıflama kararı almıştım bi ara gerçekten de faydasını gördüm. 11.00 - 17.00 - 21.00 bu saatlerde düzenli olarak yeşil elma yedim bzen yemekten önce bazen yemekten sonra önce yersm tokluk hissi veriyordu. Yediğim yemeklerede dikkat ediyodum tabi. Ne çok yağluı ne cok tuzlu ne çok şekerli herşeyin ortası işte :)

Hosbuldum cnm:) ben de dayanabilirsem tartilmayacagim bu sabah 61.2 ciktim.ama suan cok acim 2 elma yedim hic doymadim insallah bozmam yaa.zayif hatunlarin resimlerine bakiorum netten gaza geliyim diye:)

ohhh maşallah sana aman bak sıkın dişinizi valla çok pis gaz veririm :D:D şaka bir yanada benim yolum uzun o yüzden vazgeçmek yok canım.
selam kızlar sonunda gelebıldım of bugün ısler bıtmedı gıttı ünıversıte ıslerıyle ugrasıyorum yarında gıdecegım daha bıtmedı bır türlü bugün dogru düzgün elma yıyemedım ac gezdım dıyebılırım dıyetı bozmamak ıcınde ama bu sefer gıdecek kılolar ınanıyorum

ıstanbullu kasar peynırlı ekmek yerıne beyaz peynırlı ıkı dılım kepeklı ekmekle yada tam bugdaylı ekmekle tost yap yanınada bol salatalık domates ye yesıllıkde süper oluyor ben bazen acı bıber yıyorum tursuluk lanlardan ınanın metobolızmayı süper calıstırıyor tek sorunum benım tuvalet fazla cıkamıyorum onuda cıcek tozu dıye bır bıtkı tozu var aktardan almıstım onu ıcıyorum rahatlatıyor ayrıca hergün dokuzu bır yerde cayımı ıcıyorum oda hıc kılo aldırmıyor bayram boyunca önüme ne gelırse yedım ve hıc kılo almamısım bu ıkı haftadır yaptıgım dıyetınde etkısıdır kesın az bısey yedımmı doyuyorum hemen mıde kücüödü sankııı dahada yapacagım ben kılo olarak cok problem yok bende ama bölgesel kalca ve göbek var bende ve onları hıc ıstemıyorum

eflalcım yürüyebılmen ne güzel burda kar yagdı ve yürünecek gıbı degıl hava cok sogukk hafta sonuna kadar bende tartılmayacagım bakalım ne olcak görecez:52:

canım bugün de yürüdüm ama daha fazla yürüyebilirdim daha yarın zor günüm dersim var zaman olmayabilir olsun sende videolardan falan yapmaya çalış canım bende bu gün pek sağlıklı şekilde yapamadım aç gezdim 2 tanede kahve içtim :( ama olsun nazar boncuğu olsun oda :)

selam kızlar,

bende 69.6 kg olarak ve kendime ee çüşş artık diyere aranıza katılıyorum.... elmalarımı aldım geldim kuzucuklarım... bakalım bakalım neler yapçaz....

Bu günkü menüm;

Sabah
1 yeşil elma kocamaaan

yarım limon pek severim
1 bardak formçayı hala bitiremedim böğğkkk artık tiksinmeye başladım ömrüm form çaylarıyla geçiyo

(13:00) Öğlen
1 bardak süte
1 kase special k

(15:00) Ara
1 elma
1 b yeşil çay

(18:00) Akşam
1 elma
1 b. form çayı

selam kızlar,

bende 69.6 kg olarak ve kendime ee çüşş artık diyere aranıza katılıyorum.... elmalarımı aldım geldim kuzucuklarım... bakalım bakalım neler yapçaz....

Bu günkü menüm;

Sabah
1 yeşil elma kocamaaan

yarım limon pek severim
1 bardak formçayı hala bitiremedim böğğkkk artık tiksinmeye başladım ömrüm form çaylarıyla geçiyo

(13:00) Öğlen
1 bardak süte
1 kase special k

(15:00) Ara
1 elma
1 b yeşil çay

(18:00) Akşam
1 elma
1 b. form çayı

hos geldin betül umarim sende bizimle beraber zayiflarsin ama sabah kahvalti yapman lazim kepekli ekmek vepeyaz peynirli tost elma salatalik biberle güzel bi kahvalti yapiyosun ve gün boyu elma yiyosun sen cok az elma yemissin bir bucuk kilo kadar olmasi lazim okadar yenmiyo ama yinede üc elma cok az yiyebildigin kadar yemelisin yoksa halsiz düsersin cok az yediklerin canim

selam kizlar bugün pek ic acici degildi günüm öglene kadar bisey yiyemedim evde degildim öglende kahvati yaptim komsuyla ama fazla yemedim bakalim yarin daha dikkat edecegimm

hos geldin betül umarim sende bizimle beraber zayiflarsin ama sabah kahvalti yapman lazim kepekli ekmek vepeyaz peynirli tost elma salatalik biberle güzel bi kahvalti yapiyosun ve gün boyu elma yiyosun sen cok az elma yemissin bir bucuk kilo kadar olmasi lazim okadar yenmiyo ama yinede üc elma cok az yiyebildigin kadar yemelisin yoksa halsiz düsersin cok az yediklerin canim

zayıflayalım kızlaar... ben çok mutsuzum böyle :(( o yazdıklarımı bile yimedim.... göbeğim iştahımı kapattı bu gün.... sabah sadece bir elma yedim, sabahtan beri yeşil çay içiyorum hiç acıkmadım.... o kadar doldurmuşum ki mideyi koca gün acıkmayacak şekilde idare etti beni, varın gerisini siz düşünün.... bu gün böyle geçer herhalde yarın peynir almam lazım ve yoğurt ve tarçın.... ilk gün tam bir detoks olsun diye menüm o kadar az.... daha sonra azcık azcık besleyici şeylerde koyucam... Allah azmimizi daim etsin ve muvaffak olmayı nasip etsin inşallah hepimize.... Amin...

İyi aksamlar kizlar kosturmacali bir gundu hic bisey yazamadim.ben bugun sabah kahvaltimi yaptim 1 saat kadar sonra elma yedim bir tane ama sonra komsuya gectim 1 dilim kek yemek zorunda kaldim:(( eve gelince de 1 elma bir baedak 7 otlu cay ictim yatana kadarda 2 bardak 7 otlu cay 3 elma daha yemeyi planliyorum...

kızlar her şey yolunda elmalar yendi ama yürüyüş yapamadım dünde az yapmıştım ama bugünü de kurtardık ya :D

Ufff hala kurtardik sayilmazz esim gelince gunun en zor saatleri basliyor once corbasindan zeytinyaglisina etine pilavina kadar her yemegi istiyor yapiyorum yiyor gelirken de tatli aliyor:((( yatarken de sahlep iciyor:((( en tehlikeli saatler birazdan evde olur.annem desen ayri dert sen zayifsin die yedirmeye calisiyor.bu hafta gitmicem anneme haftaya da bir guncuk azcik bozucam artik:( offff

Ufff hala kurtardik sayilmazz esim gelince gunun en zor saatleri basliyor once corbasindan zeytinyaglisina etine pilavina kadar her yemegi istiyor yapiyorum yiyor gelirken de tatli aliyor:((( yatarken de sahlep iciyor:((( en tehlikeli saatler birazdan evde olur.annem desen ayri dert sen zayifsin die yedirmeye calisiyor.bu hafta gitmicem anneme haftaya da bir guncuk azcik bozucam artik:( offff

amannn tüm gün dayanmışsın canım benim bir kaç saat mi dayanamayacaksın sık dişini güzel sonuçları düşün :D haftaya sakla bencede en azından kendindeki değişimi hissettiğinde minik bir ödül olacak sana :)

amannn tüm gün dayanmışsın canım benim bir kaç saat mi dayanamayacaksın sık dişini güzel sonuçları düşün :D haftaya sakla bencede en azından kendindeki değişimi hissettiğinde minik bir ödül olacak sana :)

Ohhh atlattim cok sukur esim simdi uyudu:))3 elma ve 2 bardak 7 otlu cay ve 1 lt su ictim sadece:))darisi yarina...gidecek kilolar insallah

selamlaar.....

bu günkü menüm
sabah
1b form çayı
1 kocaman yeşil elma
1 parça peynir

ara
3 kuru kayısı

öğlen
1 b light sütlü
1 su bardağı spesial k

Ara
1 elma

Akşam
1 elma

finişşş....

ama acaip asabiyim... niye rejim yapınca asabi oluyorum bilmiyorum.... hırrrrrrrr...

selam kizlar nasilsiniz bakalim okudugum kadar diyetler güzel gidiyor ben dün tam uyamadim diyete ama bugün tam gaz devam edecegim hafta sonlari zaten ara veriyorum esler evde olunca zor oluyo gercektende onlar yemek yiyo sen bakiyosun öyle zor gercekten onlarida diyete sokmak lazim bir kisi icinde yemek yapmak nekadar zor yaaa

selam kizlar nasilsiniz bakalim okudugum kadar diyetler güzel gidiyor ben dün tam uyamadim diyete ama bugün tam gaz devam edecegim hafta sonlari zaten ara veriyorum esler evde olunca zor oluyo gercektende onlar yemek yiyo sen bakiyosun öyle zor gercekten onlarida diyete sokmak lazim bir kisi icinde yemek yapmak nekadar zor yaaa

boşver kim ne yerse yesin biz zayıflıyacaz ve istediğimiz cicileri alcaz kendimize öyle düşün....bundan büyük bir haz olamaz benim için.... tek istediğim bu kış güzel bir palto alabilmek geçen yılda almadım bu yıl da zyaıflamazsam bu yılda almıcam.... geçen yıl mıçım donmuştu...

Back
X