selam kızlar sonunda gelebıldım of bugün ısler bıtmedı gıttı ünıversıte ıslerıyle ugrasıyorum yarında gıdecegım daha bıtmedı bır türlü bugün dogru düzgün elma yıyemedım ac gezdım dıyebılırım dıyetı bozmamak ıcınde ama bu sefer gıdecek kılolar ınanıyorum
ıstanbullu kasar peynırlı ekmek yerıne beyaz peynırlı ıkı dılım kepeklı ekmekle yada tam bugdaylı ekmekle tost yap yanınada bol salatalık domates ye yesıllıkde süper oluyor ben bazen acı bıber yıyorum tursuluk lanlardan ınanın metobolızmayı süper calıstırıyor tek sorunum benım tuvalet fazla cıkamıyorum onuda cıcek tozu dıye bır bıtkı tozu var aktardan almıstım onu ıcıyorum rahatlatıyor ayrıca hergün dokuzu bır yerde cayımı ıcıyorum oda hıc kılo aldırmıyor bayram boyunca önüme ne gelırse yedım ve hıc kılo almamısım bu ıkı haftadır yaptıgım dıyetınde etkısıdır kesın az bısey yedımmı doyuyorum hemen mıde kücüödü sankııı dahada yapacagım ben kılo olarak cok problem yok bende ama bölgesel kalca ve göbek var bende ve onları hıc ıstemıyorum
eflalcım yürüyebılmen ne güzel burda kar yagdı ve yürünecek gıbı degıl hava cok sogukk hafta sonuna kadar bende tartılmayacagım bakalım ne olcak görecez