• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler purple'cim 🥰

Tam eve dönünce baklava mı yesem bir dilim diye düşünürken okuduğum bu mesajla kendime geldim 😂

Sağolasın çiçeem 🧡🧡

Ne güzel hemnyesil hem serin duruyor neresi burası canim? Hangi şehirdesin?

Teşekkürler Başak'cim 🥰

Teşekkür ederimm 🙏🤍

Sen yurtdışındayim demiştin galiba di mi canım? Neredesiniz? Güzelmiş yürüyüş yerlerin 😍
evet canım 🌿çok güzel yürüme yerleri var Belçikadayım ☺️

Afiyet olsun canım 😘

Ohh ne güzel bi yer bol bol yürümüşsündür inşaAllah😅🤭

Kilo almazsın dengelersin bundan böyle.
Sık sık tartılıp artı görünce moralin bozuluyor ve yemeğe saldırıyorsun.kendimden biliyorum hep öyle olurdum tartıda artı görünce. Aslında eksi görüncede sapıtıyordum zaten verebiliyorum düşüncesiyle kendimi yemeğe veriyordum. O yüzden canım sık dişini salıya kadar tartılma.

Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun 😘

Afiyet olsun canım 😘 daha vakit var azda olsa sporda eklersen harika olur ❤️ ama yorgun veya hastaysan o başka mesele
sagol kaptanım evet yürüdüm insa devam edicem

Afiyet olsun😘 menün spor istiyor 🙈
hashgaghas 😬 yok ya menüm kötü değil bi kere :KK66: diyetisyen menüsü :KK68: sadece 1 yk basmati ekstra oldu, bir de akşamki yarım köfte. onlar da kaçamak sayılmaz zaten. akşam ara öğünüm de var ama yememeyi düşünüyorum 🤲🏻

bugün evdeydim canım. adım da yok ekstra spor da yok o nedenle. dinlendim... :KK24:

Afiyet olsun canım 😘

Ohh ne güzel bi yer bol bol yürümüşsündür inşaAllah😅🤭

Kilo almazsın dengelersin bundan böyle.
Sık sık tartılıp artı görünce moralin bozuluyor ve yemeğe saldırıyorsun.kendimden biliyorum hep öyle olurdum tartıda artı görünce. Aslında eksi görüncede sapıtıyordum zaten verebiliyorum düşüncesiyle kendimi yemeğe veriyordum. O yüzden canım sık dişini salıya kadar tartılma.

Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun 😘

Afiyet olsun canım 😘 daha vakit var azda olsa sporda eklersen harika olur ❤️ ama yorgun veya hastaysan o başka mesele
Tamam kaptanım yarın tartılmam Salı tartılırım ;)

Bugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)

Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates

Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk

Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

_Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

hashgaghas 😬 yok ya menüm kötü değil bi kere :KK66: diyetisyen menüsü :KK68: sadece 1 yk basmati ekstra oldu, bir de akşamki yarım köfte. onlar da kaçamak sayılmaz zaten. akşam ara öğünüm de var ama yememeyi düşünüyorum 🤲🏻

bugün evdeydim canım. adım da yok ekstra spor da yok o nedenle. dinlendim... :KK24:
Yo kötü gelmedi banada sadece spor yok o yüzden dedim ❤️

Bugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)

Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates

Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk

Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

_Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Allah kolaylık versin.🤲🏻
Afiyet olsun❤️
Su ne kadar içmiştin. Sen toparlarsın bu menüyü bi kaç günde sorun yok kafana takma bence .Spor yokmu spor 🧐🧐🧐

Teşekkürler purple'cim 🥰

Tam eve dönünce baklava mı yesem bir dilim diye düşünürken okuduğum bu mesajla kendime geldim 😂

Sağolasın çiçeem 🧡🧡

Ne güzel hemnyesil hem serin duruyor neresi burası canim? Hangi şehirdesin?

Teşekkürler Başak'cim 🥰

Teşekkür ederimm 🙏🤍

Sen yurtdışındayim demiştin galiba di mi canım? Neredesiniz? Güzelmiş yürüyüş yerlerin 😍
Supersin canim ❣️

Back
X