- 24 Ağustos 2012
- 12.312
- 28.218
- 798
Keşke ben de açmasaydım zor kapattım akşama kadarBak sabah spor yaptımm asla bozamıyorumm çünkü spor yaptığım boşa gidicek diye ağzımı açmayom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke ben de açmasaydım zor kapattım akşama kadarBak sabah spor yaptımm asla bozamıyorumm çünkü spor yaptığım boşa gidicek diye ağzımı açmayom![]()
evet canımTeşekkürler purple'cim
Tam eve dönünce baklava mı yesem bir dilim diye düşünürken okuduğum bu mesajla kendime geldim
Sağolasın çiçeem
Ne güzel hemnyesil hem serin duruyor neresi burası canim? Hangi şehirdesin?
Teşekkürler Başak'cim
Teşekkür ederimm
Sen yurtdışındayim demiştin galiba di mi canım? Neredesiniz? Güzelmiş yürüyüş yerlerin![]()
sagol kaptanım evet yürüdüm insa devam edicemAfiyet olsun canım
Ohh ne güzel bi yer bol bol yürümüşsündür inşaAllah
Kilo almazsın dengelersin bundan böyle.
Sık sık tartılıp artı görünce moralin bozuluyor ve yemeğe saldırıyorsun.kendimden biliyorum hep öyle olurdum tartıda artı görünce. Aslında eksi görüncede sapıtıyordum zaten verebiliyorum düşüncesiyle kendimi yemeğe veriyordum. O yüzden canım sık dişini salıya kadar tartılma.
Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımdaha vakit var azda olsa sporda eklersen harika olur
ama yorgun veya hastaysan o başka mesele
hashgaghasAfiyet olsunmenün spor istiyor
![]()
Tamam kaptanım yarın tartılmam Salı tartılırımAfiyet olsun canım
Ohh ne güzel bi yer bol bol yürümüşsündür inşaAllah
Kilo almazsın dengelersin bundan böyle.
Sık sık tartılıp artı görünce moralin bozuluyor ve yemeğe saldırıyorsun.kendimden biliyorum hep öyle olurdum tartıda artı görünce. Aslında eksi görüncede sapıtıyordum zaten verebiliyorum düşüncesiyle kendimi yemeğe veriyordum. O yüzden canım sık dişini salıya kadar tartılma.
Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımdaha vakit var azda olsa sporda eklersen harika olur
ama yorgun veya hastaysan o başka mesele
Yo kötü gelmedi banada sadece spor yok o yüzden dedimhashgaghasyok ya menüm kötü değil bi kere
diyetisyen menüsü
sadece 1 yk basmati ekstra oldu, bir de akşamki yarım köfte. onlar da kaçamak sayılmaz zaten. akşam ara öğünüm de var ama yememeyi düşünüyorum
bugün evdeydim canım. adım da yok ekstra spor da yok o nedenle. dinlendim...![]()
Allah kolaylık versin.Bugunkü menüm bıraz utanç verıcı ama
Çok streslıydım
1. Sınıf olan 2 tane bebeyle tek başına uğraşmanın vermiş olduğu stres(eşim yurt dışında)
Sabah
Tavada 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı erik reçeli
Yarım donates
Aralarda
1 buyuk dikdörtgen çikolata
2 3 tane sakız
Yarım paket peynırlı cubuk
Akşamustu
2 tavuk şiş
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
_Zeze
Ellssa
Boncuk2307
azcık dans edeyim ya da leslie falan dedim ama bir tembellik çöktü üzerime yapmadım. yapsam iyiydiYo kötü gelmedi banada sadece spor yok o yüzden dedim![]()
Olsun yarın yaparsın. Ama her gün hergün azda olsa yap bence alışınca kolay geliyor sonrası zatenazcık dans edeyim ya da leslie falan dedim ama bir tembellik çöktü üzerime yapmadım. yapsam iyiydi![]()
yarın iş var zaten. öğlen yürürüm. adımım olur inşallahOlsun yarın yaparsın. Ama her gün hergün azda olsa yap bence alışınca kolay geliyor sonrası zaten
Su yatana kadar 2,5 kg olur ama spor yapamadım hep evdeydım ödevlerle uğraştım canımAllah kolaylık versin.
Afiyet olsun
Su ne kadar içmiştin. Sen toparlarsın bu menüyü bi kaç günde sorun yok kafana takma bence .Spor yokmu spor![]()
ay ödev zaten yeterli kadar terletiyor adamı bide sende 2 ameSu yatana kadar 2,5 kg olur ama spor yapamadım hep evdeydım ödevlerle uğraştım canım
Supersin canimTeşekkürler purple'cim
Tam eve dönünce baklava mı yesem bir dilim diye düşünürken okuduğum bu mesajla kendime geldim
Sağolasın çiçeem
Ne güzel hemnyesil hem serin duruyor neresi burası canim? Hangi şehirdesin?
Teşekkürler Başak'cim
Teşekkür ederimm
Sen yurtdışındayim demiştin galiba di mi canım? Neredesiniz? Güzelmiş yürüyüş yerlerin![]()
Yes kaptanım bu hafta görümcemin düğünü var yolculuk falan derken baya yoğun olacağım ödem falan da olabılır hazırlıkta yapacağım spora vakıt ayıramayabılırımay ödev zaten yeterli kadar terletiyor adamı bide sende 2 ame![]()
Süper
Süper
Ödem olmayaydı iyiydiYes kaptanım bu hafta görümcemin düğünü var yolculuk falan derken baya yoğun olacağım ödem falan da olabılır hazırlıkta yapacağım spora vakıt ayıramayabılırım