Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bugünkü menumude yazıyım unutuyorum sonra
Sabah 09.00 1 caybardagı fındık sütü ile hindiba kahve ve 10 fındık

Ara 1 dilim k.ekmegi üzerine 1 kaşık fıstık ezmesi ve şekersiz böğürtlen marmelat

Ara Türk kahvesi 1/2 züber ( çok istahliyim 😪)

Akşam 16.30 1 tabak etli nohut suyunu almadim , 5 kaşık havuç tarator , 3 parça lahana turşusu 1 dilim ekmek

Kızlar üstadım çok açıldı erkenden uyumak en iyisi . Yoksa durum feci
Su 3litre
Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84 Ellssa Ellssa

Evet muhtemelen ondan oldu benimki peki napmam lazim şimdi
şahsi kanaatim önce aldığın kaloriyi hesapla günlük, sonra içerisinde yağ yakmaya yardımcı, ödem atmaya yardımcı tarifler de olan biraz daha yüksek kalorili bir liste yap kendine, proteini yüksek yağı düşük olsun. her bünye farklı tabii ama ben olsam böyle yapardım sanki, denemekten zarar gelir mi, sanmam. ananas smoothieler, kefir, ne biliyim yeşil içecekler falan mesela kahvaltıdan önceye ekleyebilirsin.

bunu neden söylüyorum biliyor musun, geçen sene ben spora başlamıştım zumbaya gidiyordum beslenmeme de dikkat ediyordum ama asla kilo veremiyordum. hem çok düşük kalorili, hem de yüksek yağlı besleniyormuşum istemsizce. diyetisyen desteği aldım 2 ay kadari yaptığı listelere bakıyorum hepsi dolu dolu ama düşük yağlı, yüksek karbonhidratlıydı. ve o zaman 70'in altına düşmüştüm. (şimdi geri çıkmam tamamen kendi pisboğazlığım) örnek olması açısından listeleri atabilirim :KK200:

Yazdan beri diyetteyim ilk başlarda çok sıkı tutmadım işte 25 kilo verdim şimdiye kadar ama dahası gitmiyor vücut kendini ister istemez korumaya alıyor. Öyle böyle gidecek bir gün iyi bir gün kötü napalim artık. Bırakınca daha çok alıyorum çünkü.
Maasallah sana canim supersin azmine saglik vucut durabilir tartiya takilma lutfen 🤩

şahsi kanaatim önce aldığın kaloriyi hesapla günlük, sonra içerisinde yağ yakmaya yardımcı, ödem atmaya yardımcı tarifler de olan biraz daha yüksek kalorili bir liste yap kendine, proteini yüksek yağı düşük olsun. her bünye farklı tabii ama ben olsam böyle yapardım sanki, denemekten zarar gelir mi, sanmam. ananas smoothieler, kefir, ne biliyim yeşil içecekler falan mesela kahvaltıdan önceye ekleyebilirsin.

bunu neden söylüyorum biliyor musun, geçen sene ben spora başlamıştım zumbaya gidiyordum beslenmeme de dikkat ediyordum ama asla kilo veremiyordum. hem çok düşük kalorili, hem de yüksek yağlı besleniyormuşum istemsizce. diyetisyen desteği aldım 2 ay kadari yaptığı listelere bakıyorum hepsi dolu dolu ama düşük yağlı, yüksek karbonhidratlıydı. ve o zaman 70'in altına düşmüştüm. (şimdi geri çıkmam tamamen kendi pisboğazlığım) örnek olması açısından listeleri atabilirim :KK200:
Olur canım şu chatcpt ye sorduğum listeyi yapsam acep ise yarar mi ki
Maasallah sana canim supersin azmine saglik vucut durabilir tartiya takilma lutfen 🤩
Yaaa ikizlere hamile kalmadan önce 45 kilo vermiş biriyim ben yine yüksek kilolar dan 79 a kadar dusmustum sonra kademeli olarak geri aldım ve hamilelikte yine eski halime dönmüş buldum Kendimi . Öncesinde daha iyi veriyordum bide sanırım daha iradeliydim şimdi psikolojimde izin vermiyor sanırım.

Cumartesi : 75.55
Bugün 75.00
Belki daha fazla olabilirdi ama gece uyuyamadım ağrıdan midem mi sırtıma vurdu sırtım mı mideme karışık. :confused:
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes sibel_84 sibel_84
Tebrikler canim
Ellerine emeklerine sağlık boncuğum 🌼🌼🌼😘😘
sibel_84 sibel_84 ttebrik ediyorum canm 🧿👏👏👏saygıyla :KK52::KK52:
Teşekkürler canım. Sende de güzel vir eksi var. Seni de tebrik ederim.
Boncuğum ellerine sağlık :KK60:

sibel_84 sibel_84 kaptanım tebrik ederim, muhteşem bir eksiyle gelmişsin. Cumartesi ne olacak düşünemiyorum bile.

bluegreeneyes bluegreeneyes kaptanım seni de tebrik ediyorum, güzel eksiyle gelmişsin.
Bende düşünemiyorum 🤣🤣
Transfer henüz olmamış
sibel_84 sibel_84 🎒🧳 hazır 😔
Kız dur hele nereye gidiyon.
Kızlar bugünkü menumude yazıyım unutuyorum sonra
Sabah 09.00 1 caybardagı fındık sütü ile hindiba kahve ve 10 fındık

Ara 1 dilim k.ekmegi üzerine 1 kaşık fıstık ezmesi ve şekersiz böğürtlen marmelat

Ara Türk kahvesi 1/2 züber ( çok istahliyim 😪)

Akşam 16.30 1 tabak etli nohut suyunu almadim , 5 kaşık havuç tarator , 3 parça lahana turşusu 1 dilim ekmek

Kızlar üstadım çok açıldı erkenden uyumak en iyisi . Yoksa durum feci
Su 3litre
Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım. Ama günü kapat bu şekilde bence .

Ya canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr
Kusura bakma kaptanım elimden bise gelmiyor

sibel_84 sibel_84
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sıkma canını cumartesiye güzel bi eksi görürsün ❤️

:KK36:kalsanda gitsende kalbim hep senle :KK200:
1744729269533.webp
1744729269533.webp

Bugünkü menum

Sabah
Yumurta salatası