- 8 Şubat 2017
- 2.016
- 9.426
- 158

Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onu merak ediyorum, bisikleti oğlan uyurken kullanabiliyorum, hiç ses çıkmıyor. Sessiz ise eğer almayı düşünüyorum ben de.BU DA aynı gibi
acaba yürürken pat pat ses çıkyıor mu
Bende hem kondisyon bisikleti hem bant var ama kondisyonu çok kullanmıyorum keşke eliptik alsaydın diyorum hep... Ama bisiklette de ses çıkmıyor sabah erken saatlerde ev ahalisi uyurken sürmek güzel oluyorAyy keşke bisiklt alacağıma koşu bandı alaydım pişman oldum sonradan.
YemedimYemezsin seeen![]()
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel olmuş canım afiyet olsun![]()
Teşekkür ederim cano spor bu aralar olmuyor yaAfiyet olsun canım. Menün harika spor da iyi![]()
Müüüükkkemmmmelllll cumartesiyi merakla bekliyorum canım inşallah emeğinin karşılığını alacaksınLenaG
dolar milyoneri
Sitare55
Bu günkü menüm
10:30
1 sütlü kahve
1 Medine hurması
11:30
2 yumurta az zeytinyağlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
1 mercimek köftesi (dünden kalan)
15:00 misafirliğe gittim
1 avuç taze kuruyemiş
4 ısırık cevizli sucuk ve pestil
16:30 akşam yemeği bitti
1 tabak peynirli salata
Su 2 litre oldu
Spor 14.750
20:30
Spor dönüşü 2 şekersiz çay içtim midem bulanıyor1 yemek kaşığı kadar haşlanmış mısır yedim
2 ısırık hurma yedim ama bulantım geçmiyor
Ayy teşekkür ederim halen arıyorum harıl harılLenaG Kaptaniçeemm şimdi Vatan dan çıktım sıcağı sıcağına göndereyim dedim
sende süpürge sorunca gözüme ilişti bilgi de aldım bu 8 binlik olan da en pahalı ürünler bile bu kadar yüksek watt ta değil bu 36 w çok güçlü dedi yolun düşerse bir bak ister Vatanada
İnşallah canom hepimiz emeğimizin karşılığını alalımYemedim
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim cano spor bu aralar olmuyor ya
Müüüükkkemmmmelllll cumartesiyi merakla bekliyorum canım inşallah emeğinin karşılığını alacaksın
Miden nasıl oldu
İnşallah canım alacağızİnşallah canom hepimiz emeğimizin karşılığını alalım
Çok şükür iyiyim toparlandım.
Aç karnına eşime uydum 2 çay içtim öyle yaptı![]()
Teşekkür ederim kaptanicemGünaydın canım kızçrle
Günaydın canım afiyet olsun ❤
Kek ve kuru yemiş tartıya kadar cıss olsun o gün geldiğinde tartıda sevinince yiye yerizyüzmeyle telafi edilmiş
![]()
Teşekkür ederim kaptanicem evet gözler üstümde geziyor biliyorum nesafeliym onlara onlarda bana ben adım tsam kısa koşa geleceklerdir umursamıyorum,bu hafta en azından eksi değil mevcut kilomda olsam ah ah o fındıklar fıstıklar seviyorum ama çok zalimlerGayet güzel canım afiyet olsunspor da
Afiyet olsun ya tavukla pilavı ya da sarmaları tercih edelim canım
Yok 2 lt olmuyor da 1.2 lt oluyor
Günaydın canım
Afiyet olsunburda yeşil yapraklı sebze eksik kalmış fıstığı da yemicem dediğin için görmüyorum
Günaydııınn nur cum
Afiyet olsun valla da ne biçim pörtlemişleeerrr elem terefiiiişşş kem gözlere şiş
Hayırlı sabahlar
Çok güzel menü afiyet olsun spor da süper![]()
Kızz hiç sorma adam torpilli yer içer kilo almaz. Ne yerse gel yiyelim gel içelim der.İnşallah canım alacağız
Aman uyma kocişine kendi içsin aç karna çay mide bulantısı yapar zateniyi olmana sevindim
![]()
Dikkat edicem canım eğer direksiyon bizde olursa her şey yoluna girebilir.Ben sanki bu hafta seytanin bacagini kirdim. Dedigin gibi dün sacma bir aclik ve menü değişikliği oldu , dune gore -800um. Tabi yine yediklerimiz duzene girince cumartesiye artis olur mu bilemem. Sabretmek lazim. Belki tatlılı bir ödül günü olabilir. Menulerin genrlde güzel, ekmek meyve yokken veya yediklerin az diye tatli krizi yasiyor olabilir misin ?
Sen yeme aşko ideal kilona gelince kontrollü yersin her şeydenKızz hiç sorma adam torpilli yer içer kilo almaz. Ne yerse gel yiyelim gel içelim der.
Resmen düşman yanımda dışarda aramama gerek yok
Sağol canım benim![]()
Günü erken kapatmışsın canım ne güzel acıkmazsın inşallah, dışarda kahvaltıyı da çok güzel atlatmışsın maşallah sanaLenaG
dolar milyoneri
Sitare55
Bu günkü menüm
10:30 dışarda kahvaltıya gittik
Yumruğum kadar keten tohumlu diyet ekmeğin içine 1 çay kaşığı kadar reçel yarım çay kaşığı kadar tereyağı ile 2 sütlü kahve
14:30 ile 15:20 arası
1 yk haşlanmış Mısır
3/4 dilim ananas
3 yk tavuk göğsü
3/4 yk nohutlu bulgur pilavı
Domates salatalık
17:00
Sade Türk kahvesi
Su 2 litre olur
Spor belli değil. Çıkarsam fotoğraf atarım