- 28 Aralık 2023
- 6.385
- 19.271
- 168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy şimdi yeni gördüm bu çoçuğuu maşallah onaEvet çok şükür Allah eksikliklerini göstermesin terapiler onlar bana
Bizim son numarayı eski oturduğumuz sitede bir arkadaşımız yolun ortasında bulmuş yağmur da yağıyordu gece 10 e kadar bakmış kendisinde de 9 tane olunca alamamışlar gecenin bir yarısı kapımıza geldi sizden başkasına gidemezdim nolur 1-2 günlüğüne bakarmısınız ilan açalım sahiplendiririz dedi geliş o geliş veremedik tabi avuç içi kadar bişiydi bağlandık hemen geldikten bir süre sonraki hali
Yani o sizi bulur
Az yarım dilimle nasıl durdun 4 dilim yerdim herhalde afiyet eksi olsun canım15 Ekim menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 2 grissini
10.30 2 yumurta ile bol yeşillikli salata, 1 dilim tb ekmek 1 fincan rezene
13.00 2 erik 1 fincan nar, 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
17.00 2 kaşık çorba,3 kaşık bulgur pilavı,bol salata, 3 çatal karpuz
18.00 yarim dilim soğuk baklava
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Sitare55 sporu bu gün yapacam canm
Ohh mis afiyetler olsun canım
Bebişle hem de harikasın
Accıcık olmuş yine bol eksi olsun canımLenaG dolar milyoneri Sitare55
Bu günkü menüm
10:30 dışarda kahvaltıya gittik
Yumruğum kadar keten tohumlu diyet ekmeğin içine 1 çay kaşığı kadar reçel yarım çay kaşığı kadar tereyağı ile 2 sütlü kahve
14:30 ile 15:20 arası
1 yk haşlanmış Mısır
3/4 dilim ananas
3 yk tavuk göğsü
3/4 yk nohutlu bulgur pilavı
Domates salatalık
17:00
Sade Türk kahvesi
Su 2 litre olur
Spor belli değil. Çıkarsam fotoğraf atarım
Çok geçmiş olsun canımBugün migren ve fibromiyalji ağrılarım vardı gece uyuyamadım ağrıdan, huzursuz uyandım durdum
Okul da çok yoğundu yine tadım yok geçmiş yapamadım yarınki işlerime hazırlık yapıp dinlenmek istiyorum
Canım cumartesi tartıda kesinlikle çok mutlu olucaksın maşallah menülerin,su ve adım bir harika afiyet olsun canım ❤İyi akşamlar Canlar
LenaG Cakinin Gelini
16 Ekim Çarşamba
Bugün menüsü
Kahvaltı 11.30
1 dilim.peynir
Yeşillik
Domates
2 hindi füme
Mandalina
13.00 ara öğün
Çiğ fındık
1 kahve fincanı beyaz leblebi
14.30 Türk kahvesi
17.30 akşam yemeği
Mercimek çorbası
Yesillik +limon
3lt su
7000 adım
Afiyet olsun canım yine menü gayet başarılı eve geçtikten yat iyice dinlen canım ❤16.10 ÇARŞAMBA MENÜ
09:00 yine aynı kahvaltı chialı buğdaylı 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1-2 tatlı kaşığı kapya biberli kahv sosu, peynir
10:00 sütlü kahve ve ardından c vitamini sandoz
12:00 activia meyveli prebiyotik
15:00 beşamel soslu haşlanmış karnabahar 5-6 YK ve çeyrek dilim chilaı buğdaylı ekmek (sosu yoğun değildi)
15:30 türk kahvesi
17:00 2 susamlı çubuk kraker
Su: 2 lt geçer 1,5 litredeyim şu an
Yürüyüş: maalesef hala yok hala hasta gibiyim eve geçince de yemem zaten uyurum diye planlıyorum.
LenaG Cakinin Gelini
Kahvaltı ve akşam aralarına 2 tane ara öğün eklersen mük olur canm spor da harikaMenüm LenaG
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00 : 1 has yumurta 30 gr peynir
2 ceviz, Maydanoz, yeşil biber
salatalık, 1 d çavdar ekmeği 1 k kayısı
Akşam 19.00: bol salata
90 gr yağsız kırmızı et
8 adet tavada mantar
4 kaşık yoğurt
Ara 21.00: 2 k kayısı 20 badem
Şekersiz türk kahvesi
3 litre su
Gün içinde yeşil çay, kiraz sapı
Spor bluegreeneyes A Asya89
40 dk yürüyüş
30 dakika ağırlık hareketleri
1600 ip atlama
Bu gün diyetisyen randevum vardı canm o aklıma geldi yoksa 2 dilim yerdim ben de fazlası ne kadar şeker beni pert de etse durduramıyorum.kendimiAz yarım dilimle nasıl durdun 4 dilim yerdim herhalde afiyet eksi olsun canım
Ohh mis afiyetler olsun canım
Bebişle hem de harikasın
Accıcık olmuş yine bol eksi olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Mutsuuzum deme kendine kızarım hee
Aslında öyle yapacaktım canım yanıma da almıştım ama çok yoğunluğum vardı fırsat bulamadımKahvaltı ve akşam aralarına 2 tane ara öğün eklersen mük olur canm spor da harika
Eee nedir diyetşayen sonucuBu gün diyetisyen randevum vardı canm o aklıma geldi yoksa 2 dilim yerdim ben de fazlası ne kadar şeker beni pert de etse durduramıyorum.kendimi
Geç gördüm kuzum afiyet olsunn çok güzel kahvaltinda yaptım yaptım kahvaltımı tabi dün ki gibiydim kahvaltim.
Ohh afiyet şifa olsun canımGeç gördüm kuzum afiyet olsunn çok güzel kahvaltinda yaptım yaptım kahvaltımı tabi dün ki gibiydim kahvaltim. Eki Görüntüle 3491320 netlememis ama olsun akşam yemeğim yandan birazda yoğurt kattım yedim Jou LenaG Mthn83 Cakinin Gelini
Bu akşamdan hazırla o zamn yarının ara öğünleriniAslında öyle yapacaktım canım yanıma da almıştım ama çok yoğunluğum vardı fırsat bulamadım
Eee nedir diyetşayen sonucu
Bal Ball ballı olarak çiçeğim
Teşekkür ediyorum baby yarın kahvaltıya bunu yapicamyaparsan yarin ki menumuz ayni olabilirOhh afiyet şifa olsun canım
Ohhh mis afiyet olsun canım ❤Geç gördüm kuzum afiyet olsunn çok güzel kahvaltinda yaptım yaptım kahvaltımı tabi dün ki gibiydim kahvaltim. Eki Görüntüle 3491320 netlememis ama olsun akşam yemeğim yandan birazda yoğurt kattım yedim Jou LenaG Mthn83 Cakinin Gelini
Canım çok güzel görünüyor ellerine sağlık bende istiyorumTeşekkür ediyorum baby yarın kahvaltıya bunu yapicamyaparsan yarin ki menumuz ayni olabilir Eki Görüntüle 3491331