Yemeyecektim ama Elif yarısını kesmiş yemiş. Eşime al dedim yok doydum dedi. Bende boşa gitmesin mideme gitsin dedimAfiyet olsun Sibelcim.Bir yarım içli köfte daha yeseydin üç olurdu.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeyecektim ama Elif yarısını kesmiş yemiş. Eşime al dedim yok doydum dedi. Bende boşa gitmesin mideme gitsin dedimAfiyet olsun Sibelcim.Bir yarım içli köfte daha yeseydin üç olurdu.
![]()
Alla allaFarkeder tabi
Afiyet olsun hocam. Yağız'i uyuttugum gibi ip atlamaya başlayacağım. Eşim evde yok geç gelecek. Leslie yapamam dizim var. Bir taraftan da onu izliyorum. O arada da yapabilirsek ütüyü halledeceğim
YaaaaMaşallah bitanemÇok atlamasan keşke korkuyorum senin için.
Hahahaha ya yok ondan değil herkes zayıflasın diye dedim buhaftaKız gel yamacıma, sanki yavaş yavaş kayıyorsun kırmızıya, sen mavisin mavi
Hahahahaha yaa siboş bilemedimTabi yarar yaramaz olur mu? Ben kalkayim da ziplayayim. Ben zıplayıp çocuklara saydirsam sıkıntı olmaz değil mi?
Yarın daha az atlarımVazcayma yok. Yarında beraber atlatacağız.
Heee saydırr olurr cocuklar sayarsa saysın daha eglenceli olurBir de saymakla uğraşmayayim
Hayalim burdan üstüne düşeni alırsın artıkKız gene ne etttinnn3dilim pizza ne akşam akşam diyet menüsünde .
Jou Senin menü ve spor harika bu arada ama şu 3 dilim pizzaya muhteşem atman daha harika
demek ki gizli gizli sende beni destekliyorsun ki rakibim pizza yiyince sevindin
![]()
Olur olur ben 50ile ara veriyordum dinlene dinlene isteMola vererek atliyonuz değil mi? 100 yaptım ara vereyim![]()
Kırmızılara savaş açtık3 dilim ince hamur pizza yedim ya vicdan azabı mısın kızım senSenden korkuyorum ben haaa
![]()
Baya bi duşmanız yani buhafta bundan sonra görsünler düşmanimıKırmızılara savaş açtık
Arkada kalma hücum pozisyonu al![]()
Pazartesiyi bekliyorum, eksi getirmezse defterini düreceğim, başka hayallere yelken açacağımEvetttttt senigezegenfeza ya şikayet edicem
seni biraz zıplatsın . Onları erittirsin. Kalk hopla , zıpla bir şey yap. Zayıflamadan yakanı bırakmayız .
![]()
Boşverr80 den sonrası zorladı açık konuşayım. Önceden nasıl ip atlardim![]()
Aralar başını yakmasın canımDünkü menüm
Eki Görüntüle 3313799
Sabah 9.45
2 kaşık menemen
1 dl kadar ekmek
Zeytin peynir domates salatalık çay
Ara
Bisküvili tahin helva
Akşam 19.10
Bol yeşillikle kısır 2 servis kaşığı kadar
Marul
Ekşili lahana ve karnabahar
Su 2 lt
500 ml bitki çayı
Bugün ki menü
Sabah 9.30
Peynirli biber kavurma 4 5 çatal
4 5 çatal omlet
2 küçük dl peynir
2 dl ekmek
Domates salatalık
Ara
1 Cornet dondurmadışardaydım
Akşam 17.00
2 Servis kaşığı tavuk ciğeri kavurması
1 al ekmek
Roka biber turşu
Ayran
19.25
3 ikram büskivi.
3 rulokat bisküvi
Su 2 Lt kadar
500 ml bitki çayı
@Elhangezegenfeza
Bana da abla diyebilirsinGEldigimden berii iyiki tanıdığım hiç ablam yok ama ablam olan sen oldun bitanem![]()
Yaaa 2ci ablam daha oldu ozamanBana da abla diyebilirsin![]()