- 13 Ağustos 2022
- 7.153
- 32.022
- 478
Tamam abla kalkıyımda iki göbek atıyım bari
Kız kalk biraz hopla zıpla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam abla kalkıyımda iki göbek atıyım bari
HaydeeeeŞüphem yok kuzum
Rakip takım da pek dişli çıktı maşallah![]()
HE vallahaa kızzzBacı olduk bizde burda![]()
Hahahahah ayy bi cuma geleydi insallah hepimiz güzel veririz
Sen ona kalk hopla zıpla diyon ben simdi kalkıp spor yapacam gaza geldim
HahahahahahahahahaSen ona kalk hopla zıpla diyon ben simdi kalkıp spor yapacam gaza geldim![]()
Dost rakipSen ona kalk hopla zıpla diyon ben simdi kalkıp spor yapacam gaza geldim![]()
Kaptanımm harikasınnnnEki Görüntüle 3313858
Kahvaltım
2 yumurta
Bol peynir
Susam, çörekotu
Eki Görüntüle 3313859
Alışverişe gittim, geciktim, köfte yapacaktım, yetiştiremedim.
Salatama doyurucu olsun diye çekirdek içi attım
1 buçuğa yakın su
Elhan
Ayyy inşallah canım benimHE vallahaa kızzzyaşlanana kadar beraber bacı kardeş oluruzz
inşaallahh
Hakkını yemeyelim iyi gaza getirdi bence seniAnaaaamm iyiki onları yememişim yesem sende beni burda çiğ çiğ yerdin![]()
![]()
Bencede yaaa hedefe ulaşsamda kopamam burda verdikçe verecem sayenizde 50ye düşerimAyyy inşallah canım benimvalla çok iyi oldu bu grup
![]()
Kızzzz valla ya iyi gaza getirdi yediğime yiyeceğime pişman etti rezil oldum resmenHakkını yemeyelim iyi gaza getirdi bence seniBu kadar lafa kalkar güzel bir spor patlatırdım yakardım o yediğim pizzaları
Hatta üstüne şöyle iki üç gün detoksa bile kalkisabilirdim
![]()
Anaaaamm eriyip bitme amanBencede yaaa hedefe ulaşsamda kopamam burda verdikçe verecem sayenizde 50ye düşerim![]()
Ayyy harika menü kaptanımEki Görüntüle 3313858
Kahvaltım
2 yumurta
Bol peynir
Susam, çörekotu
Eki Görüntüle 3313859
1 buçuğa yakın su
Elhan
Hee bak mantıklı genede sizlerle içerimm sizlerle devam ederim yalnız bırakmamAnaaaamm eriyip bitme aman50 ye düş sonra Burda bize gaz verirsin
![]()
Afiyetler olsun kaptanımEki Görüntüle 3313858
Kahvaltım
2 yumurta
Bol peynir
Susam, çörekotu
Eki Görüntüle 3313859
1 buçuğa yakın su
Elhan
Hiç bırakmayalım biz burayı en iyisiHee bak mantıklı genede sizlerle içerimm sizlerle devam ederim yalnız bırakmam![]()
Hahahaa bakk eğerr yediysen böyle şeyler zıplarsan yediği az birsey yakmış olursun ama 1000 yaparsan çokgüzel gider emin ollKızzzz valla ya iyi gaza getirdi yediğime yiyeceğime pişman etti rezil oldum resmenkalkıcam göbek atıcam mezdeke açıp
![]()