- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzumgezegenfeza canım geçmiş olsun Rabbım yardımcın olsun motivasyonunu yüksek tut geçer elbette tam konuyu bilmemekle birlikte birden felç geldi yazmışsın merak ettim tansiyon la falan mı ilgili pıhtı vs yok inşallah Rabbım mübarek gecenin hürmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin
![]()
Aynı beni anlatmışDiyet döngüsü nedir
Diyet döngüsü kişinin diyetine beslenmesine iradesine uzun süre sahip çıkamayıp bir sağlıklı beslenip bir sağlıksız beslenmeye yonlenmesidir.
Bu tarz kişilerde gözlenen olumsuzluklar devamlı kilolarınin bir önceki döngüden daha da yükselmesi
Metabolizma yavaşlaması
Vücudun kendini koruma altına alarak kilo vermemeye baslamasi
Daha hızlı vücudun yağ stoklamasi gibi bir sürü olumsuz etkisi vardır
Bundan dolayı kişi diyette yada sağlıklı beslenmede sürdürülebilir kendine en uygun beslenmeyi seçmesi spor ile desteklemesi ve bir program dahilinde kilo vermesidir.
Çok uzun oldu başınızı agrittim affola
hadiii9 çok değil canım başarırsin sen. 68 de görüşelim. Sonraki hedefim 60![]()
İyi geceler şiskopat
Sinifin tembel ogrencisini tanidi artik
Teşekkür eder kuzum. İyi uykularSinifin tembel ogrencisini tanidi artikBeni dürttüğün için çok tesekkur ederim bugün oruçluydum sadece yuruyus yaptim hava asiri soguk oldugu icin tipis tipis döndüm belki yatana kadar 6000 olur diye senin etkitelemedim canim şu ana 4800 civari adimim var sanırım 6000 bin olmayacak menumu yazdigim zaman onusa gönderecegim.Sagolasin csnim yavas yavas ilerliyorum ama vazgecmem
söz yarin yapacam bu sözü sirf senin icin verdim
![]()
Kaç kişi ile paylaşıyorsun odanı canım?Hayırlı geceler, oda arkadaşlarım uykuya geçti bile
Canım valla 2. Kase çorbayı aldım yiyemedim. Sonra çayın yanında biseyler yedim açlıktan değil de göz hakkı diyelim,Insallah sende biran önce gör canim
Okadar ac kaldiktan sonra nasl kendine bi yemek hazirlamadin canim tek corba icip kek biskuvi yedin, aslinda az yiyorsun ama genel anlamda sagliksiz beslendigni düsünüyorm. Gerci bazi günler menülern cok güzeldi yine saglikli dengeli güzel menülere dönmelisin bence![]()