• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah şifa versin canım 🤲🏼
Nane, limon, zencefil, zerdeçal, sarımsak, bal
İstediğin karışımı yap, düzenli iç

Kızlar birde apayrı yaşam hardal yağlı karışım var, almak isteyen olursa, içinde çok şifalı şeyler var, ben hastane odama bile getirttim, günde 1 tatlı kaşığı içiyorum
AA aslında hep yaptığım bir şey ama hiç aklıma gelmemişti🤭🙈
Çok teşekkür ederim canım 🥰
Sen nasılsın?Çok geçmiş olsun, soran çok olmuştur sormayip geçmişten mesajı bulayım demiştim ama bı türlü fırsat bulamadim

Bayram geliyor 3 ay var eee hatunlar hedefler ne bayram için kaç kilo hedefi koydunuz kendinize hedefleri alayım herkes hedefini alsın not etsin onun içinde mecade edelim ne dersiniz
Gönlumden 15 geciyor ama cok fazla gibi inşallah dua hükmüne geçsin bayrama 62 olmayi diliyorum

Iyi aksamlar kizlar benimde bayrama hedefim 67. 10kg civari var aslinda makul ama 69a da raziym 6lar gelsinde 😍🥰🤲
Pinar ben uçtum 62 dedim 😅 ayni kilosayiz nicin 62 olmasin ki olabilir ama spor şart diyetle çok çok çok yavaş gidiyor benim. 62 sayisini her yere yazacam saga sola gozumun gordugu her yere bilincaltimi o hedefe kilitleyeceğim 😁

23.1.2023 Menüm:

10:30 filtre kahve, ceyrek simit, yarim hasl. Yumurta

15:30 2 kase acili tarhana corbasi

17:30 1 kase salata, 1kk peynir, avuc ici kadar kirmizi et, 5yk haslanmis brokkoli ve karninahar yogurtlu, 3yk kabak yemegi

20:30 cay ile 3 catal cheescake ( bu olmamaliyd biliyorm kizlar nefsime yenik düstüm iyilesiyorm ya istah da geliyor hemen o kalsa iyidi ama 😂)

8.911 Adim
76F9A0F6-2C1E-4266-A2C3-EF69CC8C4806.webp
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
2 lt Su

AA aslında hep yaptığım bir şey ama hiç aklıma gelmemişti🤭🙈
Çok teşekkür ederim canım 🥰
Sen nasılsın?Çok geçmiş olsun, soran çok olmuştur sormayip geçmişten mesajı bulayım demiştim ama bı türlü fırsat bulamadim
Uzaklara gitmen lazım canım,
yarın 2 hafta olacak, birden alt tarafa felç geldi ama Rabbim yardım ediyor, günden güne hareketlerim artıyor. Hala sıcak, soğuk hissetmiyorum, yavaş yavaş o da gelecek inşallah

merhaba kızlar. evvelki cuma 90 dım. bugün 88.9 çıktım.
Cok iyi tebrikler 🥰
Mübarek 3 Aylar Mübarek Olsun Kızlar ❤️
Hayallerimize sağlıkla huzurla yaklaşalım inşallah dertler sorunlar uzak olsun 🙏
Aminn insallah 🤲🌸
Bugün büyük doktor yanımıza geldi, benim durumumun mucize olduğunu söyledi, yüz kişide ancak bir kişi bu kadar çabuk düzelmeye başlardı dedi.
Fizik tedaviye şubat başı gidersin dedi.
Hamdolsun Rabbimin verdiğine 🤲🏼
🧿🧿🧿😍
🧿💪
Kizlar hasta oldum🥺burnum tıkalı, her tarafım ağrıyor.En son yazın hasta olmuştum,evde çoluk çocuk hasta olurken beni hep teğet geçmişti. Ne yapsam da çabuk toparlasam her şeyi de yiyip icemiyorum.
Gecmis olsun ya hafif atlatirsun insallah bana balli limonlu ilik su ve ihlamur cayi cok iyi geldi bol bol ictim balli zencefil yaptm yedim bogazi hafif yakiyor iyi oluyor sonra karbonat tuz ve su ile gargara istersen sirke de ekle yada tek sirkeylede olur. Buhar yaptim pspatyalara kaynar su döküp bi legende üzerinde havluyla gavayi soludum. Hamilelik vs yoksa adacayi ic bogaz icin iyi geliyor
Masallah cok iYi yasemin 🧿😍
Neden olmasın ki inanırsan yaparsin
Insallah canim 😍
Pinar ben uçtum 62 dedim 😅 ayni kilosayiz nicin 62 olmasin ki olabilir ama spor şart diyetle çok çok çok yavaş gidiyor benim. 62 sayisini her yere yazacam saga sola gozumun gordugu her yere bilincaltimi o hedefe kilitleyeceğim 😁
😀🤣 yani ben kendimi bildigm icin bi ayda verebilcegm max kilo 4 yani tas catlasn 5 ama genelde 3-4 arasi gidiyor o yüzden 62 bana ucuk yanlis anlama senide tanidim biraz sanada ucuk bence 😀 65 de bari

Spor
sadece diyet yada sağlıklı beslenmek değil konu Spor korumada sizin en yakın can dostunuz.Soyle ki siz sporsuz kilo verdiniz diyet sağlıklı beslenme artık nasıl adlandirirsaniz zayifladiniz ve siz bu zayıflamayı yaparken kilo verirken kas kutlenizi arttirmadiniz yani spor yapmadiniz yağdan kaybettiniz eee yağ gitti ama kas kütlesi artmadı korumaya geçince ne olacak araştırdiniz mi hiç
kilo oranınız ne kadar düşerse bazal metabolizma hizinizda düşer kilonuza göre ya siz kas kutlenizi arttirirsiniz yada eski beslenme şeklinize döner dönmez eski kilonuza geri çıkarsınız

Back
X