- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
İniş okey çıkış yasak hep eksi ufakda olsa büyük de olsa her hafta eksi en kotu sabit inandık başaracağızBayrama kadar - 8 kilo hedefim. İnişli çıkışı tuttururum ins
75 kilo olsam bayrama çok güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İniş okey çıkış yasak hep eksi ufakda olsa büyük de olsa her hafta eksi en kotu sabit inandık başaracağızBayrama kadar - 8 kilo hedefim. İnişli çıkışı tuttururum ins
75 kilo olsam bayrama çok güzel olur
Verirsiniz kaptanımAz kalmis canim cok guzel ilerliyorsun maşallah
1 yilda 8 kilo aldim veremiyorum
Son 4 ay ilaclar ve ameliyatin etkisi oldu ama neyse ki simdi iyiyim ilacta kullanmayacagim artık![]()
Afiyet olsun canim23 Ocak 2023
sabah yok
öğlen 11.45
1,5 kuru kayısı, 1 yumurta, peynir, 7 zeytin, söğüş salata, 1,5 wasa, 2 tk şekersiz marmelat
ara 15.45
1 kuru kayısı, 2 ceviz, 4 kaju, 1/2 tb galeta
akşam 19.15
1 tabak etli taze fasulye, 4 yk ev eriştesi, havuçlu k. lahanalı marul salatası
ara 21.00 de 2-3 yk ev yoğurdu içine 7-8 böğürtlen, az yulaf ve tarçın yiyeceğim. sonra da sıcak birşeyler içerim.
Hoşbulduk canımUcmelekannesi kaptanım tebrikler
E Elif Tolga hoşgeldin kırmızıya canım
@Mavikus_ artının gideceğine eminim cumaya![]()
Maşallah canım
Olsun canım bugün de kasları dinlendirdinMaşallah canım
Ben bugün sıfır, misafirim geldi sonra da yemeğe gittik yeni geldim eve anca 6bini tamamlarım herhal
Bazen bi cesaret geliyor, haydi kalk ayağa kızım, başarırsın diyorum, sonra az daha sabret, hemşirelere iş çıkarma diyorumRabbim inşallah yardımcın olur duracaksin inanmak başarmanın yarısıdır ben hep böyle düşünüyorum inanarak yapılan herşey illaki başarılı olur rabbimin yardimiyla
Ben de kullanıyorum aralıklı oruçta çok iyi olmuştu özellikle.Simdi hala yüklü ama her zaman girip de yukleyemiyorumSlm kızlar bugün evdeydim temizlik yaptım adım hiç sarılmamış çıktım 30 dk yürüdüm 6000 leri gördüm bugün de şükür spor yapmak hergun 7000 10000 adım en azindan yapmak iyi geliyor bana gercekten dikkat edince etkisi oluyor. GUNUN MENUSU EKTEDIR BU ARADA YAZIO KULLANIYORUN KALORI DE HESAPLAMAYA CALISARAK ODA BANA IYI GELIYORZipzip-
Fit mutlu anne
Cordelia
Afiyet olsun canimSlm kızlar bugün evdeydim temizlik yaptım adım hiç sarılmamış çıktım 30 dk yürüdüm 6000 leri gördüm bugün de şükür spor yapmak hergun 7000 10000 adım en azindan yapmak iyi geliyor bana gercekten dikkat edince etkisi oluyor. GUNUN MENUSU EKTEDIR BU ARADA YAZIO KULLANIYORUN KALORI DE HESAPLAMAYA CALISARAK ODA BANA IYI GELIYORZipzip-
Fit mutlu anne
Cordelia
Teşekkürler canımCok güzel hafif menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menü gr ile yazdiklarni pek kafamda bi miktar olusturamadm ama fazla oldugnu düsünmüyorm mesela 50gr tb ekmegi 2 dilim kadarmi ediyor?
Evet mecburi birsey
Bence gayet güzel afiyet olsun canim![]()
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Hayırlı olsun kaptanım
Afiyet olsun canim![]()
Geçmiş olsun canim Allah sifa versinKizlar hasta oldumburnum tıkalı, her tarafım ağrıyor.En son yazın hasta olmuştum,evde çoluk çocuk hasta olurken beni hep teğet geçmişti. Ne yapsam da çabuk toparlasam her şeyi de yiyip icemiyorum.
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canim Allah sifa versin![]()
Geçmiş olsun canimKizlar hasta oldumburnum tıkalı, her tarafım ağrıyor.En son yazın hasta olmuştum,evde çoluk çocuk hasta olurken beni hep teğet geçmişti. Ne yapsam da çabuk toparlasam her şeyi de yiyip icemiyorum.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim