• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ooo büyük bir transfer gerçekleşmiş bizim takımaa E Elif Tolga geliyorr ve Kırmızı takım bomba bir oyuncuyu bünyesine katıyorr. Birincilik Kırmızı takıma çok yakın görünüyor 🤣🤣 Hoşgeldin canımm E Elif Tolga .. Mavi takım hüzünlü buruk biraz kırık 🤣🤣

Diğer büyük bir oyuncuyu @Mavikus_ 'u bu değişim için mavi takıma gönderen kırmızı takım yoksa bu kayıptan perişan bedbaht mı olacaktı zaman gösterecekti. @Mavikus_ rengini bulup mavi takımda coşarak koparak transfer ettiğimiz için pişman edecek gibi görünüyordu.. Çok büyük gelişmelere gebeydi zaman heyecanla gelişmeleri takip edeceğiz bizden ayrılmayın efendim 🤣🤣🤣🤣
Harika merakla bekliyorum hikayenin sonunu fitkopatim❤️😘

Cok güzel hafif menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim güzel menü gr ile yazdiklarni pek kafamda bi miktar olusturamadm ama fazla oldugnu düsünmüyorm mesela 50gr tb ekmegi 2 dilim kadarmi ediyor?

Evet mecburi birsey 🤔

Bence gayet güzel afiyet olsun canim 💙
Teşekkür ederim canım ❤️😘

Kızlar menüm 23 Ocak 2023

Sabah cay su

Öğle 13.00
2 yumurta ve yeşillik

Ara 15.00
1 kase pulbiberli yoğurt

Akşam 17.00
2 kepçe barbunya

1,5 litre su

Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun kaptanim ♥️
Menü
Sabah
2 zeytin 2 küp peynir
Kahve (tek öğün yapacaktım migren tutuyor biraz tetiklememesi için ağzıma attim)

Saat:17
50 Gr tam buğday ekmeği
Sahanda yumurta 1 adet
3 zeytin
25 Gr süzme peynir
domates salatalık
çorba kasesi ile salata
Çay kahve
Su 2 litre şimdilik
Spor bildireceğim
Afiyet olsun canim♥️
@

E Elif Tolga canım kırmızı takıma hoşgeldin😍
@Mavikus_ karşı takıma istemesem de gondderiyorum kusura bakma canim . Bu kural değişik insanın içi rahat etmiyor ama
Hayırlı olsun kaptanım ♥️
23 Ocak Pazartesi menüm

10.30
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 dilim ekmek

16.00
1,5 kase ezogelin çorba
2 yk kaşığı kısır
2 yk haydari

su: 2 lt

Zipzip- Zipzip- @Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim ♥️

23 Ocak Pazartesi Menü Bildirimi
Öğle
2 haşlama yumurta
2 parça peynir (köy peyniri)
7-8 zeytin
3 çeri domates
2 büyük bardak yeşil çay

4 ceviz
1 bardak kefir
4 adet eti form bisküvi

1 kupa filtre kahve
yanında 1 parça (minik kare) bitter çikolata

Akşam
1 tabak yeşil fasulye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase marul-havuç ve mor lahana salatası

Adımımı gece paylaşacağım ancak çıkıp yüreyeceğim bugün derslerden vakit bulamadım. Hepinize afiyetler olsun kızlarr çook kalp :KK200:
Afiyet olsun canim♥️
Iyi akşamlar canim♥️
Bayram geliyor 3 ay var eee hatunlar hedefler ne bayram için kaç kilo hedefi koydunuz kendinize hedefleri alayım herkes hedefini alsın not etsin onun içinde mecade edelim ne dersiniz
3 Ayda 5 kilo versem guzel olacak 🙈🙈

Afiyet olsun canim♥️

Iyi akşamlar canim♥️

3 Ayda 5 kilo versem guzel olacak 🙈🙈
Verirsiniz kaptanım çok uçuk bir hedef değil benim diyete başlarken kendime cizdigim hedef listesini görseniz atayım durun hedeflere bakın 🥶 4 günüm var ilk hedef için 1.6 vermem lazım😭

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-23-19-30-42-223_com.miui.notes.webp
    Screenshot_2023-01-23-19-30-42-223_com.miui.notes.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın herkese
Cuma 73.4
Pazartesi. 73.9
Artı 500 gram wc problemim var maalesef. Ondan sanırım.
Halledersin canim cumaya 😘
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Kaptanım cuma günü menüsünü yazdım ama cumartesi pazarı birazdan yazacağım. Kusura bakma kaptanım lütfen toparlayamadık hastalık devam ediyor :KK42:
Geçmiş olsun canım . Toparlasin ins hemen🤲
Hemen bildirim de yapaym:

Cuma: 77.05
Pazartesi: 76.6
Fark: -450gr
Harikasın Pınar tebrikler🥰
Kilo Bildirimi
Cuma: 87
Pazartesi: 86.4
Fark: 600 gram
Harikasın canim tebriklerrr🥰👏
😍❤️ misafirlik iyi hissedirmicekse görüsmenin anlami yok bence o yüzden misafirlerim iyi hissetsin isterim,keske herkez böyle düsünse 🥴

Sagol kaptanim cok daha iyiyim bugun 😍🤗 yine yürüyüs yaptim oglan akülü arabasini sürerken tempolu birsekilde yaninda 😎

Ayy hic gelemem böyle insanlara ben direk mesafemi koyarm gerekirse görüsmem ne o öyle herseye burnunu sokuyor sen anlattikca ben delirdm 🥴😂

Günaydin canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin 🙏

🙏 Allah sifa versin insallah

Sagol canim amin sanada insallah 🙏🥰

😍🤗 sagol kaptanim

Sagol canim ❤️

Allah rahmet eylesin 🤲

Amin canim sagolasin 😍

Aminnnm 🤲 Allah gitmeyi görmeyi nasip etsin insallah bizlerede

Sagol canim benim 🥰
Maşallah canım yuruyuse çıkacak kadar toparlamissiniz ne guzel
Eline emegine saglik kaptanim 😍❤️
Ucmelekannesi Ucmelekannesi tebrikler kaptanim 😍
🥰🥰
Hayırlı olsun.. @Mavikus_ canım maviş oldun. 💙 Güle güle kuzum.😘

E Elif Tolga hoşgeldin kırmızı takıma❤️😘
🥰🥰
Hoşbulduk kaptanim hala rakibimsin sporda 🤣
Ne rakibi tatlım yediniz yuttunuz hepiniz beni 🤭🤭🤭
23 Ocak Pazartesi Menü Bildirimi
Öğle
2 haşlama yumurta
2 parça peynir (köy peyniri)
7-8 zeytin
3 çeri domates
2 büyük bardak yeşil çay

4 ceviz
1 bardak kefir
4 adet eti form bisküvi

1 kupa filtre kahve
yanında 1 parça (minik kare) bitter çikolata

Akşam
1 tabak yeşil fasulye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase marul-havuç ve mor lahana salatası

Adımımı gece paylaşacağım ancak çıkıp yüreyeceğim bugün derslerden vakit bulamadım. Hepinize afiyetler olsun kızlarr çook kalp :KK200:
Afiyet olsun canim
ooo büyük bir transfer gerçekleşmiş bizim takımaa E Elif Tolga geliyorr ve Kırmızı takım bomba bir oyuncuyu bünyesine katıyorr. Birincilik Kırmızı takıma çok yakın görünüyor 🤣🤣 Hoşgeldin canımm E Elif Tolga .. Mavi takım hüzünlü buruk biraz kırık 🤣🤣

Diğer büyük bir oyuncuyu @Mavikus_ 'u bu değişim için mavi takıma gönderen kırmızı takım yoksa bu kayıptan perişan bedbaht mı olacaktı zaman gösterecekti. @Mavikus_ rengini bulup mavi takımda coşarak koparak transfer ettiğimiz için pişman edecek gibi görünüyordu.. Çok büyük gelişmelere gebeydi zaman heyecanla gelişmeleri takip edeceğiz bizden ayrılmayın efendim 🤣🤣🤣🤣
Ayyy sonunu merakla bekliyorum cumaya kadar nasıl dayanacagim🥳🥳🥳🤩🤩

Bayram geliyor 3 ay var eee hatunlar hedefler ne bayram için kaç kilo hedefi koydunuz kendinize hedefleri alayım herkes hedefini alsın not etsin onun içinde mecade edelim ne dersiniz
Ben ne desem acaba 🤔🤔🤔🤔🤔
Bayrama kadar tartının üstüne çıkıp sabit durabilirsem yeter 🤣🤣🤣

Bayrama kadar - 8 kilo hedefim. İnişli çıkışı tuttururum ins
75 kilo olsam bayrama çok güzel olur

Verirsiniz kaptanım çok uçuk bir hedef değil benim diyete başlarken kendime cizdigim hedef listesini görseniz atayım durun hedeflere bakın 🥶 4 günüm var ilk hedef için 1.6 vermem lazım😭
Az kalmis canim cok guzel ilerliyorsun maşallah 🧿🧿

1 yilda 8 kilo aldim veremiyorum 😭😭😭

Son 4 ay ilaclar ve ameliyatin etkisi oldu ama neyse ki simdi iyiyim ilacta kullanmayacagim artık 🥰🥰🥰

Back
X