Belki ben de tarti aletim için meğerse bozukmus farkında değilmişim diye yazarmışım.Cuma günkü kilomun 61.4 olduğunun farkında değilmişim![]()

Önümüzdeki cumaya kadar iki kilo eksiye dusmeni ümit ediyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki ben de tarti aletim için meğerse bozukmus farkında değilmişim diye yazarmışım.Cuma günkü kilomun 61.4 olduğunun farkında değilmişim![]()
Aslında haklısınSağol. Aslında 3 gün. Çünkü cuma sabahtan aksama kadar bir gün. Cunartesi ve pazar da aksama kadar diyetteyiz. 3 gün ediyor. Neden 2 deniyor, sasiyorum![]()
Bende burada verdim o kilotu zaten,sağolsun arkadşlarda hep destek oldular gaza getirdiler.Oyyy maşallah süpersin hanım ablam
Ben de doğum sonrası hep 65-66 gitti. Kendi kendime farketmeden bir baktım 63 olmuşum. O ara cesaret geldi. buraya başladım sanırım.
hiç o kadar istikrarlı diyet yapmadım. Ama artık lazım başka türlü olmuyorGenelde 1-2 hafta çok katı diyet yapıp istediğim kiloya gelir aynen devam ederdim sonra. Şimdi daha uzun soluklu daha yavaş sıkılmayacağım bir şeyler yapıyorum.
Dün akşam dondurma yedim mesela. Normalde o dondurmayı yediğim an diyet benim için kapanırdı. Şimdi kaçamak olarak kabullendim ve devam diyorum. Bakalım işe yarayacak mı![]()
İnşallah canımcım,bir tatlı dil bile herşeye bedeldir zaten kırmadan üzmedenHuzurumuz daim olsun insanın insandan beklediği tatlı bir söz onu da esirgedik mi geriye ne kalır ki![]()
Tebrikler eksin harika
Buçuklar önemli kuzum.
teşekkür ederim canım nasılsın görüşmeyeliGünaydın saracım
Tebrik ederim eksin çok güzel
günaydın tatlımGünaydın canlarım![]()
teşekkür ederim canımHarika tebrik ederim![]()
teşekkür ederim canımOo tebriklersara_28
İyiyim bende sağol sen nasılsınteşekkür ederim canım nasılsın görüşmeyeli
Senin kadar olamasak da gebelik öncesi kiloma çok yakınım. Motive oldum burada iyice. 2020 aralıktan beri 5leri görmemiştim. Önümüzdeki 10 gün içinde 59.9 görsem uçarım![]()
Kahvaltıyi 11le 12 arası yapıyorum.Kaptanım aralıklı orucu nasıl yapıyorsun?
Merhaba cordişim![]()
Afiyetler olsun.7 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
4 zeytin
Aksam:16.00
4yk haslama et
Mercimek çorbası
Su:3 litre
Zipzip-
bende iyiyim canım yeniden diyete adapte olmaya çalışıyorum ideal kilomda olmadığım için bıraktığım anda kilolar geri geliyor hemenİyiyim bende sağol sen nasılsın
Merakla bekliyorum menü arkadaşımYes olmadı misafirimiz vardı ama dikkat edicem yarın bol proteinli bir menü olacak inşallah![]()
Benim kızımda arlaıkı oruçla kilo vermişti.Kahvaltıyi 11le 12 arası yapıyorum.
Arada 4 saat hiç bişey yememeye çalışıyorum ki kahvaltim sindirilsin
Bişey yemek istersem meyve yada kahve içiyorum yanında çiğ kuruyemisle ..
19 gibi de akşam yemeğimi yiyorum ve oruc gibi ertesi gün 12 kadar su şekersiz çay kahve hariç lokma dahi atmıyorum ağzıma cnm
Aman bırakma sakın saracım,aynen bırakınca geri geliyor.bende iyiyim canım yeniden diyete adapte olmaya çalışıyorum ideal kilomda olmadığım için bıraktığım anda kilolar geri geliyor hemen
ben aralıklı orucu başaramıyorum insülin direncim var uzun süreli açlık çekemiyorum elim ayağım titriyorKahvaltıyi 11le 12 arası yapıyorum.
Arada 4 saat hiç bişey yememeye çalışıyorum ki kahvaltim sindirilsin
Bişey yemek istersem meyve yada kahve içiyorum yanında çiğ kuruyemisle ..
19 gibi de akşam yemeğimi yiyorum ve oruc gibi ertesi gün 12 kadar su şekersiz çay kahve hariç lokma dahi atmıyorum ağzıma cnm