- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Oluyor öyle, afiyet olsun,çok severim çokKirmizi paketi baharatlı felan da yoktu çok hafifdi bir tane daha qlim bir tane daha derken kutu bitmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor öyle, afiyet olsun,çok severim çokKirmizi paketi baharatlı felan da yoktu çok hafifdi bir tane daha qlim bir tane daha derken kutu bitmiş![]()
İşe giderken cikicam inşaallahValla ben bile dışarı ciktim![]()
Canım başınız sağolsun. Ölümün hepimiz için ama işte genç ölüm, ani ölüm olunca çok daha zor oluyor. Rabbim kalanlara sabırlar versinKizlar dun kuzanimin esini kaybettik.
Hayat bir pamuk ipligine bagli, kurtulacagina o kadar inaniyordum ki, hic konduramadim.
Dun serbest gunumdu diyette o yuzden pek diyet menusu olmadi
11:00 1 kahve
13:30 kucuk 1 kase patetes kizartmasi yaninda 2 yk guvecte et
151 elma 1 kase yogurt
20.00 4 parca et sis 2 yk dover yaninda 2 yk taze fasulye, salata
uzerine 1 top dondurma 1 dilim laz boregi, 1 yk krema/kaymak (whipped cream) - evet menunun bu kismi ozellikle cok kotu ama bunu yiyecegim ve uzun sure bir daha tatli dusunmeyecegim diyerek yedim serbest gunum diye. Zaten tadi da cok sahane degildi, artik bir daha canim tatli isteyince kendime bunu hatirlatacagim :)
su 2,5 lt
spor 8100 adim 8100 puanCordelia
pastelfit
Zipzip- @HLLAK
Eki Görüntüle 3035064
Kirmizi en guzeli ama benceKirmizi paketi baharatlı felan da yoktu çok hafifdi bir tane daha qlim bir tane daha derken kutu bitmiş![]()
Cumayı saymazsak güzel geçti kaptanım.28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI
İyi akşamlar hanımlarUmarım güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. Yarın, hepimize bol eksiler getirsin inşallah. Akşam bol su ve bitki çayı içerek, belki bir iki kayısı yiyerek yarına hazır olabiliriz. Menülerimiz ve adımlarımızı bildirmeyi unutmayalım
sara_28
@gewezebidik
@erenmothers
Hallederiz
@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun
She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip-
Tamamdır kaptanımElhan
pastelfit
Kaptanlarim bildirimlerinizi fotoğrafli,nik ve tarihli olarak ozel mesajla bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
Hallederiz
Beth18
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@HLLAK
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
@Suskunkardelen
@Ytmz
yazarhanim35
Yok aycekirdegi, aklıma geleni koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum.Senin menün de pek hafif olmuş canım. Afiyet olsun. Omletin içine çekirdek ilk kez duyuyorum. Kabak çekirdeği mi![]()
Ekşi kremalısı güzel :) yedirdikçe yediriyorAfiyet olsun canim
Bir kutu pringles mibuyuk olanlardan di mi
ay o da nasil guzel ya yedikce yiyesin gelir
![]()
Canım sen hasta mi demistin ne olmuştu yazmıştın henüz çok genç inşallah iyi olur dua edin diyeKizlar dun kuzanimin esini kaybettik.
Hayat bir pamuk ipligine bagli, kurtulacagina o kadar inaniyordum ki, hic konduramadim.
Dun serbest gunumdu diyette o yuzden pek diyet menusu olmadi
11:00 1 kahve
13:30 kucuk 1 kase patetes kizartmasi yaninda 2 yk guvecte et
151 elma 1 kase yogurt
20.00 4 parca et sis 2 yk dover yaninda 2 yk taze fasulye, salata
uzerine 1 top dondurma 1 dilim laz boregi, 1 yk krema/kaymak (whipped cream) - evet menunun bu kismi ozellikle cok kotu ama bunu yiyecegim ve uzun sure bir daha tatli dusunmeyecegim diyerek yedim serbest gunum diye. Zaten tadi da cok sahane degildi, artik bir daha canim tatli isteyince kendime bunu hatirlatacagim :)
su 2,5 lt
spor 8100 adim 8100 puanCordelia
pastelfit
Zipzip- @HLLAK
Eki Görüntüle 3035064
Afiyet olsun canım dengeli ve güzel bir menü olmuş27 Mart Pazar menüm
10.00 kahvaltı: 4-5 yk menemen, 2 çatal sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, 2 kk peynir
13.00 ara: 1 fincan sade Türk kahvesi, yarım avuç kuruyemiş
16.00 1 elma,1 portakal
19.00 akşam yemeği: 5 köfte kadar tavuk mangal, 1 dilim ekmek, salata , 1 sb ayran
Su: 4 litre olmuştur
Zipzip-
pastelfit
sara_28
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşine çocuklarına sevdiklerine ve sizlere sabır versinUyanmadi ablacigim, dun vefat haberi geldi. Ben hep uyanacak diye inanmistim, hic beklemiyordum bunu... Elden gelen bir sey yok, kabullenmekten baska. Dua ediyorum bol bol kuzenime, cocuklarina, Allah onlara dayanma gucu versin.
afiyet olsun ablamm
Aminn cok saol canim, Allah hepimize saglikli afiyet dolu upuzun omur versin
afiyet olsun
Aminn kaptanim, cok saol
afiyet olsun
Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin ailesine. Çok zor.Uyanmadi ablacigim, dun vefat haberi geldi. Ben hep uyanacak diye inanmistim, hic beklemiyordum bunu... Elden gelen bir sey yok, kabullenmekten baska. Dua ediyorum bol bol kuzenime, cocuklarina, Allah onlara dayanma gucu versin.
afiyet olsun ablamm
Aminn cok saol canim, Allah hepimize saglikli afiyet dolu upuzun omur versin
afiyet olsun
Aminn kaptanim, cok saol
afiyet olsun
Teşekkür ederim canım, çok acıktım bugünAfiyet olsun canım dengeli ve güzel bir menü olmuş
Acıktığın zaman sade türk kahvesi yap kendine ve yanında bir iki kare %80 kakaolu bitter çikolata ye açlığını unutturup saatlerce tokluk hissi veriyor ve bonus olarakda yağ yakımına yardım ediyorTeşekkür ederim canım, çok acıktım bugün
Bilmiyorum canim en son ben alirken kirmizi yesil ve turuncu vardiEkşi kremalısı güzel :) yedirdikçe yediriyor![]()