Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar dun kuzanimin esini kaybettik.
Hayat bir pamuk ipligine bagli, kurtulacagina o kadar inaniyordum ki, hic konduramadim.
Dun serbest gunumdu diyette o yuzden pek diyet menusu olmadi
11:00 1 kahve
13:30 kucuk 1 kase patetes kizartmasi yaninda 2 yk guvecte et
15:KK30: 1 elma 1 kase yogurt
20.00 4 parca et sis 2 yk dover yaninda 2 yk taze fasulye, salata
uzerine 1 top dondurma 1 dilim laz boregi, 1 yk krema/kaymak (whipped cream) - evet menunun bu kismi ozellikle cok kotu ama bunu yiyecegim ve uzun sure bir daha tatli dusunmeyecegim diyerek yedim serbest gunum diye. Zaten tadi da cok sahane degildi, artik bir daha canim tatli isteyince kendime bunu hatirlatacagim :)

su 2,5 lt
spor 8100 adim 8100 puan Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- @HLLAK

Eki Görüntüle 3035064
Canım başınız sağolsun. Ölümün hepimiz için ama işte genç ölüm, ani ölüm olunca çok daha zor oluyor. Rabbim kalanlara sabırlar versin 🤲

💙💙28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI💙💙
İyi akşamlar hanımlar🥰Umarım güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. Yarın, hepimize bol eksiler getirsin inşallah. Akşam bol su ve bitki çayı içerek, belki bir iki kayısı yiyerek yarına hazır olabiliriz. Menülerimiz ve adımlarımızı bildirmeyi unutmayalım 😍
sara_28 sara_28
@gewezebidik
@erenmothers
Hallederiz Hallederiz

@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun Kinoalihatun
She-Raa She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip- Zipzip-
Cumayı saymazsak güzel geçti kaptanım.😍😘

Senin menün de pek hafif olmuş canım. Afiyet olsun. Omletin içine çekirdek ilk kez duyuyorum. Kabak çekirdeği mi🥰
Yok aycekirdegi, aklıma geleni koyuyorum, yoksa yumurta yiyemiyorum.
Evde bana uygun yemek olmayınca kurtarıcı oluyor.
Mesela bugün ekmek arası köfte vardı menüde, kıyma yiyemedigimden omlet yaptım çabucak.
O da tuzlu olunca içimi yakmasın diye marul yedim

Kizlar dun kuzanimin esini kaybettik.
Hayat bir pamuk ipligine bagli, kurtulacagina o kadar inaniyordum ki, hic konduramadim.
Dun serbest gunumdu diyette o yuzden pek diyet menusu olmadi
11:00 1 kahve
13:30 kucuk 1 kase patetes kizartmasi yaninda 2 yk guvecte et
15:KK30: 1 elma 1 kase yogurt
20.00 4 parca et sis 2 yk dover yaninda 2 yk taze fasulye, salata
uzerine 1 top dondurma 1 dilim laz boregi, 1 yk krema/kaymak (whipped cream) - evet menunun bu kismi ozellikle cok kotu ama bunu yiyecegim ve uzun sure bir daha tatli dusunmeyecegim diyerek yedim serbest gunum diye. Zaten tadi da cok sahane degildi, artik bir daha canim tatli isteyince kendime bunu hatirlatacagim :)

su 2,5 lt
spor 8100 adim 8100 puan Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- @HLLAK

Eki Görüntüle 3035064
Canım sen hasta mi demistin ne olmuştu yazmıştın henüz çok genç inşallah iyi olur dua edin diye

Cordelia Cordelia Elhan Elhan

C065F63B-CD33-4439-92D5-EBB3AC866B02.webp
C065F63B-CD33-4439-92D5-EBB3AC866B02.webp

27 Mart Pazar menüm

10.00 kahvaltı: 4-5 yk menemen, 2 çatal sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, 2 kk peynir

13.00 ara: 1 fincan sade Türk kahvesi, yarım avuç kuruyemiş

16.00 1 elma,1 portakal

19.00 akşam yemeği: 5 köfte kadar tavuk mangal, 1 dilim ekmek, salata , 1 sb ayran

Su: 4 litre olmuştur
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit sara_28 sara_28
Afiyet olsun canım dengeli ve güzel bir menü olmuş

Uyanmadi ablacigim, dun vefat haberi geldi. Ben hep uyanacak diye inanmistim, hic beklemiyordum bunu... Elden gelen bir sey yok, kabullenmekten baska. Dua ediyorum bol bol kuzenime, cocuklarina, Allah onlara dayanma gucu versin.

afiyet olsun ablamm

Aminn cok saol canim, Allah hepimize saglikli afiyet dolu upuzun omur versin

afiyet olsun

Aminn kaptanim, cok saol🙏🏼

afiyet olsun
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşine çocuklarına sevdiklerine ve sizlere sabır versin

Uyanmadi ablacigim, dun vefat haberi geldi. Ben hep uyanacak diye inanmistim, hic beklemiyordum bunu... Elden gelen bir sey yok, kabullenmekten baska. Dua ediyorum bol bol kuzenime, cocuklarina, Allah onlara dayanma gucu versin.

afiyet olsun ablamm

Aminn cok saol canim, Allah hepimize saglikli afiyet dolu upuzun omur versin

afiyet olsun

Aminn kaptanim, cok saol🙏🏼

afiyet olsun
Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin ailesine. Çok zor. 🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔😔

Menümü yazayım
Sabah 10.30
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Bir tatlı kaşığı kuru domates ezmesi
Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt
Beş tane zeytin
Domates ve salatalık
Üç yaprak marul
Şekersiz çay

Öğle
Yok

Akşam 19.45
Bir kase yoğurt çorbası
Bir tabak kabak sote
Bir tane et köfte

Su 3 litre spor 30 dakika leslie ve 9047 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit She-Raa She-Raa

IMG_20220327_204802.webp

Teşekkür ederim canım, çok acıktım bugün
Acıktığın zaman sade türk kahvesi yap kendine ve yanında bir iki kare %80 kakaolu bitter çikolata ye açlığını unutturup saatlerce tokluk hissi veriyor ve bonus olarakda yağ yakımına yardım ediyor 😉

Ben bugün ne buldum yedim
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
10 tane falan pankek üstüne de fıstık ezmesi sürerek hem de sabah çok canım istedi yedim ben de
Çay

Öğlen 1 kahve 1 tane bitter

Akşama
2 tabak kiymali makarna
Salata
1 büyük kase yoğurt

Şu an hala ne yesem diye düşünüyorum çok iştahım var

Heralde sabaha 60 kilo gelirim bi de çok yiyince bi su içtim anlatamam şu an çok sisim
Bu menüyü kim yorumlar 😁😁😁

Zipzip- Zipzip-

Back
X