Daha eksik bildirimler var canimHerkes tatildi mi ? Sonuçlar ne zaman açıklanacak . BuCordelia neden yok ortada
Afiyet olsun canim♥Yemeğimi yiyip, oncesi ve sonrası yapıcam yemeğe. Maalesef çok hızlı yiyorum. Ona çare bulamıyorum. Neyse ben başlıyorum.cok açimmm....
Uyuyor.Herkes tatildi mi ? Sonuçlar ne zaman açıklanacak . BuCordelia neden yok ortada
Dersi ekmiş yatmış uyuyorDaha eksik bildirimler var canim
Cordelia yogundu ders calisiyorlar yegeniyle
Olsun kuzum cumaya eksi geleceksin eminimEn azından eksi görmüşsün canım tebrik ederim.
Ben 81.5 kg çıktım.
+800 gr ile yola devam… @pastel34Zipzip- dolunaydagel
Merhaba canım
Doğru diyosun, sağol, geçen yapmıştım, şimdi dayanamadımAfiyet olsun canim♥
Yavas yemek icin yemek yerken burayi takip edebilirsin sabah öyle yaptim ben
5 gün 5 gündür canim en kötü 2 kg verirsin sen 5gundeYaa canim katilmak istiyorum ama diyet zor benim icin sadece 5 gun yapabilirim
Sonrasinda babamlar gelecek yine
Az yedigimde kızıyor hasta olcam diye
Adımları yazdın mı tatlım?Menümü yazayım
Sabah
Bir tane suda haşlanmış yumurta
Üç yaprak Marul
Bir tatlı kaşığı kuru domates ezmesi
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Bir dilim kızarmış hellim peyniri
Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Bir tabak pırasa yemeği
Beş tane et köfte
Salata
Su 3.5 litreye tamamlanacak spor 30 dakika leslie adımları sonra yazacam
Zipzip- Cordelia @pastel34 @She-Raa
Pasta boreklerden yemedin degil miMerhaba canımdün akşama kadar pasta börek yaptım.yogundum.bugun de hastaneye gittim eşim ameliyat olucak gün aldık.sebepsiz bir yorgunluk ve halsizlik var.sen nasılsın
Okulda yeğenim. Liste yapıyordum. Mugeyi izliyordum çok uykum geldi. Uyudum.Dersi ekmiş yatmış uyuyor
Müge deme bana kv kp Müge sabah , aksam Esra Erol şeklinde takılıyorOkulda yeğenim. Liste yapıyordum. Mugeyi izliyordum çok uykum geldi. Uyudum.
Cumartesi 60.55 gün 5 gündür canim en kötü 2 kg verirsin sen 5gunde
Cumaya eksilerle gelirsin ablacimCuma 71,000
Bugun71,500
Fark + 500 gr
Dünkü tuzlu peynir ödem yaptı,bizim minnoş da hiç uyutmadı, sabah 11 olmuş, resmen cesedin kalktı, ruhum hala yatakta
1 kupa kahve yaptım mesajları okumaya başladım, kahve bitti elimde telefon yürüyerek ayaklarımın arasında kediler dolaşarak kalan mesajları okudum.
Hayır yani telefona bakarken kuyruklarına, patilerine basacağım o olacak
Kaptanım o artı cumaya gidecek inşallah
Zipzip-
Elhan
_ASTRAL_
Cordelia
Rize'de dedeyi öldürmüşler çok etkilendim. Bakıyordum. Survivor'a yeni başladım sadece oyunlara bakıyorum. Esra beni sıkıyor.Müge deme bana kv kp Müge sabah , aksam Esra Erol şeklinde takılıyoren son survivorla kapatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?