- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Maşallah şimdiden 800günaydın
cuma 83.8
bugun 83.0
fark -0.8kg
dunden beri yatiyorum bugun okulada gidemedim.simdi kalkip birseyelr yemeye calisicam
pazar menusu
10.30 5 yk menemn ,5 zeytin ,3 dlm suzme peynir,domates ,3 dlm ekmek
14.30 1 kupa sutlu kahve,findik 2 hurma 1 kuru kayisi,leblebi
18.30 balık bolca salata 1 adet lavas yarim bardak meyve suyu
2 lt su
spor yapamadım yuruyus yok
Zipzip-
Cordelia
Az sonra bitiremedim hepsiniOo iyi bir başlangıç. Hadi bi 400 Lük dahagönder gelsin
Boyum da uzun kilom da çok3 yk boyunuz kilonuz çoksa 4 ykbirde duş alınca insan zayıflıyor ödem mi atılıyor bilmiyorum
Cumaya gider canımEn azından eksi görmüşsün canım tebrik ederim.
Ben 81.5 kg çıktım.
+800 gr ile yola devam…pastelfit Zipzip- @dolunaydagel
Olabilir cumaya gider
Ben de 7.15’de kalktım dolanıp duruyorum 4.230 adım7 de uyandim canim ara ara yürüdüm evin icinde
Ev isi yaparken cok saymamistir abla neyse adimlarin yarisini tamamlamissinCumaya gider canım
Olabilir cumaya gider
Ben de 7.15’de kalktım dolanıp duruyorum 4.230 adımev işi adım almıyo yaaa
Evet yarısı gitti. Fakat sen güzel yürüyorsun, bu saatte 10.000 adımı geçmek çok iyi bir taktik gerektirir, napıyosunEv isi yaparken cok saymamistir abla neyse adimlarin yarisini tamamlamissin
Kolay gelsin
Canım ben işyerinde tartı yapıyordum haftada 1 izin var digital tartı o çünkü cumalari tartilicamTartina noldu kuzum
Evin icinde dolanip duruyorum baska bir taktigim yok ablaEvet yarısı gitti. Fakat sen güzel yürüyorsun, bu saatte 10.000 adımı geçmek çok iyi bir taktik gerektirir, napıyosun
Cumaya eksilerle gelirsin canimkizlar hemen bildirim yapayim, sonra bir ara gelip dunku menumi paylasicam
cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200
dun wc sorunum vardi, bugun geciyor gibi, biraz odemim var elim ayagim sis nedenini bilmiyorum ama odem cayi yapicam bugun. Cumaya gider bu odem diye dusunuyorum :)
Cordelia Zipzip- pastelfit HLLAK
Kese şartCuma tarti oncesi hepimiz banyoya
Hamama gidim ben yaa kesede atarsam ordanda kar olabilir
Grubun en yaşlısı benimKaptan abla diyorsa vardır bir bildiği deyip gelen abla diyorbana elhoşum mu desen napsak
Hayal ediyorum gözümün önüne gelen görüntüEvin icinde dolanip duruyorum baska bir taktigim yok abla
kizlar hemen bildirim yapayim, sonra bir ara gelip dunku menumi paylasicam
cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200
dun wc sorunum vardi, bugun geciyor gibi, biraz odemim var elim ayagim sis nedenini bilmiyorum ama odem cayi yapicam bugun. Cumaya gider bu odem diye dusunuyorum :)
Cordelia Zipzip- pastelfit HLLAK
Bende yaşadım, ben saygıdan derdim, bikaç kişi tersledi. Saygı istememişler ben bilememişimBen demiyorum @Elhan cığım bir ara kazara 1 2 kez kaçmış olabilir onları saymabenim kv ablayı saygı sözcüğü olarak görmez birbirinize hanım diyin der ille ismin yanına bisey takmak isterseniz. Ben de bu abla sözcüğü ile ilgili birkaç olumsuz şey yaşadım. O yüzden abla pek diyemem.
Hayal ediyorum gözümün önüne gelen görüntüeve yanlışlıkla giren dev karasinek gibi ordan oraya ordan oraya
Bol su iç canım cumaya gider
Mesela bende insülin direnci var diyetisyenim hiç yulaf falan karıştırma normal yumurtalı kahvaltı yap demiştiBoyum da uzun kilom da çokhala I.dereceden obezim 4 kaşıktan fazla tüketmemeye çalışıyorum ama işte miktarı bilmediğimden fazla mı diye düşündüm. Diyet listelerinde falan 2 yk yulaf ezmesi veriyor diyetisyenler . Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim
Duş olayını da Cuma günü deneyimsonuçtan belli olur işe yarayıp yaramadığı
Sagol simdi cok sukur daha iyiler okula gondermedimCok geçmiş olsun canım.
Yeme yemeNo no bende yemicem artik
Aşko baya iyi yemissin hadi gidecek kilolar inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?