• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı günler.
Zipzip- Zipzip- müsadenle Feminas Feminas için önemli bir link bırakmak istiyorum gören boş geçmesin lütfen şimdiden sağolun 🌺

Hayırlı günler.
Zipzip- Zipzip- müsadenle Feminas Feminas için önemli bir link bırakmak istiyorum gören boş geçmesin lütfen şimdiden sağolun 🌺

Allah razı olsun şu ezberligim Kur'an'ın hatrina vesile olan okuyan herkesin dertlerine derman olsun rabbim

Hayırlı günler.

Allah razı olsun şu ezberligim Kur'an'ın hatrina vesile olan okuyan herkesin dertlerine derman olsun rabbim
Allah sifa versin insallah anne ve bebek icin sağlıklı bir dogum gerceklesir 🙏🙏

kizlar hemen bildirim yapayim, sonra bir ara gelip dunku menumi paylasicam

cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200

dun wc sorunum vardi, bugun geciyor gibi, biraz odemim var elim ayagim sis nedenini bilmiyorum ama odem cayi yapicam bugun. Cumaya gider bu odem diye dusunuyorum :)

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @pastel34 @HLLAK
Pazar adımın var mı canım?

Hayırlı günler.

1000 tane ben okurum inşallah canım

Rize'de dedeyi öldürmüşler çok etkilendim. Bakıyordum. Survivor'a yeni başladım sadece oyunlara bakıyorum. Esra beni sıkıyor. 🤪
Evet hemde pazar sordum bizimkilere tanımıyorlar :D okulda arkadaşlar soruyor sanki her katil akraba olmak zorunda :D

Eklentiler

• Screenshot_20220328-120929_Fit.webp
    Screenshot_20220328-120929_Fit.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 22
Boyum da uzun kilom da çok 😬 hala I.dereceden obezim 😩 4 kaşıktan fazla tüketmemeye çalışıyorum ama işte miktarı bilmediğimden fazla mı diye düşündüm. Diyet listelerinde falan 2 yk yulaf ezmesi veriyor diyetisyenler . Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim 🤩
Duş olayını da Cuma günü deneyim :confused: sonuçtan belli olur işe yarayıp yaramadığı 😬
Ben de duş alacağım cuma günü:sus::super:

Back
X