Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun şu ezberligim Kur'an'ın hatrina vesile olan okuyan herkesin dertlerine derman olsun rabbimHayırlı günler.
Zipzip- müsadenle
Feminas için önemli bir link bırakmak istiyorum gören boş geçmesin lütfen şimdiden sağolun
Feminas Arkadaşımızın Doğacak Yiğeni İçin 70.000 Ya Şafi
25 haftalık doğumu başlayan anne ve bebek için Ya Şafi çekiyoruz Akşama kadar bitecek şekilde alıp okuyalım inşallah. Mübarek günlerin hürmetine Allah yardımcıları olsun doğum ve sonrası süreçleri kolay atlatsınlar inşallah @Feminaswww.kadinlarkulubu.com
Tamam canım buldum.
Elimden gelenin en iyisini yapacağım kuzumCumaya eksilerle gelirsin ablacim![]()
Hayırlı günler.
Zipzip- müsadenle
Feminas için önemli bir link bırakmak istiyorum gören boş geçmesin lütfen şimdiden sağolun
25 haftalık doğumu başlayan anne ve bebek için Ya Şafi çekiyoruz Akşama kadar bitecek şekilde alıp okuyalım inşallah. Mübarek günlerin hürmetine Allah yardımcıları olsun doğum ve sonrası süreçleri kolay atlatsınlar inşallah @Feminaswww.kadinlarkulubu.com
Allah sifa versin insallah anne ve bebek icin sağlıklı bir dogum gerceklesirAllah razı olsun şu ezberligim Kur'an'ın hatrina vesile olan okuyan herkesin dertlerine derman olsun rabbim
Pazar adımın var mı canım?kizlar hemen bildirim yapayim, sonra bir ara gelip dunku menumi paylasicam
cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200
dun wc sorunum vardi, bugun geciyor gibi, biraz odemim var elim ayagim sis nedenini bilmiyorum ama odem cayi yapicam bugun. Cumaya gider bu odem diye dusunuyorum :)
Cordelia
Zipzip- @pastel34 @HLLAK
1000 tane ben okurum inşallah canımHayırlı günler.
Zipzip- müsadenle
Evet hemde pazar sordum bizimkilere tanımıyorlarRize'de dedeyi öldürmüşler çok etkilendim. Bakıyordum. Survivor'a yeni başladım sadece oyunlara bakıyorum. Esra beni sıkıyor.![]()
Amin inşallah ziyaretçiniz çok olduğu için linki bıraktım sağolasınAllah sifa versin insallah anne ve bebek icin sağlıklı bir dogum gerceklesir![]()
Iyi yapmissin canim insallah destek olurlarAmin inşallah ziyaretçiniz çok olduğu için linki bıraktım sağolasın
7428 adim prensesimPazar adımın var mı canım?
27 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
1ck bal
1ck kaymak
1dilim ekmek
14.30
8yk etli türlü
Salata
1dilim ekmek
16.00
1avuç karışık kuruyemiş
18.00
1meyve
Su:2 litre
Spor:
Bunu yaptım.Eki Görüntüle 3035256
@zıpzıpCordelia @pastel34 @erenmothers
Bu mesajı bana yazılmış diye okudumPazar adımın var mı canım?
26 Mart menüm
Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
1ck bal
4 zeytin
2 dilim ekmek
Aksam:16.30
4yk ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
17.00
4ceviz
Su:2 litre
Spor:
Bunu yaptım
Eki Görüntüle 3034827
Zipzip-
Cordelia @pastel34 @erenmothers
Ben de duş alacağım cuma günüBoyum da uzun kilom da çokhala I.dereceden obezim
4 kaşıktan fazla tüketmemeye çalışıyorum ama işte miktarı bilmediğimden fazla mı diye düşündüm. Diyet listelerinde falan 2 yk yulaf ezmesi veriyor diyetisyenler . Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim
Duş olayını da Cuma günü deneyimsonuçtan belli olur işe yarayıp yaramadığı
![]()
Bİldirdim diye biliyorum bakayım canım.C.tesi menü ve spor bildirdin mi canım?