• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🍃günaydın 🍃

cuma 83.8
bugun 83.0
fark -0.8kg
dunden beri yatiyorum bugun okulada gidemedim.simdi kalkip birseyelr yemeye calisicam

🌿pazar menusu🌿

➡️ 10.30 5 yk menemn ,5 zeytin ,3 dlm suzme peynir,domates ,3 dlm ekmek
➡️14.30 1 kupa sutlu kahve,findik 2 hurma 1 kuru kayisi,leblebi
➡️18.30 balık bolca salata 1 adet lavas yarim bardak meyve suyu

💫2 lt su
spor yapamadım yuruyus yok

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia
Maşallah şimdiden 800 😮 🧿🧿

3 yk boyunuz kilonuz çoksa 4 yk 😊 birde duş alınca insan zayıflıyor ödem mi atılıyor bilmiyorum 💃💃😅
Boyum da uzun kilom da çok 😬 hala I.dereceden obezim 😩 4 kaşıktan fazla tüketmemeye çalışıyorum ama işte miktarı bilmediğimden fazla mı diye düşündüm. Diyet listelerinde falan 2 yk yulaf ezmesi veriyor diyetisyenler . Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim 🤩
Duş olayını da Cuma günü deneyim :confused: sonuçtan belli olur işe yarayıp yaramadığı 😬

En azından eksi görmüşsün canım tebrik ederim.
Ben 81.5 kg çıktım.
+800 gr ile yola devam… pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- @dolunaydagel
Cumaya gider canım🥰
Cuma: 86,6
Bugün 86,8
Fark +0,2
Fazla geldim bugün ama ödem olduğunu hissediyorum. Şişkinlik var vücudumda. Regl de bitti ondan dolayı değil. Gece ve sabahları çok su içiyorum ondan dolayı olabilir
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit @sara_28
Olabilir cumaya gider 😍
7 de uyandim canim ara ara yürüdüm evin icinde 🙈
Ben de 7.15’de kalktım dolanıp duruyorum 4.230 adım🙈ev işi adım almıyo yaaa

kizlar hemen bildirim yapayim, sonra bir ara gelip dunku menumi paylasicam

cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200

dun wc sorunum vardi, bugun geciyor gibi, biraz odemim var elim ayagim sis nedenini bilmiyorum ama odem cayi yapicam bugun. Cumaya gider bu odem diye dusunuyorum :)

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit HLLAK HLLAK

cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200

dun wc sorunum vardi, bugun geciyor gibi, biraz odemim var elim ayagim sis nedenini bilmiyorum ama odem cayi yapicam bugun. Cumaya gider bu odem diye dusunuyorum :)

Cumaya eksilerle gelirsin canim 🥰

Evin icinde dolanip duruyorum baska bir taktigim yok abla 🙈
Hayal ediyorum gözümün önüne gelen görüntü🙈 eve yanlışlıkla giren dev karasinek gibi ordan oraya ordan oraya:KK48:

Bol su iç canım cumaya gider🥰

cuma 67.85
bugun 68.05
fark arti 200

Ben demiyorum @Elhan cığım bir ara kazara 1 2 kez kaçmış olabilir onları sayma😁 benim kv ablayı saygı sözcüğü olarak görmez birbirinize hanım diyin der ille ismin yanına bisey takmak isterseniz. Ben de bu abla sözcüğü ile ilgili birkaç olumsuz şey yaşadım. O yüzden abla pek diyemem.
Bende yaşadım, ben saygıdan derdim, bikaç kişi tersledi. Saygı istememişler ben bilememişim 😂😂

Boyum da uzun kilom da çok 😬 hala I.dereceden obezim 😩 4 kaşıktan fazla tüketmemeye çalışıyorum ama işte miktarı bilmediğimden fazla mı diye düşündüm. Diyet listelerinde falan 2 yk yulaf ezmesi veriyor diyetisyenler . Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim 🤩
Duş olayını da Cuma günü deneyim :confused: sonuçtan belli olur işe yarayıp yaramadığı 😬
Mesela bende insülin direnci var diyetisyenim hiç yulaf falan karıştırma normal yumurtalı kahvaltı yap demişti 😁

Cok geçmiş olsun canım.😔😘
Sagol simdi cok sukur daha iyiler okula gondermedim
No no bende yemicem artik:KK20:
Yeme yeme
👏👏👏👏
Dunku menumude paylasim
27 mart

Kahvalti
Kucuk lavas arasi 30 gr beyaz peynir tostu

Ara
Kahve
Bitter