Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazar menüm
7 filitre kahve
9 omlet, 1 çok tahıllı kızarmış ekmek, peynir,zeytin,yeşillik, 1 tk tahin pekmez

15.00
5 YK kısır, az lahana turşusu, acılı sos, yeşillik(yeşilliklerin demeti 5 lira oldu burda.Marum 15 lira )

Şu 1,5 lt 1300 zıp geri kalan adım Cordelia Elhan Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-28-06-19-18-444_com.huawei.health.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun bitanem
Harikasın tebrik ederim. kararliligina kurban olurum.

Afiyet olsun bitanem

Afiyet olsun cnm
Su cocuklardan kalip agzimiza attigimiz gidalarla bi ben daha cikarim heralde
Elhan kaptan daha bu sabah beni uyardi
Kadinin kalbine inecek
Bu iki orti cocuk arkasina saklanip tilkiniyolar diyodur
İnsan sağlığı her şeyin üstündedir ziyan olmasın yemekler ama biz mi ziyan olalım... Limonlumun yediği yarım halka tatlı beni benden aldı. Gün boyu zaten sağlıklı beslenmemiş sabah da büyüklüğünü bilmiyorum iki bişi yemiş ortine sahip çık kuzum. Bu hafta eksi görmenizi çok istiyorum.

Diyet boyunca makarnayı minimuma düşürebilsen çok güzel olacak.
Yasaklar listesine patates, pirinç , makarna unlu gıdalar da dahil edilmeli. Başka türlü zor varacağız hedefimize. Değmez mi

Afiyet olsun canım Sebze kenti Antalya'da da durum benzer canım. Dört lira maydanoz , 10 lira marul

Günaydın kızlar,

Günaydın kızlar yorgun ama yeni güzel bir hafta olsun bolllll enerjili
Günaydın arkadaşlar.
Mavişim geçmiş olsun. Allah yerleşme sürecinde kolaylıklar versin. Sağlığın iyi olsun yavaş yavaş oturur her şey yerine. Rabbim yeni yuvanda dirlik, huzur versin. Vücut yorgunluğu geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…