• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazar menüm
7 filitre kahve
9 omlet, 1 çok tahıllı kızarmış ekmek, peynir,zeytin,yeşillik, 1 tk tahin pekmez

15.00
5 YK kısır, az lahana turşusu, acılı sos, yeşillik(yeşilliklerin demeti 5 lira oldu burda.Marum 15 lira:( )

Şu 1,5 lt😔 1300 zıp geri kalan adım Cordelia Cordelia Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-28-06-19-18-444_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-03-28-06-19-18-444_com.huawei.health.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 24
Abla gosterdim
Cok zor olsada kararlılığımı gosterdim
Corba salata yaptim once
Sonra 5tane sarma almistim tabaga 3unu yedim 2sini kizim yedi
Firinda sebze, tavuk kusbasili tava vardi. Sebzeyi bol koydum. Tavuğunda 3 kucuk kusbasi geldi tabagima
Borek, cerkez mantisi, dolma, baska biseler daha vardi almadim
Afiyet olsun bitanem ❤️ :KK60:
Harikasın tebrik ederim. :KK9:kararliligina kurban olurum. :dua::nazar:

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 12.30
1 wasa maydanoz salatalık
1 h yumurta 4 zeytin
1 d peynir

Öğle 16.15
Kinoalı cacık
(2 yk h kinoa, 1 salatalık, maydsnoz, 2 ceviz, 4 yk sarımsaklı yoğurt, keten tohumu, chia, nane)
2 hurma

Ara 19.20
Yulaf bar

Su hesaplayamadım

Adım 5.478
Çok işim vardı maalesef yürüyüş yapamadım özür dilerim herkesten
Afiyet olsun bitanem ❤️💋

Afiyet olsun cnm
Su cocuklardan kalip agzimiza attigimiz gidalarla bi ben daha cikarim heralde
Elhan kaptan daha bu sabah beni uyardi
Kadinin kalbine inecek
Bu iki orti cocuk arkasina saklanip tilkiniyolar diyodur 😁
İnsan sağlığı her şeyin üstündedir ziyan olmasın yemekler ama biz mi ziyan olalım... Limonlumun yediği yarım halka tatlı beni benden aldı. Gün boyu zaten sağlıklı beslenmemiş sabah da büyüklüğünü bilmiyorum iki bişi yemiş 🥺 ortine sahip çık kuzum. Bu hafta eksi görmenizi çok istiyorum.

Menüm
Saat 12:30 kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Biraz marul 3 küçük mini turp 2 çeri domates biraz nane
5 zeytin
1 bardak çay

15:00 ara 1 fincan Türk kahvesi
1 hurma 1 ceviz

17:30 1 tabak kabak spagetti 3 yemek kaşığı yoğurt

3,5 litre su +1 litre ödem suyu toplam 4,5 litre
Spor
2 mile Leslie
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit Kinoalihatun Kinoalihatun 😍😍😍
Diyet boyunca makarnayı minimuma düşürebilsen çok güzel olacak.
Yasaklar listesine patates, pirinç , makarna unlu gıdalar da dahil edilmeli. Başka türlü zor varacağız hedefimize. Değmez mi :dua:

Pazar menüm
7 filitre kahve
9 omlet, 1 çok tahıllı kızarmış ekmek, peynir,zeytin,yeşillik, 1 tk tahin pekmez

15.00
5 YK kısır, az lahana turşusu, acılı sos, yeşillik(yeşilliklerin demeti 5 lira oldu burda.Marum 15 lira:KK43: )

Şu 1,5 lt😔 1300 zıp geri kalan adım Cordelia Cordelia Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım ❤️ Sebze kenti Antalya'da da durum benzer canım. Dört lira maydanoz , 10 lira marul 🥺

Günaydın kızlar, :KK3::KK3::KK3:

Günaydın kızlar yorgun ama yeni güzel bir hafta olsun bolllll enerjili 😍❤️
Günaydın arkadaşlar. 🥰❤️
Mavişim geçmiş olsun. Allah yerleşme sürecinde kolaylıklar versin. Sağlığın iyi olsun yavaş yavaş oturur her şey yerine. Rabbim yeni yuvanda dirlik, huzur versin. Vücut yorgunluğu geçer gider. :dua::KK60:

Back
X