Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aminnnnn hem de kocaman aminnnn:dua:
ne olsun mefkuşum koca oğlan ateşlendi, hastalandı spor çıkışı iyice kurumayı beklemeden soğuğu yiyince olmuş, gece bir ölçtüm 39.5 olmuş, evde ateş düşürücü yoktu babası nöbetçi eczane bulup aldı geldi ama hiç dermanı yoktu , ılık duş ilaç v.s iyi geldi düşmeye başladı ama 3 gündür kötüydü halsiz iştahsız burun tıkalı v.s. inşallah bu gün daha iyi olur şimdi uyuyor :) insanın evladı hasta oldu mu yaşı 1 de olsa 20 de olsa geceleri rahat uyunmuyormuş yaavff:KK45:
Cok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. 😘

aminnnnn hem de kocaman aminnnn:dua:
ne olsun mefkuşum koca oğlan ateşlendi, hastalandı spor çıkışı iyice kurumayı beklemeden soğuğu yiyince olmuş, gece bir ölçtüm 39.5 olmuş, evde ateş düşürücü yoktu babası nöbetçi eczane bulup aldı geldi ama hiç dermanı yoktu , ılık duş ilaç v.s iyi geldi düşmeye başladı ama 3 gündür kötüydü halsiz iştahsız burun tıkalı v.s. inşallah bu gün daha iyi olur şimdi uyuyor :) insanın evladı hasta oldu mu yaşı 1 de olsa 20 de olsa geceleri rahat uyunmuyormuş yaavff:KK45:
Gecmis olsun abla :(

Günaydın tatlım. :KK68::KK68:
günaydın canooommm:KK74:
sabah 5 den sonra uyuyabildim yarım saat öncede eşim ayakkabı silme için ıslak mendil gibi bir şey var onun yerini sormak için kaldırdı ( her zaman vestiyerin duvar tarafı kısmın da açsa baksa görecek) geri yatsam mı diye içimden de geçmiyor değil :)))

günaydın canooommm:KK74:
sabah 5 den sonra uyuyabildim yarım saat öncede eşim ayakkabı silme için ıslak mendil gibi bir şey var onun yerini sormak için kaldırdı ( her zaman vestiyerin duvar tarafı kısmın da açsa baksa görecek) geri yatsam mı diye içimden de geçmiyor değil :)))
Ben şimdi spora başlayacağım. Eşime kahvalti hazırladım. Ispanak yıkadım. Çamaşır astım. Tekrar makineyi çalıştırdım. Bulaşık makinesini boşalttım.💃💃💃

Gecmis olsun abla :KK43:
sağ ol gülüm , koca oğlan böyle ateşli hasta olmayalı 8-10 yıl olmuştur , 3 gündür bakıma aldım sıpamı az iştahı gelsin diye :))))
yaşınız kaç olursa olsun ,kendinize iyi bakın hastalanmayın anneler üzülüyor ona göre :))

Ben şimdi spora başlayacağım. Eşime kahvalti hazırladım. Ispanak yıkadım. Çamaşır astım. Tekrar makineyi çalıştırdım. Bulaşık makinesini boşalttım.💃💃💃
benmde yürümem lazım aslında yürüyüşe başlasam bişeyim kalmıacak
ama hem havalar erken kararıo hem soğuk
gündüzleri işteyim :(
of of

vavvv maşallah dedim sesli sesli , erken kalkanlarla geç kalkanlar arasın da ki fark :erken kalkar yol alır başarır ,geç kalkan kös kös yerin de sayar :KK9:

benmde yürümem lazım aslında yürüyüşe başlasam bişeyim kalmıacak
ama hem havalar erken kararıo hem soğuk
gündüzleri işteyim :KK43:
of of
gülüm dışarı çıkıp yürüyecek imkanı olmayanlar leslie nin videoları var walk walk diyip durduğu 2 metre kare yerde yürütüp spor yaptırıyor ya o da iş görür bence ( diyene bak 3 senedir hiç yaptın mı de.. yooookkkkk):-)

gülüm dışarı çıkıp yürüyecek imkanı olmayanlar leslie nin videoları var walk walk diyip durduğu 2 metre kare yerde yürütüp spor yaptırıyor ya o da iş görür bence ( diyene bak 3 senedir hiç yaptın mı de.. yooookkkkk):-)
abla :D işte istikrar lazım :D

😖Dilbilgisi hiç sevmiyorum yapamıyorum. Benimkiler de çatı konusunda, başımız dertte valla. Sorular çok zor😭
Takildiginiz sorularda yardımcı olurum tatlım. :rapci:ipuclari falan veririm. :cool:Mesela iş birileri tarafından yapılıyor ve cümlede bu birilerinin kim olduğu söylenmiyorsa edilgen catilidir.
"Kilolar verildi."
Kim verdi bu kiloları ? Bilmiyoruz. Birileri vermiş işte :cry:Edilgen çatılı fiillerin öznesi de sözde özne oluyor. ( Kilolar)

Back
X