afiyet olsun canım. uzun süredir çerkez tavuğu yemedim. yapmak lazımDÜNKÜ MENÜM
09.00 kepekli tost
10.00 türk kahvesi sade
15.00 tabuk suyuna çorba 2 adet napoliten çikolata
19.00 biftek 1 parça+ 3 yk çerkez tavuğu 2 yaprak 2 kuru dolma 1 bardak kola 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
10 gibi de meyve yedim muz+armut+kivi az az
c vitamini sandoz içtim bu arada
adım atamamışımdır dinlenmeye çalıştım, su da çok içemedim
Zipzip- Cordelia
çok kız takılmıyom oralara çok nadir bakarım. hani binde bir. o kadar bile değilBDV ' ye bu aralar takılma
akşam hepimiz kuru yedik ve fazla yedik. o normal canım. gerçek kilo değildir o. bugünü hafif geçir pazartesiye normal kilona dönersinToprağı kazın beni gömün Elifim...
Bir kilodan fazla diyimdünya kadar su içtim gerçi dur bakalım yarın ne olacak
ateşin kaça çıktı canım?Yok kız ateslendim mide bulantısı var elimde çubuk krakerle geziyorumdun pAso uyudum yeni yıla hasta ve uyuyarak girdim
nuray sayari var. kötümserlik vermiyor asla. çok çok detaya inmiyor ama.
bebek olunca farklı oluyor canım. sağlık olsun.Ev işi hiç bitmiyorhaftaici zaten yemek bulaşık ile geçiyor . Haftasonu da temizlik yapmaya çalışıyorum ama sanirim bebeğimin küçük olması ve koala gibi olmamız beni yıpratıyor
ellerine saglik kaptanim
MasterFit Yarışması
16.EtapKIRMIZI TAKIM 1 Ankee 57.2 Kırmızı Kaptan 2 @fesang 61,6 Kırmızı 3 @Elhan 68.0 Kırmızı 4 Cordelia 61.05 Kırmızı 5 @Aomine Daiki 62.4 Kırmızı 6 @EppekArasi 74.55 Kırmızı 7 Tutku44 79.5 Kırmızı 8 @masal_19 58.1 Kırmızı 9 @askrhpozitif 76.2 Kırmızı 10 Wilma11 71.6 Kırmızı-Sarı 11 @masal3487 69.3 Kırmızı-Sarı MAVİ TAKIM 1 60kiloyum 85.1 Mavi Kaptan 2 @pastel34 68.2 Mavi 3 dolunaydagel 86.5 Mavi 4 @DeryaOnDiet 73.8 Mavi 5 @Korkuluanne 65.5 Mavi 6 @sara_28 99.4 Mavi 7 @aytozuvegece 82.9 Mavi 8 @sardunya1038 66.2 Mavi 9 @aypare ackerman 56.8 Mavi-Sarı 10 Zipzip- Mavi-Sarı
günayyyydınnn tatlımmmmmgünaydın kızlaaaaarrrr
@fesang
Cordelia
@Elhan
@Aomine Daiki
@EppekArasi
Tutku44
@masal_19
@askrhpozitif
Wilma11
@masal3487
haydi bakalım bugün itibaren menülerimiz hafif sporumu bol olsun
TeşekkürlerHosgeldiniz kizlar
İçini ferah tut cnm insallah geçmez
Geçmiş olsun cnm
buralarda öğleni geçtik öğleden sonrası olduherkesseee musmutlu bir sabah muusmutlu bir yıl diliyorumm
Gecmis olsun canimHerkese selamlarbebeğim biraz rahatsız huysuzlugu var o yüzden gelemedim. Şimdi uyudu çok şükür
Mutlu yillar canimherkesseee musmutlu bir sabah muusmutlu bir yıl diliyorumm
aman yalancı çerkez tavuğu diyebilirizafiyet olsun canım. uzun süredir çerkez tavuğu yemedim. yapmak lazım
Çok sevindim. İnşallah daha iyi olur. Yılbaşını unutuyoruz. Bol yemeli geçti.Şükür biraz iyi canım teşekkür Ederim ..sen nasılsın nasıl geçti yıl basın
evet böylesi daha güzel zatenaman yalancı çerkez tavuğu diyebiliriz
biz tavuk göğsünü dideleyip yoğurt ve cevizle yapıyoruz ekmek falan da konuyormuş orjinalinde.
ama ben çok seviyorum hem diyet hem çok güzel bir tat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?