• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

DÜNKÜ MENÜM
09.00 kepekli tost
10.00 türk kahvesi sade
15.00 tabuk suyuna çorba 2 adet napoliten çikolata
19.00 biftek 1 parça+ 3 yk çerkez tavuğu 2 yaprak 2 kuru dolma 1 bardak kola 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
10 gibi de meyve yedim muz+armut+kivi az az
c vitamini sandoz içtim bu arada
adım atamamışımdır dinlenmeye çalıştım, su da çok içemedim
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Abla cogu odemdir
Cig kofte vardi menunde
Gec yemek yedin
Daha cumaya 6 gun var stres yapma 🥰🥰
Evet ya hep ödem yapıcı şeyler...
Eşim yemeğe götürdü beni onunla bir şeyler yemem hoşuna gidiyor bari bu gece kırmayım onu dedim. :KK14: Eve gelince de buranın muhabbet havası ile keyif devam etti. İhtiyacım varmış relaks olmaya...evdekilerden kendim sorumluyum kimseyi suçlayayamam tabi :işsiz:

DÜNKÜ MENÜM
09.00 kepekli tost
10.00 türk kahvesi sade
15.00 tabuk suyuna çorba 2 adet napoliten çikolata
19.00 biftek 1 parça+ 3 yk çerkez tavuğu 2 yaprak 2 kuru dolma 1 bardak kola 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
10 gibi de meyve yedim muz+armut+kivi az az
c vitamini sandoz içtim bu arada
adım atamamışımdır dinlenmeye çalıştım, su da çok içemedim
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanim ♥️
Evet ya hep ödem yapıcı şeyler...
Eşim yemeğe götürdü beni onunla bir şeyler yemem hoşuna gidiyor bari bu gece kırmayım onu dedim. :KK14: Eve gelince de buranın muhabbet havası ile keyif devam etti. İhtiyacım varmış relaks olmaya...evdekilerden kendim sorumluyum kimseyi suçlayayamam tabi :işsiz:
Ne güzel bir gun gecirmissin abla gerisini düşünme artik kilo verilir her zaman 🥰🥰

Aslinda kötü bir köpek yoktur kötü bir sahip vardir
Yetiştirdigine baglı
Nette pitbull köpege Agzı kaplama takıyo
Köpek çıkarmaya çalışıyor istemiyor ama mecbur yasa çıktı
Belediye Sokaktaki köpekleri topladılar burda
Ben sabah tek başına kimse yokken işe gidiyordum bi sürü köpekle karşılaştım
Ama korktugumu belli etmedim bi yandan dua okudum gözümü kapata kapata yürüdüm :olamaz::olamaz::olamaz:
Baktım zarar vermedi gelmedi dua etkisi oldu ❤️
Şimdi yok topladılar
sokak köpeği bunlar canım. sayıları artınca sürü psikolojisi oluyor. ben de dua okuyorum. ama sinir bozucu oldular. kenarda durur, yatar sorun değil. ama üzerine gelince sinir bozucu oluyor.
buradakileri de toparlarsa sevinirim 🤭

Hosgeldiniz kizlar 💕

İçini ferah tut cnm insallah geçmez

Geçmiş olsun cnm 😔

Gunaydin kaptanim tam gaz devam insallah 🥰

Sen gec kaldim biz yemeden yazdik :KK70:

Canim suphesi var ki test vermis sinir bozucu . Bol vitamin al dinlen insallah bulasmamistir

Gunaydin canim

amin canım cümlemizin 🙏🙏🙏

onlara bakma canım. arada sert kareler var ama iyi astrologlar güzel tavsiyeler veriyor ve önlemleri anlatıyorlar. her astroloğu dinlemeyin. ben önlemlere odaklanıyorum.
mesela venüs retrosu 7 şubat 2022 ye kadar sürüyormuş. o zamana kadar ciddi ilişkilerde başlama ve ayrılma kararları vermeyin, büyük eşya, ev araba alıp satmayın deniyor.
burçlara göre önlemler var.

heee :KK70::KK70::KK70::KK74:

canım geçmiş olsun. inşallah size bulaşmamıştır.

6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlem :KK66: hareket de öyle :KK28:

geçmiş olsun canım. inşallah çabuk geçer. dikkat et kendine.

31 Aralık 2020 de 89.6 ydım. 12 mart 2021 den nisan 2021 sonuna kadar tam 80 e indim. 79.9 nasip olmadan yavaştan geri almaya başladım. 89.5 a çıktım 🙄🙄🙄

29 ekim 2021 de başladım. 1 haftanın artısıyla birlikte 31 Aralık 2021 de 85.1 dim 🤷‍♀️
teşekkür ederim kizlar ins
hangi astrrologu tavsiye edersin? 60kiloyum 60kiloyum
benim regl halâ gelmedi :işsiz::işsiz::işsiz:
strestendir

Hayirlisi canim bir dahakine olur insallah . Sinavdan bir iki ay once sakinlestiriciye baslarsin doktor kontrolunde . Benimde kiz kardesim oyle sinavda eli ayagina dolasiyor . Edebiyat ogretmeni ama atanamadi bu sene sakinlestirici alacak son care

Hayırlısı canım inşaallah kardeşinde atanır🙏

Afiyet olsun kaptanim ♥️

Ne güzel bir gun gecirmissin abla gerisini düşünme artik kilo verilir her zaman 🥰🥰
Dün gece çok güzeldi gerçekten. Eşimle uzun zamandır yiyip içmiyordum o pek sever bu tür şeyleri . Kaptanıma karşı mahcup olmak korkutuyor. Onun menüsünü inceledim biraz rahatladım ama işte onun gençlik iksiri var o bende yok. Elimden geleni yapacağım ama canım ❤️ mesajın nasıl iyi geldi büyük kaptan olarak desteğin moral oldu. Öperim sararim seni her zamanki muhabbetimle :KK74::KK68:

Dün gece çok güzeldi gerçekten. Eşimle uzun zamandır yiyip içmiyordum o pek sever bu tür şeyleri . Kaptanıma karşı mahcup olmak korkutuyor. Onun menüsünü inceledim biraz rahatladım ama işte onun gençlik iksiri var o bende yok. Elimden geleni yapacağım ama canım ❤️ mesajın nasıl iyi geldi büyük kaptan olarak desteğin moral oldu. Öperim sararim seni her zamanki muhabbetimle :KK74::KK68:
♥️♥️♥️♥️

Back
X