Patron şaşırdıCanım ayva kabızlık yapar. Elma varsa elma ye...
İnşallah elektrik bir an önce gelir.
Neden yemek yemiyorsun ? Tereyağlı bir yumurta biraz peynir ne güzel giderdi
36’da anlaşalımPastelim aşk 44 bedenin içinde kaybolur gider.
38 iyidir iyi
Kapıştık gittiKapisalim ben varim
Ediyorum canım. Korumam lazım. Hala tam bir disipline kavusamadım. Bir kaç hafta ara verdim. Bu hafta tekrar başladım.Sen diyete devam ediyor musun?
20.000 olsun.Patron şaşırdı
36’da anlaşalım
Kapıştık gittiKaç adım
Canım inşallah sonuç beklediğinden iyi gelir.Emeklerime acıyorum ona üzülüyorum canım
Oooo ben de varım20.000 olsun.
20.000Patron şaşırdı
36’da anlaşalım
Kapıştık gittiKaç adım
20.000
Bende yandim uzun zamandir 20 bin adim atmadim en son 17.bin di galibaYANDIIIIM ALLAAAAAAH
Yabadabaduuuu20.000 olsun.
Biz ikimiz birbirimize destek oluruz hemOooo ben de varım
Yaparsin canim ben de yapamam diyordum haziranda 4.takimla yarışırken ust uste 5 gun 20.000 adim attim20 bin yapabilir miyim ya canım çekti siz diyince
Ben 12.000’i yolda görsem tanımam.Bende yandim uzun zamandir 20 bin adim atmadim en son 17.bin di galiba
Çok iyisin o zaman ...Ediyorum canım. Korumam lazım. Hala tam bir disipline kavusamadım. Bir kaç hafta ara verdim. Bu hafta tekrar başladım.
Yaparsın canım yaparsın20 bin yapabilir miyim ya canım çekti siz diyince
Yapabilirsin tabi ki ben bazen geceden başlıyorum bu ara cok yapamıyorum erken yatıyorum:)Ben 12.000’i yolda görsem tanımam.
Peki gece 00.00’dan itibaren başlayabilir miyizbi kısmını yatmadan,bi kısmını gece 3’de kediye kalkınca bi kısmını kahvaltıdan önce………..
WaaaaooooowYaparsin canim ben de yapamam diyordum haziranda 4.takimla yarışırken ust uste 5 gun 20.000 adim attim
Ya işte 2 klima çalıştırıp kapıları aciyoruz. Yoksa iç dış farkı da yoruyor insanıBende birde baş ağrısı yapardı içeriyi çok kurutuyor sinüzit li insanı çok sever
Hımm tamamdırYapabilirsin tabi ki ben bazen geceden başlıyorum bu ara cok yapamıyorum erken yatıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?