- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Dikkat et ama abla zorlandigin zaman birak oHımm tamamdırçok gaza geldim
önceligimiz sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et ama abla zorlandigin zaman birak oHımm tamamdırçok gaza geldim
60kiloyum
Menüde yok yok. Seçeceğim o an canım ne isterse. Baklava sarma çeşit çeşit börek çeşit çeşit salata kuruyemiş abur cubur ve meyve...
Allah sonumu hayır etsin. Çok.amin.
Ben de izlerimKapisalim ben varim
Bende bi gaza geliyorum sonra yapmiyorum insalalh vazgecmem bu defa ablaBen de izlerim
Oluruz tabisi canımcımYabadabaduuuu
Biz ikimiz birbirimize destek oluruz hem
36 tamamPatron şaşırdı
36’da anlaşalım
Kapıştık gitti Kaç adım
Bence vazgeçmezsin heyecanlı olacakBende bi gaza geliyorum sonra yapmiyorum insalalh vazgecmem bu defa abla
Buraya yazdikca gaza gelirim belki abla bakalim :))Bence vazgeçmezsin heyecanlı olacak
Ben de tam tersi okulda yuruyebiliyorum .Valla hafta içi okulda olucam okulda adım zor oluyor ama eve dönünce yardırıcam artık
Tam destekBuraya yazdikca gaza gelirim belki abla bakalim :))
Menulerin güzeldi. Evrene olumlu mesaj gönderelim. -1000 vereceğiz inşallah.Yarın en az 1 kilo eksi gelmezsem çok üzüleceğim çünkü eskiden daha hızlı kilo verirdim ve daha fazla yiyerek yaşlandı mı metabolizmam ne oldu diye
Bende kaynanamda olucamYilbasi var ya canim katılım az olacak gibi
Zorlamam canım, sonra hık diye gidersem hoş olmazDikkat et ama abla zorlandigin zaman birak o
önceligimiz sağlık
Benim egzersizimin içinde vardı yaptım.3 dk plank yaptım geldim. Şimdi spor yapacağım. Kimler plank yapacaktı?
Ara olmayınca ben de sapıtıyore.Çok iyisin o zaman ...
Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama aklım hep yemekte nedense.
Sanki o kadar kiloyu veren ben değilim...
Sabah kahvaltımi kaçamaksiz yapıyorum öğlene kadar okulda bir şey yemeyince öğlen gözüm dönüyor
Ben de burası sayesinde yürüyorum :))Buraya yazdikca gaza gelirim belki abla bakalim :))
Derste hep tahtadayim teneffüste de muhabbet oluyor yuruyemiyorumBen de tam tersi okulda yuruyebiliyorum .
Ben ama yapamıyorum ya3 dk plank yaptım geldim. Şimdi spor yapacağım. Kimler plank yapacaktı?
O zaman zorlama canım.Ben de burası sayesinde yürüyorum :))
Derste hep tahtadayim teneffüste de muhabbet oluyor yuruyemiyorum
Ben ama yapamıyorum ya