Canım ayva kabızlık yapar. Elma varsa elma ye...Bende çok istiyorum şuan elektrik yok yemek yemicem uyuyoruz kızlarla biraz kalkınca yarim ayva yesem olur mu
Pastelim aşk 44 bedenin içinde kaybolur gider.Hayatım inan bana aşk 44 beden giyer, çok mutlu olucaz senle
Amanııın dün resmen erkenden uyuduuum. Yaşlılık çok zor çok
Çok güzel düşmüş, ama inşallah yarına çok daha iyi olur. Geçmiş olsun canım
Ağlamazlar ama yine de sen bilirsin
Hoş geeldiiiin
Hımmm iyi bari bir Pazar günü egzersizim yok dinlenirim o günteşekkürler
Hoşbuldum canımHos geldin.
Gelicem akşama benimkiler yenice geliyor eve akşam yemeğini yiyelim burdayım inşallah
hımmm ekspresso demliği de mi. anladım canım.Bende makine yok ocak üstü çaydanlık gibi olandan var. Jacob alıyorum.60kiloyum
stres, sıkıntı ve regl öncesi iştah artışının da etkisiyle simit ve tatlı yedim. leslie, mezdeke falan da yapmadım ondan oldu canım. regl hala gelmedi mesela. bugün de evdeydim. spor falan da yapmadım. bakalım sabah kaç çıkacağım.Kotu olmuş nerede yanlış yaptığını düşünüyor sun mesala öz eleştiri yaptığında ..
ne oldu tatlım?Geldim canım
Çok canım sıkkındı dün o yüzden gelmedim
Ne çayı içiyorsun canım
@askrhpozitif @EppekArasi @Mefkurem @masal3487 @Lavinia83 @kackaloribu @sulisimasysss günaydın kızlar nerelerdesiniz?
Görüyorum 5.000 artırıyorum.
20 bin mi
Kızlar Pazar günü kapışalım mı? Ben hiç o kadar adım atmadım. Yapabilir miyim merak ediyorumO zaman tekrar yarışalım. @Arrietty_
Afiyet olsun canimGelicem akşama benimkiler yenice geliyor eve akşam yemeğini yiyelim burdayım inşallah
Kapisalim ben varimKızlar Pazar günü kapışalım mı? Ben hiç o kadar adım atmadım. Yapabilir miyim merak ediyorum
Yaa uzme kendini canim hayirlisi olsunMerhaba kızlar dün benim için çok kötü bir gün oldu bugünde iyi değil ya ama daha iyi gibiyim o kadar çalıştım ettim sınava girdim ama sınav heyecanından bildiğim soruları bile yanlış yapmışım çok üzüldüm stres ve üzüntüden kalp çarpıntısı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım sabah elim yüzüm şiş uyandım alerji ilaçlarımı içtim şimdi biraz daha iyiyim dün ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum bugünkü menümü yazarım birazdan
AşkoooPatron çıldırdı
Çok sevindim. Antalya hepten yağışlı evde yuruyemiyorum başım dönüyor. Çok güzel bir karar canım.
geçmiş olsun canım. üzülmeMerhaba kızlar dün benim için çok kötü bir gün oldu bugünde iyi değil ya ama daha iyi gibiyim o kadar çalıştım ettim sınava girdim ama sınav heyecanından bildiğim soruları bile yanlış yapmışım çok üzüldüm stres ve üzüntüden kalp çarpıntısı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım sabah elim yüzüm şiş uyandım alerji ilaçlarımı içtim şimdi biraz daha iyiyim dün ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum bugünkü menümü yazarım birazdan
burdayım ara ara girip sonra kaçıyorum
Emeklerime acıyorum ona üzülüyorum canımgeçmiş olsun canım. üzülme
Yarın en az 1 kilo eksi gelmezsem çok üzüleceğim çünkü eskiden daha hızlı kilo verirdim ve daha fazla yiyerek yaşlandı mı metabolizmam ne oldu diyeCanım ayva kabızlık yapar. Elma varsa elma ye...
İnşallah elektrik bir an önce gelir.
Neden yemek yemiyorsun ? Tereyağlı bir yumurta biraz peynir ne güzel giderdi
Sen diyete devam ediyor musun?Gül yüzünü göstermeden gitme.
Pizza, puding, bolcana çerez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?