Katılım mi azaldısayımiz fazla ama kimse gitmiyorsa ben yarisirimMasterfite devam edelim canim
4 kisi bile olsak yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılım mi azaldısayımiz fazla ama kimse gitmiyorsa ben yarisirimMasterfite devam edelim canim
4 kisi bile olsak yeter
Yilbasi var ya canim katılım az olacak gibiKatılım mi azaldısayımiz fazla ama kimse gitmiyorsa ben yarisirim
Ooo super ne zaman baslayalimBen kapışırım
Himm anladım o zaman bu hafta kim en az artiyla gelecek yarışması yapalımYilbasi var ya canim katılım az olacak gibi
Yanı haftasonu benim için biraz zor olur heryer kar içeride de sıkılabilirim pazartesi itibariyle olabilirOoo super ne zaman baslayalim
Bak bunda birinci olabilirimHimm anladım o zaman bu hafta kim en az artiyla gelecek yarışması yapalım
Tamam canimYanı haftasonu benim için biraz zor olur heryer kar içeride de sıkılabilirim pazartesi itibariyle olabilir
Ama lütfen bana hatırlat olur mu çocuklarla bazen kendimi bile unutuyorumTamam canim
Tamam canim ben cumartesi başlayacağım ama sana pazar aksami hatirlatma yaparim.Ama lütfen bana hatırlat olur mu çocuklarla bazen kendimi bile unutuyorum
KesinlikleEski ben böyle degildim. Bu noktaya gelmek için kendimizi degistirmemiz şart
Hayatım inan bana aşk 44 beden giyer, çok mutlu olucaz senleBak beni yolumdan alıkoyan cümleler bunlar minnos kalbim inaniverip mücadeleyi bırakıyor...sen yapma be kuzum inandıydim oysa sana 60 olacadik hani...
Amanııın dün resmen erkenden uyuduuum. Yaşlılık çok zor çokEvet evet bir iyi geceler der gidersin
Çok güzel düşmüş, ama inşallah yarına çok daha iyi olur. Geçmiş olsun canımDün 38.8 idi bugün 37.7
Ağlamazlar ama yine de sen bilirsinKızzz yoksa kendimi nie yoruyum
Valla abla hiç fit mit olamam yarn
Resmen yemekker arkamdan ağlar
365 günde 1 kerecik
Sankim bende öyle
Hoş geeldiiiinAfiyet olsun canim
Supersin canim bende 7.000 deyim yemekten sonra tamamlayacagim
Mutlu yillar canim
Geldim
Hımmm iyi bari bir Pazar günü egzersizim yok dinlenirim o günteşekkürlerKizlar yilbasi suprizi ile geldik
Cumartesi ve pazar adim yok....
Hafta ici adim.yarisi yapacağiz
Yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum......
@Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
askrhpozitif
@Mefkurem
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
@SanSebastianCheesecake
pastelfit
@first ladyy
@zeyneppk
@aytozuvegece
@Tutku44
Wilma11
@MaYa_MiLa
@Tempus
@Kozmogirl17
@DeryaOnDiet
@nnurc
@Aomine Daiki
Kotu olmuş nerede yanlış yaptığını düşünüyor sun mesala öz eleştiri yaptığında ..valla regl öncesiyle birleşti. dün sabah 85 i geçtim. sabah tartılayım. cuma da geçsin, regl de gelsin net rakam daha iyi belli olur.
Kahve dünyasınin filtre kahvesini denemistik evde canim fena değil ama ben pek sevemedim filtre kahveyikızlarrr evde filtre kahve makinası olanlar kahve markası ve çeşidi olarak ne kullanıyorsunuz?
50 bende 48 de olabilirHaziran da 60 olmak istiyorum