Zıpzıp e yap canım. Bana değil.Kilo bildirimi yapıcam birazdan acun beye WC çıkmayı bekliyorum
Kilo bildirimi yapıcam birazdan acun beye WC çıkmayı bekliyorum
Kiz sen dün bilimum cesit kek yemedinmiydi bu eksi nasil olurCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Fark 2,3 @Zipzip- @Filiz16Cordelia @chikolatagozlum
Eki Görüntüle 2922787
Aynen canım bu haftaya bonus olarak geldiMaşallah canım geçen hafta veremediğin kilo kendini bu haftaya saklamış
Kırmızı takim olarak yakalım bu hafta burayı inşallahSen bende daha harikasınnn
Teşekkür ederim canımTebrikler canım.
Seni alan yaşadı bu haftaCuma günü adetin son günü ödem tuttum büyük ihtimalle canım oda hafta sonu indi
Kaptanlar özelden zipzipe yazacak o da burda ilan edecek. Öğleni bulur. İnşallah kaptanımız kazanır.
Sena iyki sarı takimdasinCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Eki Görüntüle 2922787
Benim üstümdekatımda kimse yok çatı katinda oturuyorum ben
Ben öyle yapıyorum
Cixxxx pankek,cevizli kek, fincanda kek ana dün hep kek yemişimbirde probis yedim bugün daha yemem birşey
Günaydın kızlar maşallah eksiler gelmeye başlamış
Valla yedim en son görümcem çaya çağırdı kocası kek yapmış saat 8 de bir dilim yedim yoksa yemicektimKiz sen dün bilimum cesit kek yemedinmiydi bu eksi nasil olurAllah'im hayat cok adaletsiz
Zorlama kuzum vermişsin vereceğin kiloyu zatenBende dünkü kadar zorlanmam sanırım dizi izlerken yürüyünce eşim dalga geçiyor
Fıstık gibi olmussunBu da ben
Yemesen 5 kilo vercekmissin dostum. O da fazla gelirdi bosver iyiki yemissinValla yedim en son görümcem çaya çağırdı kocası kek yapmış saat 8 de bir dilim yedim yoksa yemicektim
Bence deSeni alan yaşadı bu haftanapsam acaba seni almak için iki dakka yağ aldırıp geliyorum kızlar
Bu arkadasi gorunmez yapalimCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Eki Görüntüle 2922787
Bu ne şimdi.Cumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Eki Görüntüle 2922787
Hee yapimcaya yazicaz ben sana yazicaz sandımKaptanlar özelden zipzipe yazacak o da burda ilan edecek. Öğleni bulur. İnşallah kaptanımız kazanır.
Seni alan yaşadı bu haftanapsam acaba seni almak için iki dakka yağ aldırıp geliyorum kızlar
Bizim kaptanimiz kazanirsa gercekten hic sansiniz kalmayacakBence demadamhd ya da onu kaybedersek cumaya kadar aç kalmaliyiz. Kaptan Challenge i kim çıkardı ki.
Kekleri cislari yemeseydin buhar olup ucacaktin herhalde canımCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Eki Görüntüle 2922787
Bende bu metodan istiyom bananeCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Eki Görüntüle 2922787
İnşallah canım yakalım tabiAynen canım bu haftaya bonus olarak geldi
Kırmızı takim olarak yakalım bu hafta burayı inşallahinsalalh kaptanımız alır avantajı
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?