Oglen 2 ye kadar bekleriz canimZipzip- biz ne zamana kadar tartı sonucu bildirebiliriz kaptanım . Ona göre şimdi yatıp uyuyayım biraz
Hiç bilmiyorum kaptanım bakalım bu hafta cumaya kadar tartilmamaya calisicam nasıl olacakStres mi yapiyorsun acaba
Yok ya ne 2siOglen 2 ye kadar bekleriz canim
Iyi uykular
Iyi bari bende uyuyayim. O saate kdr tartilirim.Oglen 2 ye kadar bekleriz canim
Iyi uykular
Tişikkir ederimEksin cok guzel tebrik ederim canim
Oyuncu değişikliği hakkını diyorsun di mi?Daha bildirimler gelmedi bende merak ediyorum yuzde 1 i kim kazanacak :)
Onemli olan kaptanlarin bildirimleri aslindaYok ya ne 2sişimdi herkes bildirim yapsın işte sonuç açıklansın hemen
Aaa dogru niye oyle düşündüm kafa gittiOyuncu değişikliği hakkını diyorsun di mi?
Tebrikler canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Gunaydin canim eksin guzel tebrik ederim ❤Günaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Kız süpersin
Sağol canım kaptanımOglen 2 ye kadar bekleriz canim
Iyi uykular
Reytinglerimiz artsınYok ya ne 2sişimdi herkes bildirim yapsın işte sonuç açıklansın hemen
İyi fikir tatlı rüyalar bol kilo vermelerIyi bari bende uyuyayim. O saate kdr tartilirim.
Eksi gelmissin tebrik ederimGünaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Teşekkür ederim kaptanım inşallah cumaya artarak devam eder direk 83 u görürüm bu haftaEksin cok guzel tebrik ederim canim
Teşekkür ederim canımTebrikler canim
Kaptanlar özelden zipzipe yazacak o da burda ilan edecek. Öğleni bulur. İnşallah kaptanımız kazanır.Yok ya ne 2sişimdi herkes bildirim yapsın işte sonuç açıklansın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?