Günaydın canim ❤Günaydın kızlar güzel bir hafta başlangıcı olsun inşallah,
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecektir
Gunaydin canim ❤Günaydın Yıldızlar.
Bilmiyorum kaptanım bazen kilo verme olayım cok aşırı duruyor 3 hafta 77de kaldım spor ve diyet yapmaya rağmen bu hafta kabak detoxu yapmayı dusunuyorum inşallah eksi gelirGünaydın canim ❤
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelecektir
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤Günaydınnn
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun canım
2lahmacun yerine 1 yeseydin,ertesi günü gene dolmalar var bunlar sana arti olarak dönebilir bugun,hellim peyniri yeri 2ince dilim beyaz peynir yiyebilirsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Aksam daha doyurucu biseyler yeseydin keske
Ben tarkaya kaçar bugun eylulde var yanimizda ama belki son kez giderim
Düzeltme için süre var. 10 dk galiba. Sonra duzeltemiyorsun.
Aynen canim normal uyede 10 , pro uyede 30 dakika duzenleme suresi var
Afiyet olsun akşamı hafif tutmuşsun ama sabahki kaymak olmasa daha iyi olurdu bence26 eylül pazar menüsü
12:30
sıcak suya bal elma sirkesi
13:50
tavada lor benzeri peynirle 2 yumurta
domates salatalık
2 y.k yoğurt kaymağı
1 d. ekmek
20:10
büyük kase sarımsaklı yoğurda haşlama kuru kabak baharat üzerine tereyağlı salçalı sos
su 2 lt den biraz az
spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul @zeyneppk Cordelia
cordeliaaa gülüm sabah yemedim ama normalde yediğim kadar peyniri erinmedim ölçtüm 120-130 gr civarı ediyormuş
Afiyet olsun canım
Boşver kaptan ben ne yazdığımı unutuyom zaten cevap vermesen de olurO kadar alinti yaptim site bakima girdi hepsi gitmis
Günaydın canim yazmak istersen mesaji düzenle deyip yazabilirsin sure dolmadanGünaydın herkese daha yazamadan gitti anlamadım neden?
E Elif_Eylul Teşekkür ederim kaptanım, kolay gelsin canım
Kabak mamalarıdır inşallah
Hatirliyorm senin yaptigin zamani. Hasibe diye bi arkadasta yapmisti bi ara hatirladin mi? 100 kilo üzeriydi 60lara düsmüstü...Bende çok ilerleyememistim canım 3. Seviyede bırakmıştım,
Ben hatirliyorum o zaman bizim takimdaydiHatirliyorm senin yaptigin zamani. Hasibe diye bi arkadasta yapmisti bi ara hatirladin mi? 100 kilo üzeriydi 60lara düsmüstü...
Günaydın ablaGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Günaydın canımGünaydın guzel bir hafta olsun hepimiz icin inşAllah
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar
Günaydın dileğimGünaydın masterfitin kizlari
Günaydın canım
günaydınnn herkeseeee
Kolay gelsin canımBen tarkaya kaçar bugun eylulde var yanimizda ama belki son kez giderim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın kaptanım,Günaydın hanimlar
Günaydın canımGünaydın Yıldızlar.
Günaydın canımGünaydınnn
Daha bildirimler gelmedi bende merak ediyorum yuzde 1 i kim kazanacak :)Hadi bismillah yeni güne , hayırlı huzurlu günler diliyorum masterfitin azimli hatunları
Heyecanla beklemekteyim kaptanlar ne kadar kilo verecek
Başka bir takimdaydi o sanırım bi kaç kere başladım ben çok 3. Seviyeyi gorebildim sonuna kadar gitmek nasip olmadiHatirliyorm senin yaptigin zamani. Hasibe diye bi arkadasta yapmisti bi ara hatirladin mi? 100 kilo üzeriydi 60lara düsmüstü...
Stres mi yapiyorsun acabaGidip tartilayim bakalım pazartesi iyi başlıyorum ama cuma ne oluyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?