Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglen 2 ye kadar bekleriz canimZipzip- biz ne zamana kadar tartı sonucu bildirebiliriz kaptanım . Ona göre şimdi yatıp uyuyayım biraz
![]()
Hiç bilmiyorum kaptanım bakalım bu hafta cumaya kadar tartilmamaya calisicam nasıl olacakStres mi yapiyorsun acaba
Yok ya ne 2siOglen 2 ye kadar bekleriz canim
Iyi uykular![]()
Iyi bari bende uyuyayim. O saate kdr tartilirim.Oglen 2 ye kadar bekleriz canim
Iyi uykular![]()
Tişikkir ederimEksin cok guzel tebrik ederim canim![]()
Oyuncu değişikliği hakkını diyorsun di mi?Daha bildirimler gelmedi bende merak ediyorum yuzde 1 i kim kazanacak :)
Onemli olan kaptanlarin bildirimleri aslindaYok ya ne 2sişimdi herkes bildirim yapsın işte sonuç açıklansın hemen
![]()
Aaa dogru niye oyle düşündüm kafa gittiOyuncu değişikliği hakkını diyorsun di mi?
Tebrikler canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Gunaydin canim eksin guzel tebrik ederim ❤Günaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Kız süpersin
Sağol canım kaptanımOglen 2 ye kadar bekleriz canim
Iyi uykular![]()
Reytinglerimiz artsınYok ya ne 2sişimdi herkes bildirim yapsın işte sonuç açıklansın hemen
![]()
İyi fikir tatlı rüyalar bol kilo vermelerIyi bari bende uyuyayim. O saate kdr tartilirim.
Eksi gelmissin tebrik ederimGünaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Teşekkür ederim kaptanım inşallah cumaya artarak devam eder direk 83 u görürüm bu haftaEksin cok guzel tebrik ederim canim![]()
Teşekkür ederim canımTebrikler canim
Kaptanlar özelden zipzipe yazacak o da burda ilan edecek. Öğleni bulur. İnşallah kaptanımız kazanır.Yok ya ne 2sişimdi herkes bildirim yapsın işte sonuç açıklansın hemen
![]()