Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canimKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
başın saolsun canım. Allah rahmet eylesin. hasta mıydı?Kızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Hasta miydi neden vefat etti.Kızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim
Tamamdir canim takimdan cikartalim bu hafta cenaze olunca yapacak birsey yok
başın saolsun canım. Allah rahmet eylesin. hasta mıydı?
Hastaydı canlarım uzun zamandır ama yine de şok oldukBaşın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Hasta miydi neden vefat etti.
Hosbuldum canim teşekkür ederim
Teşekkürler tatlım.Hosbuldum canim teşekkür ederimSende hosgeldin iyiki geldin sensiz olmaz
Evet aralıklı oruc yapicam iki ana 1 ara öğün bugun ara ogun yapamadim disaridaydim gelip hizli hazırladım salata olsaydi iyi olurduAfiyet olsun canim iki öğün mü besleneceksin az gibi geldi bana yediklerin
Anladim canimEvet aralıklı oruc yapicam iki ana 1 ara öğün bugun ara ogun yapamadim disaridaydim gelip hizli hazırladım salata olsaydi iyi olurdu
Kurtulmuş dünya cefasindan. Allah ailesine sabır versin kalan için daha çok zor bitanem.Hastaydı canlarım uzun zamandır ama yine de şok olduk
Amin canım benimKurtulmuş dünya cefasindan. Allah ailesine sabır versin kalan için daha çok zor bitanem.
Ah canim benimde oyle napcam bilmem. Alyans daraltilmiyor dediler bana degistirmekte istemiyorum ama yok düştü düşecek korkuma takmıyorumKızlar birşey sorucam alyansim parmagimdan düştü düşecek daraltirma yapmam lazım hiç yaptıran oldumu bu işlemi kısa sürede bitiyor mu beklemek gerekiyor mu
Afiyet olsun
Canııım güzel günlerde giy inşallah sağlıklaBende iyiyim sağol canım yoğun bi hafta geçirdim her anlamda manevi olarak çok yoğun geçti..
Dün tüm gün alışveriş koşuşturmasıyla geçti kendime yeni feraceler aldım ilk kez giyineceğim için onun heyecanı telaşı stresi vardı karmakarışık duygular içindeydim
Hahaha afiyet olsun şimdidenCuma jübile yapacağım zati karar verdim gelsin dolmalar gitsin baklavalar
Benimde oyle oldu. Kiloluyken 40 numaraya kadar ciktim. Ekimde iki ayakkabi aldim 38 numara sıksada giydim onlariyüzükler, giysiler bol gelince insan çok mutlu oluyor amabazı ayakkabılarımı kilo aldıktan sonra giyememiştim. neden sıkıyor acaba diye düşünmüştüm. sonra farkettim ki kilo oradan da alınıyor. ayakkabı numaram hala aynı ama kalıbı darsa onları giyemiyorum. giyeceğim ama bundan sonra sözüm var kendime ve size
Hahaha karşı atağa mı geçtinDaha vericem ben ne alması dilini ısır yoksa ben isiririm
Benim de ay ikizlerBende biraz değişigim işte
Bi çok üzülüyorum
Sonra aman bosver diyip takma diyorum sallıyorum
Ay burnum ikizler ondan herald
Evvvettttyüzükler, giysiler bol gelince insan çok mutlu oluyor amabazı ayakkabılarımı kilo aldıktan sonra giyememiştim. neden sıkıyor acaba diye düşünmüştüm. sonra farkettim ki kilo oradan da alınıyor. ayakkabı numaram hala aynı ama kalıbı darsa onları giyemiyorum. giyeceğim ama bundan sonra sözüm var kendime ve size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?