Vay vay vay...zayıfladım diye hava atmalara bak senKızlar birşey sorucam alyansim parmagimdan düştü düşecek daraltirma yapmam lazım hiç yaptıran oldumu bu işlemi kısa sürede bitiyor mu beklemek gerekiyor mu
Yaptırdım kuyumcuya göre değişiyor. Aynı gün vereni henüz görmedim.Kızlar birşey sorucam alyansim parmagimdan düştü düşecek daraltirma yapmam lazım hiç yaptıran oldumu bu işlemi kısa sürede bitiyor mu beklemek gerekiyor mu
Ask olsun abla bugün banyoda düştü Allah'tan süzgeç vardı küvette.. gercekmi böylede kullanamıyorum ama bekar bekar takilayim o zamanVay vay vay...zayıfladım diye hava atmalara bak sen
Canım şimdilik acele etme sen...sonra bollastirmasi daha zormuş
Nasıl yapsam bilmiyorum çocukla merkez uzak iki gün gitgel yapmam lazımYaptırdım kuyumcuya göre değişiyor. Aynı gün vereni henüz görmedim.
Yok kız şaka yaptım sana da aşk olsun yaptır tabi...Ask olsun abla bugün banyoda düştü Allah'tan süzgeç vardı küvette.. gercekmi böylede kullanamıyorum ama bekar bekar takilayim o zaman
Yok kız şaka yaptım sana da aşk olsun yaptır tabi...hani belki kilo alırsın falan sonra olmayabilir
İsıracagim tamam...tost ısırsam olur muDaha vericem ben ne alması dilini ısır yoksa ben isiririm
Tost fena bana bugünİsıracagim tamam...tost ısırsam olur mu
irmik helvası kavrulur genelde amaBiri ölünce sevabına arkasından un helvası kavrulur ya ..
pide ve ayran cenazeden dönünce ikram edilir. 7 sinde irmik helvası ya da lokma dağıtılır.Bizim burada o adet kalktı galiba hiç denk gelmiyorum pide yapılıyor
Bende biraz değişigim işteamin amin
aynı evde yaşayınca oluyor canım ister istemeznormal bunlar kuzum ama özellikle bir şeye ısrar ediyolarsa o senin korkunun ya da bastırdığın bi duygunun yansıması olabiliyor yani onlar senin aynan olmuş oluyor onu düşün derim
yakında tanıdık tamirci varsa ona bi sor bence canım ya da videolu bi anlatım olabilir internette?
selam canım dolunayda geldin yine hehebu esprük yapılmıştı ama
sağol kaptancımberaber olsunn
ayyy ay çok sevindimmmm
aynennnhem de pembiş
ayy gramama çok da dikkat ediyorsun canım neden sence, gerçi ideal kilondasın o da var evet
kısa sürer canım.Kızlar birşey sorucam alyansim parmagimdan düştü düşecek daraltirma yapmam lazım hiç yaptıran oldumu bu işlemi kısa sürede bitiyor mu beklemek gerekiyor mu
Benim de yuzuklerim bol geliyor takamiyorum. Arada küçülttüm ama şimdi yine büyük. Hava olmasın diye söylemedim dermişim.Yok kız şaka yaptım sana da aşk olsun yaptır tabi...hani belki kilo alırsın falan sonra olmayabilir
yüzükler, giysiler bol gelince insan çok mutlu oluyor amaBenim de yuzuklerinlm bol geliyor takamiyorum. Arada küçülttüm ama şimdi yine büyük. Hava olmasın diye söylemedim dermişim.
Tabi ki giyeceksin. Sana güveniyoruz.yüzükler, giysiler bol gelince insan çok mutlu oluyor amabazı ayakkabılarımı kilo aldıktan sonra giyememiştim. neden sıkıyor acaba diye düşünmüştüm. sonra farkettim ki kilo oradan da alınıyor. ayakkabı numaram hala aynı ama kalıbı darsa onları giyemiyorum. giyeceğim ama bundan sonra sözüm var kendime ve size
Geçmiş olsun canım.sol omzum ağrıyor boynuma doğru. incindi herhal. masaj yapayım biberli jelle
Gecmis olsun canimsol omzum ağrıyor boynuma doğru. incindi herhal. masaj yapayım biberli jelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?