- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
bu mesajı tartıyamı yoksa Filizin yediklerinemi yazdın ? onu açıklığa kavuşdurburaya at görelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu mesajı tartıyamı yoksa Filizin yediklerinemi yazdın ? onu açıklığa kavuşdurburaya at görelim
Git disarda oynabu mesajı tartıyamı yoksa Filizin yediklerinemi yazdın ? onu açıklığa kavuşdur
Neyse...Birilerin gözünü açmışım bana tesekkur etmişler
Anladim noktalariNeyse...
Hava soğuk buz gibi donarımGit disarda oyna
geçmiş olsun canım. adım atmak gerekiyor canım yoksa hep erteliyoruz. artılar da geliyor. biz burdayız yeter ki sen başlaKaç defa heveslendim sonra hep yarım bıraktım ...saçma bir sağlığım var psikolojik olarak da etkileniyor olabilirim...
Menopoz beni zorlamaya başladı...bir ortopedi randevum var onu geçirip sonra jinekolojiye randevu alacağım...
Yarın tartilip bir bakayım geciktirmek hep zararıma oluyor... teşekkür ederim desteğin için...
hahaha tamam içecekleri yazmayayım.Afiyet olsun canım bunlari tek tek yazmaya ne ugrasiyosun okurken zorlaniyorum yok fermente cay kabuklu cay yesil cay
Dötün donsunHava soğuk buz gibi donarım
Yazdım sildim. Takip ediliyoruzAnladim noktalari
filizin menülerinden sonra tartısını da görmek istiyorum bugünkü menüsünü de merak ediyorumbu mesajı tartıyamı yoksa Filizin yediklerinemi yazdın ? onu açıklığa kavuşdur
günlük aldıkları karbonhidratlardan
D..tsüzmü kalayım?Dötün donsun
Sabah şarja taktim kendimi
La bi gitArtık menepozda oldugunu kk duygu gordük abla
Kal sanki vardaD..tsüzmü kalayım?
Ben daha cok almis olabilirim.ama son 1470 adim kaldı onu bile atasim yokgünlük aldıkları karbonhidratlardan
Bana yeter bukadarıLa bi git
İşte birazcık huysuz olabilirim. Menopozsuz huyluları görmemişsin sen
Hiç enerjim yok desem inanırmısın?
Öyle denmez ayıp yahugünlük aldıkları karbonhidratlardan
Gorme gözün degil dötün bile açilırfilizin menülerinden sonra tartısını da görmek istiyorum bugünkü menüsünü de merak ediyorum