Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Cuma son bildim olsun topluca infazHadi gidelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma son bildim olsun topluca infazHadi gidelim
Gidiyokmu ensonundaCuma son bildim olsun topluca infaz
Nasil goruyor anlamadim yaIlk elhan ablayi dikizliyodu sonra icerige bakiyodu
Nasil goruyor anlamadim ya
Gidelim karagözlümGidiyokmu ensonunda
Tamam tamam sakin ol gidiyokGidelim karagözlüm
Gidelim bu ellerden
Sahte gülen gözlerden
Yalan diyen dillerden
Gidelim buranın tadı kalmadı
Ne hayeller kurduk, biri olmadı
Zalim felek vurdu vurdu, aman vermedi
Çektikçe çilenin sonu gelmedi
Tamam tamam sakin ol gidiyok
Evet dunde 3 civari bitirdim. SagolAfiyet olsun canim cok erken kapatmissin gunu
Ama yaninda makarna yedim zaten cok ac degildim sirf erken yemek icin yedim. Bide bebeler uyuuordu uyanmadan karnimi doyurayim dedim canimBen saat 3de ispanak yesem masadan kalkmadsn yeniden acikirim aksama kadar acikmayacak misin
Insallah canim benim 2bine yaklasti cocuklar uyurken biraz faha yuruyeyimEvet daha tek öğün yapmam ve uzun bir süre limon görmek istemiyorum
Afiyet olsun canım adım benim de az oldu bugün tamamlariz akşama inşallah
Bence alma canim evde kendin yaparsin bunuKizlar bunu deneyen var mı? Alsam mı almasam mı bilemedim
Bence de alma canim zaten istedigin kiloya gelmek uzeresinKizlar bunu deneyen var mı? Alsam mı almasam mı bilemedim
Ben yapmıştım detoks suyu o da tansiyonumu düşürdü içinde yeşil elma maydanoz limon falan vardı. Baslicam tansiyonuma zatenBence alma canim evde kendin yaparsin bunu
Ooo daha 7 kilo var. Hedefi 55e çektim heheBence de alma canim zaten istedigin kiloya gelmek uzeresin
Hayali bile güzel ki ....Gel desem gelcenmiki peh
Benim öküz gibi oldugumumu söylüyosunHayali bile güzel ki ....
Benim anlayamadigim senin o totiş trenin vagonuna nasıl sığdı ben hala ordayım...
gerek yok ki canım. yeşil çay demle içKizlar bunu deneyen var mı? Alsam mı almasam mı bilemedim
boyun kaç canım?Ooo daha 7 kilo var. Hedefi 55e çektim hehe
Aman bosver parani bunlar icin harcamaOoo daha 7 kilo var. Hedefi 55e çektim hehe
Canım boyum 1.65, hedef 58di 55e indirdim Mart ayına kadar süre verdim kendimeboyun kaç canım?
Canım biliyorum Dukan birasini eskiden yapardım yeşil çay soda ve limondu sanırım değil miAman bosver parani bunlar icin harcama
Bi tane dukan birasi tarifi var he tok tutuyor hem de detoks icin birebir istersen onu demle ic cok guzel (birayla alakasi yok adi oyle)