Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni bitirdimGeçmiş bitti
afiyet olsun canım.Selam bugun cocuklari gezmeye cikardik gelemedim. Hemen dünkü menumu ve adimimi paylaşıyorum
11 aralık menüsü
Sabah 2 yumurta
1 kk peynir
Domates salata
4 zeytin
Nescafe
Ara turk kahvesi yulaf lapasi
15.30
3 çay 3 hurma 5 fındık
17.45
1 tabak k.fasulye
1 dlm ekmek
1 bardak ayran
Sade soda
Zipzip- E Elif_Eylul 60kiloyum
Gecmis olsunbenim bu aralar tansiyon azcık oynuyor. o canımı sıktı. yoksa diyet güzel gidiyor. çok şükür bugünüme. karbo olayını da artık daha iyi dengeliyorum. tartı oynuyor
Kaptanim ben de tek ogunu 2 3 gun yapinca ertesi gunlerde ayaga kalkinca falan gozlerim karariyor sanirim tansiyon oynuyor ya dusuyir ya cikiyor. 2 ogun daha mantikli kendine yuklenme. Ben 2 gundur 2 ogun yapiyorum 700 gr farketti insallah yarina kadar devam ederde pazartesi guzel bir sonuc cikarCanım sabah çok kötü kalktım baş dönmesi ile markete gittim geldim nefes nefese kaldım bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamam. Ama bu sırf dün yüzünden değil birkaç gün çok sıkı yaptım herhalde vücut noluyo dedi bugün iki öğün yapacağım çok teşekkür ederim canım
saol canım. tek öğün bize göre değilGecmis olsun
Kaptanim ben de tek ogunu 2 3 gun yapinca ertesi gunlerde ayaga kalkinca falan gozlerim karariyor sanirim tansiyon oynuyor ya dusuyir ya cikiyor. 2 ogun daha mantikli kendine yuklenme. Ben 2 gundur 2 ogun yapiyorum 700 gr farketti insallah yarina kadar devam ederde pazartesi guzel bir sonuc cikar
İseri yok sürekli konusuyorlarBende yeni bitirdim
Gecmis yapiyonuz begeni yok komik yok muhtesem yok nasil gecmis bu heleBende yeni bitirdim
aynensaol canım. tek öğün bize göre değil
Afiyet olsun canim cok erken kapatmissin gunuBen bugunu kapattim yine kizlar
Menumu yazayim
Sabah 10 civari
Kasarli (kendi yaptigim) sucuklu tava 4 kasik
3 kk peynir
1 ucgen peynir
2 zeytin
14.45
4 yk ispanak yemegi
3 yk kiymali makarna
2 yk yogurt
Aksma kadar 4 l su
1 bardak filtre kahve
Adimlarimi tamamlamaya calisiyorum
Firsat bu firsat kazen bi daha geri almayacak@Cordeliaa okuyorsan gel yoksa hepimiz merakimizdan üyelik iptali yapacağız
Topuguna sikalum insafsuzluk etmeelimmAlnunun çatinden mi vuralim oni yoksa topuğuna mi sıkalum
Sessiz gecmis kendj icinden gecirmisGecmis yapiyonuz begeni yok komik yok muhtesem yok nasil gecmis bu hele
Ben saat 3de ispanak yesem masadan kalkmadsn yeniden acikirim aksama kadar acikmayacak misinBen bugunu kapattim yine kizlar
Menumu yazayim
Sabah 10 civari
3 kk peynir
1 ucgen peynir
2 zeytin
14.45
4 yk ispanak yemegi
3 yk kiymali makarna
2 yk yogurt
Aksma kadar 4 l su
1 bardak filtre kahve
Evet daha tek öğün yapmam ve uzun bir süre limon görmek istemiyorumGecmis olsun
Kaptanim ben de tek ogunu 2 3 gun yapinca ertesi gunlerde ayaga kalkinca falan gozlerim karariyor sanirim tansiyon oynuyor ya dusuyir ya cikiyor. 2 ogun daha mantikli kendine yuklenme. Ben 2 gundur 2 ogun yapiyorum 700 gr farketti insallah yarina kadar devam ederde pazartesi guzel bir sonuc cikar
Afiyet olsun canım adım benim de az oldu bugün tamamlariz akşama inşallahBen bugunu kapattim yine kizlar
Menumu yazayim
Sabah 10 civari
3 kk peynir
1 ucgen peynir
2 zeytin
14.45
4 yk ispanak yemegi
3 yk kiymali makarna
2 yk yogurt
Aksma kadar 4 l su
1 bardak filtre kahve
@Cordeliaa okuyorsan gel yoksa hepimiz merakimizdan üyelik iptali yapacağız
Takimda gorunuyor muCordella hâlaaa burdasin biliyorum ve seni göruyorum
Kolay gelsin canimKusura bakmayin gercekten sabah beri telefonu elime alamadim. Şuan buyuk kiz oyun alaninda bende oturdum azcik hemen yazdim menuyu
Ilk elhan ablayi dikizliyodu sonra icerige bakiyoduTakimda gorunuyor mu