Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gerçekten çok zor bı durum...ama bu durumu yaşayan birilerini bulmaya hangi uzmandan yardım aldilarsa ona gitmeye çalışın...her uzman her durumda faydalı olmuyor tek başına bu duyguyla baş edemiyor yavru cuk....

Benim naçizane fikrim okul dışında aktivite bulmanız... özellikle bı spor dalına ilgi duyması faydasına olur...hevesi varsa mutfak el beceri atölyelerine katılsın... kafasını ruhunu dinlendircek bı uğraşı olsun

Ellerine kollarına emeğine sağlık kaptanım . Allah razı olsun uğraşıyorsunuz sürekli bizimle. Sizin kıymetinizi bilenlerden eylesin rabbim bizi. Amin .

Ben o zaman tekrardan bir doktor araştırması yapayım çok teşekkür ederim
gülüm danışman psikolog v.s. işe yaramıyorsa ki götürmüşsün görüşmüşsün zaten hepsiyle EFT (duygusal özgürlük tekniği) uzmanı bul sınav ve gelecek kaygısı için istediğini belirt mutlaka eğer işinin uzmanıysa bir bilemedin bir kaç seansta kökünden çözebilir

Kızlar kendime kaşe kaban sipariş edicem de modaselvim den sizce kaç beden alayım bi tane kabanim var 38 beden tam iyide biraz kilo alınca sıkıyor 40 mı alayım 42 mi çok kararsız kaldım
geçen sene modaselvim den 3 parça kıyafet aldım ölçülerine baktım ama hepsi tutmuyor 2 si gayet iyi oldu(hatta belden sonrası fazla geniş) biri göğüs tarafından düğmeler ayrık kaldı üst tarafı ve kolları baya dardı, hala giyemiyorum, 42 beden fazla büyük olur(bilinç altına da bak geniş geniş kilo alsak da sorun olmaz deme ) bence 40 alıp dene o da geniş olursa hemen değiştir 38 bedenini iste gülüm

Mutlaka dikkate alicagim.resmen çaresiz kalınca burada danışmak istedim.cok teşekkür ederim

Amin inşallah canım hastaneden mi yoksa özel olarak mi calisiyorlar

Kızlar kendime kaşe kaban sipariş edicem de modaselvim den sizce kaç beden alayım bi tane kabanim var 38 beden tam iyide biraz kilo alınca sıkıyor 40 mı alayım 42 mi çok kararsız kaldım
Canım bel ve göğüs ölçüne göre bedenini bulabilirsin.?

Mutlaka dikkate alicagim.resmen çaresiz kalınca burada danışmak istedim.cok teşekkür ederim
bende geçen sene oğlum 2. kez üniversite sınavını başaramayınca aynen böyleydim, çaresiz hissetmiştim kendine güveni yoktu kafam almıyor ben başaramam ki v.s. tamamen olumsuz düşünce yapısı vardı babasını da düşman gibi görüyordu , benim yardımımı da asla kabul etmeyip sinirleniyordu ben de acces bar uygulayıcısı birini buldum 3 seans gitti adamın konuşmasından bir şey anlamıyormuş ama yine de en azından olumsuz tavrı ve babasına karşı tavrı biraz değişti bu yaz 3. kez sınavı geçemedi(ders çalışmak zoruna gidiyor beyefendinin)
şimdi ingilizce kursuna gidiyor yaza kadar B1-B2 seviyesine gelirse allahın izniyle yurt dışına yollayıp orada dil eğitimi aldırıcaz (eşimin emekli ikramiyesi de oğlana gidecek) bu ara zorlanıyor dil de ama olumsuz tavrı yok , önce olsa ben malım işte kafam basmıyor v.s. diye kendini de beni de üzerdi

Amin inşallah canım hastaneden mi yoksa özel olarak mi calisiyorlar
bildiğim kadarıyla özeli de var psikatrislerden de var baya hastanede çalışanlardan eft eğitimi almış var mı bilemiyorum ,sosyologlardan tut ev hanımı olup da master seviyesine kadar eğitim alan herkes uygulayabilir sertifikası varsa asıl işi, kim olduğu önemli değil , hatta kendi kendine bile öğrenip uygulanabilir bir yöntem ben 6-7 sene önce araştırarak öğrendim, o zaman nette türkçe çok fazla bilgi video bile yoktu şimdi her yer de dolu dolu var

Allah'ım ne nazlari bitiyor ne tripleri ben kendi çocukluğumu hatırlıyorum da kan ağlasam da belli etmezdim.ailemin hiçte umrunda olmazdı biz ne yapıyoruz ses tonunda bile bir sorun olduğunu anlıyoruzhangi davranış daha iyi anlamadım gitti.rabbim evladınizin ve sizin yüzünüzü güldürsün inşallah

EMDR tedavisi gibi mi eşimde kızıma ve bana uygulamisti.mutlaka bakicam

Seçtinmi? At bakayım
Yani begendiklerimin bedenleri bitmiş canım, olanların içinde de bu hoşuma gitti atayım hemen
Bence 40 al canim 42 cok bol olabilir
Öyle yapayım canım sağol
Tamam canım sağol
10473 adım 1047p
Cordelia
C _CikiLeta
Yarış yoktu ama paylaşayım dedim
Ayaklarına sağlık canım
Bende hep modaselvim den alırım abla bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar ama diyete yeni başladığımda sipariş ettim biraz bişeyler 44 beden hepsi çuval gibi 40 alayım bunu o zaman
Canım bel ve göğüs ölçüne göre bedenini bulabilirsin.?
Aynen ablacım da hep mezura almayı unutuyorum bugünlerde dışarı çıkarsam alayım bi tane sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…