Anaaa mezura yok mu evde? Hiç aklıma gelmedi.Yani begendiklerimin bedenleri bitmiş canım, olanların içinde de bu hoşuma gitti atayım hemen
Öyle yapayım canım sağol
Tamam canım sağol
Ayaklarına sağlık canım
Bende hep modaselvim den alırım abla bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar ama diyete yeni başladığımda sipariş ettim biraz bişeyler 44 beden hepsi çuval gibi 40 alayım bunu o zaman
Aynen ablacım da hep mezura almayı unutuyorum bugünlerde dışarı çıkarsam alayım bi tane sağol
Bi kaç kere mide bulantısından şikayet ettiğini okudum sanki. İnsülin direnci düşüşe geçtiği zaman mide bulantısı yapıyor öyle Bi sorun olabilir mi diye düşündümBilmiyorum ki, yoktu normalde, kizim pazartesi fena kustu ben de dün bugün bulanti var. Et kavurdum bana kokuyor simdi esim ocagin basinda.
Dun hep yattim istahsizlik halsizlik.
Yok önceleri diyet diye bişey yoktu hayatım da almamışımAnaaa mezura yok mu evde? Hiç aklıma gelmedi.
Kendin cek canimBiri benim fotografımı çekse inceldigimi inanııcam
Rica ederim.. sınavlar gelip geçici ama ruh sağlığı önemli.Ben o zaman tekrardan bir doktor araştırması yapayım çok teşekkür ederim
Eline sağlık kaptanım ❤26 Kasim -2 Aralik Menu Bildirimleri
MasterFit Yarışması 11. Etap 26.11.2021 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1C _CikiLeta Kırmızı Kaptan 59,10 2@Li_zigi Kırmızı 63,40 3@askrhpozitif Kırmızı 76,05 4@madamhd Kırmızı 73,90 5@Aijoo Kırmızı 68,10 6@Kahve __Kokusu Kırmızı 56,75Mavi Takım 1@Zeynebim2020 Mavi Kaptan 67,60 2@sardunya1038 Mavi 64,20 3@Tutaste53 Mavi 73,80 4@masal3487 Mavi 72,00 5@60kiloyum Mavi 86,60 6menekse_kokusu Mavi 58,20Yeşil Takım 1 fittanne Yesil Kaptan 89,10 2@sara_28 Yeşil 100,30 3@fesang Yeşil 65,00 4@bluegreeneyes Yeşil 74,60 5Wilma11 Yeşil 72,90️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Efillim @dolunaydagel @Bal0ncuk @aypare ackerman @eceboce @Suheda_00 @limonlutarcinlikek @LADY VEGA @deniz diyette @fitblonde @Korkuluanne
Afiyet olsun canım yanindaki beyaz ekmekmi
Afiyet olsun canım
Yok canım tambuğday ekmeği eşim fırından alınca görüntü normal ekmek gibi oluyor..Afiyet olsun canım yanindaki beyaz ekmekmi
Anladim canım afiyet olsunYok canım tambuğday ekmeği eşim fırından alınca görüntü normal ekmek gibi oluyor..
I ıh olmamış kutsal kabak olmalıydı menünde
Ahaaa delirdiOruç başıma vurdu kızım hapşırıyor çok yaşa diyeceğime afiyet olsun kızım dedim
En iyisi kalkıp namaz kılmak biraz daha çıldırmadanAhaaa delirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?